5 най-добри офлайн автомобилни състезателни игри за Android 2018

Е, този път ApkVenue ще ви даде 5-те най-добри офлайн HD автомобилни състезателни игри за Android 2018. Какви са забавните игри? Хайде, просто погледнете, ето някои от тях.

Игрите за автомобилни състезания на Android наистина са много вълнуващи, затова много потребители на Android играят тази игра на своите смартфони. Това прави този жанр на играта добре продаван в Google Play Store.

Въпреки че е класифицирана като виртуална игра, ще почувствате усещането, сякаш играете истинска състезателна кола на състезателна арена. Нещо повече, ако автомобилът, който използвате, има добри характеристики, така че графиката, звукът и ефектите стават много реални, което ще ви направи удобни и не се страхувате да скучаете.

Е, този път ApkVenue ще предостави списък с 5-те най-добри офлайн HD автомобилни състезателни игри за Android 2018 . Какви са забавните игри? Хайде, просто погледнете, ето някои от тях.

  • IOS VS Android, кое е по-добро за игри?
  • 5 предимства на старите игри в сравнение с игрите днес

5 най-добри офлайн игри за Android за автомобилни състезания 2018 г.

1. Асфалт 8: Въздушен

Тази игра, направена от Gameloft, е играта, която има най-висок ред в Play Store . Тази игра има невероятно готина графика и в нея има страхотни коли. Автомобилите включват Lamborghini, Aventador, Lamborghini Veneno и много други, които също са страхотни.

2. Асфалт Нитро

Тази игра има по- малък размер в сравнение с Asphalt 8: Airborne, само с размер от 24 MB . Състезателната сензация в тази игра е много подобна на Asphalt 8: Airborne и има нокдаун режим като Need for Speed .

3. Градски състезания 3D

Тази игра има темата за дивите състезания в града с висока скорост и представя сривове между колите , което ви дава особено вълнение, когато го играете. Подобно на други състезателни игри за автомобили, тук можете също да модифицирате колата си, за да има страхотен външен вид.

4. Истински състезания 3

Тази игра има зашеметяваща графика със страхотни детайли на катастрофата и десетки колекции автомобили, съчетани със зашеметяваща състезателна арена. Така че ще бъдете много вълнуващи, ако играете тази игра. Освен това можете също да играете онлайн мултиплейър, за да се състезавате с приятелите си.

5. Необходимост от скорост: Без ограничения

Може би сте запознати с игра, наречена Need for Speed . Тази игра, направена от EA , има много добра и готина графика и селекция от страхотни автомобили, за да можете да играете на състезателната арена. Освен това ще ви бъде представена и състезателна арена, която ще ви накара да не скучаете по време на състезанието по-късно. Така че, не го пропускайте, момчета !

Това са 5-те най-добри HD офлайн автомобилни състезателни игри за Android . Как, опитахте ли го? Ако не, изтеглете го, момчета! Надявам се, че е полезно.