5 от най-добрите приложения за Android за безплатно гледане на филми и телевизионни сериали (част 2)

Като гледане на телевизионни сериали или филми? Вижте тези 5 приложения, за да гледате телевизионни сериали и филми на смартфона на Android, избран от ApkVenue!

Гледането е дейност, която е много популярна сред повечето хора. Независимо дали става въпрос за гледане на телевизионни сериали или гледане на филми, повечето хора в свободното си време често търсят любимите си телевизионни сериали или филми, които да гледат сами или с близките си. В момента има много приложения за гледане, които ни позволяват да гледаме с компютър или Android смартфон .

Е, този път ApkVenue ще обсъди редица приложения за гледане на любимите ви телевизионни сериали и филми с помощта на Android . Разбира се, приложението, което ApkVenue ще обсъди този път, е безплатно и напълно законно приложение, така че не е нужно да се страхувате от проблеми с авторските права . Освен това приложенията, които ApkVenue обсъждат, със сигурност имат свои предимства, каквито други подобни приложения нямат. Искате ли да знаете нещо? Вижте подробностите.

  • 6 от най-добрите приложения за гледане на телевизия на телефон с Android
  • 10 най-добри онлайн телевизионни приложения за Android и PC през 2020 г., безплатно!
  • Как да гледате отвъдморски телевизионни канали безплатно на телефон с Android

5 най-добри приложения за Android за гледане на безплатни филми и телевизионни сериали (част 2)

1. Телевизор за терариум

Източник на снимки: Снимка: Телевизор Terrarium

Terrarium TV е приложение за гледане на най-новите телевизионни сериали и филми на вашия Android смартфон. Приложението, което току-що беше пуснато преди няколко седмици , предлага функции за стрийминг и изтегляне за любимите ви телевизионни сериали и филми с качество до 1080p като популярната поредица Game of Thrones, Walking Dead, Homeland и много други. Що се отнася до филмите, винаги можете да се насладите на най-новите филми с качество на видеото, които непрекъснато се актуализират, като Beauty and The Beast, Interstellar, Inception и много други.

Източник на снимки: Снимка: Телевизор Terrarium

Самата Terrarium TV използва peer to peer технология, така че всички поточни дейности с Terrarium TV са напълно законни , освен ако не споделяте видео файловете, които гледате или ги качвате . Отделно от това, Terrarium TV поддържа и повече от 20 вида субтитри .

2. Cinema Box HD

Източник на снимки: Снимка: Cinema Box HD

Cinema Box HD е приложение за гледане на телевизионни сериали и филми, което е не по-малко страхотно от Terrarium TV. Това приложение, което е и брат на Playbox HD , предлага функции за стрийминг и изтегляне за различни популярни телевизионни сериали като Game of Thrones, Legion и много други.

Източник на снимки: Снимка: Cinema Box HD

Докато за филми, можете да гледате филми от висок клас като Deadpool, Logan, Now You See Me 2 и много други и, разбира се, не забравяйте, че можете да изтеглите и филми с това приложение. Освен това можете също да гледате западни анимационни филми (карикатури) и различни популярни японски анимационни филми (аниме) специално за любителите на анимационните филми. Това приложение също така осигурява канал за гледане на MV (Music Video) на известни певци и групи като в YouTube.

3. Mega Box HD

Източник на снимки: Снимка: Mega Box HD

Този Mega Box HD има същите функции като Terrarium TV и Cinema Box HD. Това едно приложение ви позволява да предавате различни популярни телевизионни сериали и филми , които харесвате, като сериалите Avengers и Star Wars .

Източник на снимки: Снимка: Mega Box HD

Това, което отличава това приложение от предишните две приложения, е филтърната система, която ви позволява да избирате телевизионни сериали и филми въз основа на нивото на популярност и рейтинг . Освен това можете също да изберете жанра на гледане според вашите желания, като изберете опцията в горния десен ъгъл на приложението.

ВИЖТЕ СТАТИИ

4. Преобръща телевизора

Снимката е предоставена от: Снимка: Flipps TV

Flipps TV е приложение за стрийминг на филми и музика, което съществува от 2014 г. Освен че гледате редица анти-масови филми , които рядко са известни на много хора, можете също да гледате уникални видеоклипове и спортни събития на живо .

Снимката е предоставена от: Снимка: Flipps TV

Не само това, за любителите на новините можете да получавате различни новини от надеждни източници като BBC и Washington Post , заедно с видеоклипове, свързани с новините.

5. Tubi TV

Източник на снимки: Снимка: Tubi TV

Tubi TV е приложение за стрийминг на смартфони с Android, което предлага различни анти-масови телевизионни сериали и филми, които не са широко известни на другите в класически стил. Освен това за тези от вас, които обичат филмите на ужасите и садизма, Tubi TV е правилният избор, защото има различни анти-масови и ужасни филми на ужасите, предоставени от това едно приложение.

Източник на снимки: Снимка: Tubi TV

Не само това, можете също така да получите различни телевизионни сериали и филми, които дори няма да бъдат намерени в Netflix, както и редица анти-масови филмови препоръки с най -добрите отзиви от един от сайтовете за филмови критици, rottentomatoes .

Това бяха 5-те приложения за гледане на най-добрите безплатни телевизионни сериали и филми, избрани от ApkVenue. Късмет! Само предложение, не забравяйте да подготвите много пакети с данни, така че когато гледате да не се прекъсва по средата на пътя. Проблемът е, че някои от приложенията, които ApkVenue спомена по-рано, поддържат качество на видеото до 1080p, нали? Не забравяйте да споделите своя опит с използването на тези приложения в колоната за коментари по-долу.