не магия! това е как да изключите смартфона xiaomi, без да натискате бутона за захранване

Е, за вас, следващите потребители на смартфони Xiaomi, ApkVenue ще ви каже как лесно да изключите и включите смартфона xiaomi автоматично, без да натискате бутона за захранване, за да не забравите да изключите смартфона, преди да заспите

Както много хора вече знаят, изключването на смартфона, когато спим, е много важно да се направи. Освен причините за лошото въздействие на радиацията и топлината на смартфона върху здравето, заслужава да се разгледат и причини за спестяване на батерията.

Въпреки че вече знаем лошите ефекти, много от нас често забравят да изключат смартфоните си преди лягане . Е, за вас, следващите потребители на смартфони Xiaomi, ApkVenue ще ви каже как лесно да изключите и включите смартфона xiaomi автоматично, без да натискате бутона за захранване, за да не забравите да изключите смартфона си преди да заспите! Нека да разгледаме веднага.

  • Опасност, не правете това, за да спестите батерия!
  • Как да спестим батерията на смартфона чрез приложенията "Fucking"
  • Ядрена батерия! 5 Бъдещи технологии за батерии за смартфони

Как да изключите и включите автоматично смартфона Xiaomi

  • Първо, за да намерите тази функция, трябва да влезете в приложението за сигурност, вградено в смартфона Xiaomi
  • Второ, след като приложението се отвори, изберете Battery
  • Трето, в менюто Батерия трябва да отворите менюто Настройки на батерията в горния десен ъгъл на страницата
  • Четвърто, за да изключите и включите смартфона Xiaomi автоматично, трябва само да изберете Schedule power / on off
  • Пето, задайте график под формата на часове и дни, когато вашият смартфон Xiaomi автоматично ще се изключи и включи. Например можете да зададете график за автоматично изключване на 23:59 и да планирате включването на вашия смартфон в 5.00, за да съответства на вашия будилник. Можете също така да изберете този график да е валиден всеки ден или само определени дни!

Е, това е лесен начин да изключите и включите смартфон Xiaomi, без да натискате бутона за захранване. Интересувате ли се да опитате? След като опитате, не се колебайте да споделите своя опит в графата за коментари!

Банер: howtogeek.com