6 предимства, които ще получите, ако убиете 6 горски чудовища на мобилни легенди

Всяко чудовище от джунглата в Mobile Legends има няколко предимства, които наистина трябва да знаете. Любопитен? Вижте следния преглед на ApkVenue!

Горските чудовища със сигурност не са непознати да играят игри на Mobile Legends. Тези горски чудовища също са често известни като чудовища от джунглата . Терминът джунгли е нещо, което има за цел да убие горски чудовища, за да получи злато, баф, опит .

И разбира се, всяко от тези чудовища от джунглата има няколко предимства, които наистина трябва да знаете . Особено ако сте начинаещ играч, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да знаете, че по-късно, когато сте във война, атаките, които правите, са максимални. Любопитен? Вижте следния преглед на ApkVenue!

  • Тези 4 мобилни легенди Heroes могат да бъдат две роли наведнъж! Трябва да използвате, ако искате да спечелите
  • 5 грешки, допуснати най-често при използване на Hero Assassin в Mobile Legends
  • 5 най-ужасни дуета на магьосници и танкове в Mobile Legends

6 предимства, които ще получите, ако убиете тези 6 горски чудовища! В Mobile Legends

1. Лорд Чудовище

Lord Monster в играта Mobile Legends е голямо чудовище, известно още като краля. Да убиеш това чудовище може да е доста трудно, а. Но можете да сте сигурни, че ще получите добри ползи за вашия герой, а също така може да ви улесни да спечелите битката.

Това чудовище често се грабва от играчите. Тъй като получените ползи са много добри, ако успеете да го победите, тогава това лорд чудовище ще бъде ваше . Можете да използвате това, за да улесните атаката и унищожаването на опорната база .

2. Костенурка чудовище

Тогава второто е Костенуркото чудовище . Ползите, които дойдоха след победата над това чудовище, също бяха много добри! Може би това може да бъде много полезно и влиятелно, защото ако го убиете, той ще получи EXP и злато, които също могат да бъдат получени от всички отбори. Въпреки че не всеки може да го убие лесно, поне трябва да опитате.

3. Раково чудовище

ApkVenue също препоръчва да отделите време, за да убиете това Crab Monster, докато играете, защото ползите, които получавате, са много печеливши. Започвайки от Gold и EXP и ще ви дава ** 10 Gold за всяка секунда! За да убия това чудовище, мисля, че е доста лесно да се направи.

4. Чудовище жътварка

Това Reaper Monster наистина може да ви помогне. Причината е, че ако го убиете, ще получите много големи допълнителни злато и опит . Не само това, това чудовище функционира и като баф, който по-късно може да увеличи магическите ви щети и физическия ви герой с до 10 процента.

5. Spinner Monster

Spinner Monster има формата на паяк. Освен това това Spinner Monster също е много важно и трябва да го убиете, защото по-късно ще получите до 10 процента защита от опонентите си. Така че е наистина полезно и дори силно препоръчително! Просто това чудовище е доста силно, така че е малко трудно да го победите.

6. Нормално чудовище

Нормалното чудовище ще се появи по-рано от другите чудовища, защото основно това чудовище е началното ниво, известно още като най -лесното . Така че е естествено да дойдете рано. Препоръчваме ви също да го убиете, защото ползите, които получавате, също са важни, като например увеличаване на вашето злато и опит .

Защото в крайна сметка увеличаването на героя EXP е много важно, което може да накара нивото на героя ви бързо да се увеличи . Да го убиеш е много лесно, защото Normal Monster е малко чудовище, което е много по-бързо KO от петте чудовища по-горе.

Това е прегледът на Jaka за ползите от убиването на горски чудовища от най-малките до най-трудните (големи чудовища) . Ако сте сериозен играч на Mobile Legends, тогава убиването на шестте чудовища по-горе е много задължително.