страхуваш се от фани? Тези 8 героя могат да накарат Фани да не успее да лети във военни легенди за мобилни устройства

Кой не познава този ужасен герой убиец? Да, той е Фани, един от героите-убийци, който е обявен за много ужасен герой, когато е държан от надежден потребител.

Кой не познава този ужасен герой убиец? Да, той е Фани, един от героите-убийци, който е обявен за много ужасен герой, когато е държан от надежден потребител . Въпреки че Фани е герой, който е много трудно да се контролира и разчита на баф или горско чудовище, маркирано с лилава точка на картата, което може да добави към ефекта на героя, който го убива, ако е държано от напреднал потребител, екипът с потребителя вероятно ще спечели още повече.

Едно от ужасните неща за този герой е неговото умение за стоманен кабел , това умение ще го накара да хвърли кабела в посоката, в която сочи играчът, той ще лети, когато кабелът е вързан за стената. Ако по време на летене той удари противника, неговото умение Tornado Strike ще бъде задействано, това умение ще го накара да завърти меча като торнадо и да нанесе щети на засегнатия противник. Освен това, ако това умение удари противник, който има маркер за плячка , енергията на Фани ще се възстанови повече. Е, това умение е това, от което играчите се страхуваткоито се занимават, защото когато Фани е държана от потребител, който е опитен и има добра точност, тогава той винаги ще удря вражески герои с това умение, безкрайно известен като спам , тъй като енергията винаги се регенерира, това може да убие вражеските герои незабавно, ако вражеските герои могат " не може да избяга или не може да се изправи.

 • 5 Най-добър брояч на герои в Mobile Legends
 • 5-те най-добри герои в мобилните легенди
 • Скъп за усвояване трудно, тези 5 Heroes in Mobile Legends ще ви накарат да съжалявате за покупката

8 героя, които правят Фани неспособна да лети

Но успокой се, не е невъзможно да победиш този герой. За да убиеш Фани, е необходима добра работа в екип и трябва да има брояч на герои на Фани. Тогава кои са героите, които могат да се изправят срещу тази Фани? Нека просто разгледаме следващата статия.

1. Сабя

Източник на снимки: mobaind.blogspot.com
 • Роля: Убиец
 • Препоръчителна способност: зашеметяване, възмездие

Сабя е наемен убиец, който има крайната на CC или контрол на тълпата умение , наречено Тройна Sweep, който е комбинация от три движения, с голяма повреда и контрол на тълпата. Разбира се Sabre може да победи Fanny, особено когато се комбинира с умение, наречено Flying Sword, където това умение ще завърти меча около саблата, ако се комбинира с крайния, този меч ще се слее със Sabre и ще нанесе допълнителни щети на героя, който е краен Sabre, обаче, използването на тази комбинация не трябва да бъде произволно.

Опитайте първо да инсталирате точката на попадение на Фани, докато тя е близо до половината от всички точки за попадение. Правите това, като използвате умението Flying Sword, за да избегнете спама на уменията на Fanny, просто трябва да плащате на вноски с това умение, не го удряйте директно. Тази комбинация е много добра за убиване на Фани, особено когато войната е в ход.

2. Москов

Източник на снимки: mobile-legends.net
 • Роля: Стрелец
 • Препоръчителна способност: Вдъхновение, Възмездие

Въпреки че героят-убиец е героят, от когото се страхуват героите в началото на играта , особено когато се занимава с герои като Фани, които могат да осигурят непрекъснати щети . Но не и за Москов, при условие че трябва да използвате правилната стратегия.

Москов има умение за връщане, наречено Копие на смъртта, където москов ще хвърли копието си с всички сили и ще го залепи върху вражеския герой. Ако врагът, заседнал с московското копие, се залепи отново върху друг вражески герой, това ще предизвика 1 секунден ефект на зашеметяване. Ако обаче вражеският герой, който е заседнал с московско копие, е залепен на стената, тогава времето за зашеметяване, което се усеща, е 2 секунди.

Това е, от което Москов може да се възползва, когато се занимава с Фани, в началото на играта се опитайте да играете безопасно близо до кулата, ако има Фани близо до вас. Тъй като в началото на играта Фани може лесно да убие стрелеца, приближете се до кулата, когато Фани е нетърпелива да ви атакува в кулата, това е вашият шанс да хвърлите копието на смъртта към стената в обсега на кулата . След това удряйте Фани, когато тя е ударена възможно най-силно от зашеметяващия ефект, много вероятно е Фани да умре от допълнителни щети от голямата кула. Когато е към края на играта, където отборът герой е завършен с изграждането, просто трябва да се опитате да залепите Фани на стената и след това да ударите колкото се може повече, защото в края на игратастрелецът ще има много големи щети и скорост на атака .

3. Рубин

Източник на снимки: teknosaurus.com
 • Роля: Боец
 • Препоръчителна способност: зашеметяване, трептене

Руби не може просто да убие Фани, въпреки че е боец, трудно ще убие Фани заради по -малкото щети . Въпреки това има голяма устойчивост, така че е много подходящо да се използват полу-резервоарни предмети . Той е герой, който наистина може да помогне на приятели да убият Фани по време на война , така че не е подходящ за соло срещу Фани, но е много подходящ за работа в екип .

Руби има умение, наречено Не бягай, Вълчо Кинг! , това умение ще накара Руби да завърти сърпа си, което може да привлече близки врагове. За да помогнете на отбора да победи Фани, използвайте това умение ефективно, когато Фани лети в ордите на отбора, присъединете се и използвайте това умение. Препоръчително е да използвате зашеметяващи способности, ако вашият отбор няма герой, който има умения за контрол на тълпата, различни от Руби, така че Фани да може да бъде спряна по-дълго, за да има по-голяма вероятност да бъде убита.

4. Чоу

Източник на снимки: mobile-legends-hero.blogspot.com
 • Роля: Боец
 • Препоръчителна способност: Трептене

По-рано Чоу беше много ужасен герой, защото има огромни щети , освен това, ако използва изграден резервоар, той също ще се превърне в много досаден танк. Освен че е трудно да се убие, той има и 2 умения за CC, а именно Jeet Kune Do и най-доброто му умение, The Way of Dragon, което ще изрита враговете във въздуха. Още по-ужасяващото е, че по това време той притежава умението Шунпо , което прави всички умения за атака, ако се хвърли с това умение, и когато направи крайна сметка на един от вражеските герои, той също ще бъде имунизиран срещу всички атаки.

Слава Богу, че Чоу е получил римейк , където само неговият Шунпо го прави имунизиран. Този герой Чоу е същият като Руби, той се нуждае от екипна работа, за да убие Фани, но ако Чоу е надежден потребител , той все още може да отиде соло срещу Фани.

5. Хаябуса

Източник на снимката: upstation.id
 • Роля: Убиец
 • Препоръчителна способност: зашеметяване, възмездие

Хаябуса е много надежден герой, който да се изправи срещу Фани, защото този един нинджа има най-доброто, което го кара да се превърне в сянка и да нанесе щети на врага. Ако целта е сама, тогава само тази цел ще бъде преследвана от сянката на Хаябуса.

Не е ли невероятно? Ultimate на Hayabusa е идеален за справяне със соло Фани. Но преди да премахнете крайното, не забравяйте да почистите всички миньони и сте издали умението Quad Shadow , така че когато Ultimate изтече, можете лесно да избягате. Когато успеете да постигнете най-доброто към Фани, Хаябуса ще гони Фани, докато нанася големи щети навсякъде, където Фани лети, ако тя е единствената цел, но Фани няма да може да ви увреди .

6. Акаи

Източник на снимки: steemit.com
 • Роля: Резервоар
 • Препоръчителна способност: зашеметяване, трептене, отслабване

Веднъж наречен Tank, който не беше много влиятелен, но след като беше римейк , Akai се превърна в един от най-досадните танкове. Сега той е много опасен танк, защото може да навреди на противниковата формация, използвайки неговото крайно умение, наречено Hurricane Dance , където, когато използва този краен Akai, ще се върти наоколо и ще предизвика обратен ефект на враговете, които се приближават до него.

С този краен Akai може да спре летящата Фани. Той няма да бъде засегнат от щети от Фани, когато лети, защото когато Фани лети към Akai, който е краен, Фани ще бъде отскочена. Това всъщност ще бъде загуба на енергия от Фани. Освен това, ако Akai успее да натисне Фани до стената, това ще бъде възможност за вашия екип да го убие.

7. Хелкурт

Източник на снимки: teknosaurus.com
 • Роля: Убиец
 • Препоръчителна способност: зашеметяване, възмездие, трептене, егида

Хелкурт, Носителят на сенките, е герой, който се страхува от враговете, особено тези, които разчитат на умения. Защото, когато врагът нанесе щети на хелкурта със своето умение, врагът ще изпита тишина или няма да може да използва умението за известно време. Освен това умението Shadow Rush на Helcurt, ако удари противник, също ще накара противника да получи ефект на тишина. Най-досадното нещо при този герой е неговото най-добро, което затруднява врага да види околността и не може да използва картата им за 3,5 секунди.

Разбира се, това е много уплашено от Фани. Ако Фани не използва пречистващата си способност, защото когато Фани лети към Хелкурт, Фани ще бъде заглушена, което затруднява непрекъснатото увреждане на Хелкурт. В допълнение, Helcurt все още има допълнително мълчание, използвайки своя Shadow Rush и възможността да нанесе големи щети, докато Fanny има проблеми с нанасянето на щети от Deadly Poisized Stinger на Helcurt, когато е пълен, това ще смаже Fanny да се изправи срещу Helcurt.

8. Мартис

Източник на снимки: greenscene.co.id
 • Роля: Боец
 • Препоръчителна способност: Трептене, Възмездие, Зашеметяване, Вдъхновение, Егида

Мартис, наскоро освободеният герой, е може би много ужасен, освен че притежава много умения за отблъскване, Мартис има и умението за краен изпълнител, което почти отговаря на Карина. Когато той убие вражески герой с върховния, тогава крайният може да се използва отново, но разликата е, че Ultimate Martis може да се използва отново, ако убие вражески герой само с неговия краен. За разлика от Карина, ако тя убие вражески герой с някакво умение или основна атака, нейните умения за презареждане ще намаляват, докато не могат да бъдат използвани отново.

Уменията за отбиване на Мартис са особен страх за Фани, защото когато лети, тя ще бъде много обезпокоена от тези умения. Умението на Ашура Аура ще привлече Фани в зоната с форма на ветрило, която създава, да не говорим за умението Mortal Coil , което дава откат до 3 пъти. Ако тези две умения се комбинират с Фани, ще бъде трудно за Фани да лети, докато нанася щети и отблъсквания, докато точката на удара на Фани умре, тогава е шансът на Мартис да екзекутира Фани.

Това са 8-те героя, за които се смята, че правят Фани да не успее да лети, но имайте предвид, че каквито и да са героите, ако бъдат използвани от надежден играч , героят ще бъде страхотен герой. Не забравяйте да оставите вашите коментари и предложения в колоната по-долу. Надявам се, че е полезно.