как да променяте снимките на потребителския профил на Instagram, без да ви хванат

Всеки трябва да използва най-добрите снимки като снимки на профила в социалните медии, включително Instagram. ApkVenue ще ви каже как да промените снимката на нечий профил в Instagram, без да ви хванат.

Всеки трябва да използва най-добрата си снимка като снимка на профила, за да я използва в социалните медии, особено в Instagram. Счита се, че най-добрата снимка на профила представлява най-добрата версия на себе си.

Говорейки за снимки на профила, този път ApkVenue ще ви каже съвети за хакване , а именно как да промените снимките на профила на други хора в Instagram, без да ви хванат.

  • Как да хакнем Instagram на гаджето си, без да ви хванат, гарантиран успех!
  • 6 начина за хакване на Instagram, често използвани от хакери (Актуализация 2019)

Лесни начини за промяна на снимки на Instagram профил на други хора

Не се притеснявайте, не е нужно да научавате супер сложни техники за хакване като професионални хакери или да използвате допълнителни приложения / софтуер. Дори не е необходимо да изкоренявате устройството, което използвате. За да можете да промените снимката на потребителския профил в Instagram на някой друг, просто трябва да следвате стъпката по стъпка по-долу:

ВИЖТЕ СТАТИИ
  • Отворете Instagram чрез браузър на вашия компютър или лаптоп. Ако сте влезли в системата, веднага отидете на профила в Instagram, чиято снимка на потребителския профил, който искате да хакнете промяна псевдоним. Не е нужно да се страхувате, можете да хакнете дори проверен Instagram по този начин.
  • Следващата стъпка е да отидете на снимката на профила на акаунта, след което щракнете с десния бутон. Изберете Проверете или Проверете елемента .
  • Ето какво ще се появи, когато изберете Инспектиране или Инспектиране на елемент. Кодът, на който е дадено синьо заглавие вдясно, е кодът за снимката на профила в профила в Instagram.
Снимки и изображения Instagram Apps ИЗТЕГЛЯНЕ
  • Намерете друга снимка, която искате да направите нова снимка на профила, за да замести снимката на профила за акаунта, който искате да хакнете . Ако сте намерили, копирайте връзката от новата снимка.
  • Поставете копие на новата връзка към снимката в раздела за снимка на профила на страницата Проверка, за да замените старата снимка на профила.
  • Снимката на профила в акаунта е официално променена според снимката, която искате. Трябва да знаете, че този нов дисплей на снимката на профила може да се види само на вашия компютър / лаптоп и ще остане такъв, какъвто е бил при гледане от чуждо устройство.

Това е лесен начин да промените нечия снимка на потребителския профил в Instagram, без да ви хванат. Също така не е нужно да използвате допълнителни приложения, да изкоренявате устройството си или да използвате сложни техники като професионални хакери, защото можете да направите горния метод много лесно, въпреки че той е класифициран само за забавление или шега . Късмет!

Прочетете също статии за снимки или други интересни статии от Рейналди Манасе .