30 най-добри тапети с висока разделителна способност

Фен ли сте на героя на Жокера? Не пропускайте колекцията от тапети с висока разделителна способност Joker, която можете да изтеглите от тук.

Джокер , антагонистът, превърнал се в немезида в различни филми за Батман, е известен със своя клоунски грим и отличителен смях.

От многото врагове на Батман , Жокерът е злодей във вселената на супергероя на DC, който няма сила ; разчитайте на безумни начини да предизвикате Батман в много от емблематичните моменти на филма.

Има няколко известни актьори, които са играли Жокера в кино вселената, банди; от Хоакин Финикс до Джак Никълсън. Не само филмът на големия екран, героят на Жокера в анимационния сериал за Батман също има много фенове.

Най-добрият тапет с висока разделителна способност

Най-новият филм за Джокер, изигран от Хоакин Феникс, има много моменти, които наистина са добри за използването им като тапет.

За тези от вас, които са обсебени от този герой-антагонист на DC Comics, можете да намерите 30+ колекции от тапети с висока разделителна способност Joker за вашите различни джаджи .

ApkVenue обобщи богат избор от тапети на Жокер в различни версии на актьори, банди.

Започвайки от Joker версията на Joaquin Phoenix до Joker Mark Hamill в Batman: The Animated Series, ето колекция от най -добрите тапети за Joker, които можете да изтеглите веднага.

Joker Joaquin Phoenix Wallpaper

Хоакин Финикс играе героя на Жокера в самостоятелен филм, озаглавен Жокер, който излезе на 2 октомври 2019 г.

При характеризирането на Джокера тук, Хоакин Феникс се подлага на дейности като Артър Флек, който работи като клоун, със сюжет, който има силно влияние дори върху публиката, което може също да го направи луд, бандата.

Самотен, живеейки деня си, здравият разум на Артър Флек продължи да намалява, което се влошава от поредица нещастия, с които се сблъсква.

Със състоянието на Готъм Сити в разгара на политически търкания и икономическа криза, Артър Флек се почувства все по-без значение за себе си, след което намери личността на Жокера.

Можете да изтеглите тапета Joker Joaquin Phoenix отдолу, банда.

Жокер Хоакин Феникс Отблизо

Жокер Хоакин Феникс в костюм

Жокер Хоакин Феникс Грим

Жокер Хоакин Феникс Лице Портрет

Жокер Хоакин Феникс Боя за лице

Джаред Лето Жокер тапет

Преди да излезе филмът за Жокера през 2019 г., предишното характеризиране на Жокера е извършено от Джаред Лето във филма „Отряд самоубийци“.

Филмът „Отряд самоубийци“, който стартира на 3 август 2016 г., всъщност не се фокусира върху персонажа на Жокера, а по-скоро върху престъпната банда, вербувана да премине в тайна мисия.

Ролята на Джаред Лето като Жокера в „Отряд самоубийци“ не е твърде видна, но все пак има свои фенове.

Характеристиката на Жокера на Джаред Лето, която е много подчертана, е повредената татуировка на челото му.

Ако сте от тези, които харесват действието на Джаред Лето в Suicide Squad, ето тапетите на Joker, които можете да изтеглите.

Жокер Джаред Лето Портрет

Joker Jared Leto Purple Jacket

Татуировка на устата на Джокер Джаред Лето

Жорт Джаред Лето Риза Торс

Жокер Джаред Лето Портрет

Heath Ledger Joker Wallpaper

Филмът „Тъмният рицар“ , издаден на 18 юли 2008 г., е второто заглавие в легендарната трилогия на Батман на Кристофър Нолан .

Като Segue в първия Батман в началото филм, на външния вид на Жокера започва с спомен под формата на един жокер от местопрестъплението, дадено от комисар Гордън за Батман .

Версията на Хийт Леджър на Жокера е похвалена заради анархичния си характер, което често поставя Батман в дилема.

Много филмови критици твърдят, че версията на Хийт Леджър за характеристиката на Жокера е най-добрата до момента, банда.

За тези от вас, които са фенове на Joker Heath Ledger , по-долу има колекция от Joker тапети за вас.

Улица Джокер Хийт Леджър Готъм

Жокер Хийт Леджър Самоубийствена бомба

Жокер Хийт Леджър Лице отблизо

Joker Heath Ledger Black & White

Затворническата сцена на Джокер Хийт Леджър

Тапет на Джокер Камерън Монаган

От поредицата Gotham, която започна да се излъчва от 22 септември 2014 г. , има още един герой на Жокера, изигран от Камерън Монаган .

С идентичността на спорния Жокер, версията на Камерън Монаган за Жокера, чието истинско име е Джером Валеска, се смята за предшественик на съвременната версия на Жокера, бандата.

Твърди се, че е предшественик на съвременната версия на Жокера, защото поредицата „Готъм“ се развива преди съществуването на Батман , където Брус Уейн е бил още дете.

Израствайки и израствайки в цирка на Хали, Джером Валеска веднъж убива собствената си майка на 18-годишна възраст, което води до затварянето й в убежището Arkham, известния RSJ в Готъм Сити.

Тази версия на Жокера от Джером Валеска , изиграна от Камерън Монаган, е не по-малко популярна. Изтеглете тапета Joker отдолу, банда.

Жокер Камерън Монаган

Жокер Джером Валеска

Joker Cameron Monaghan Fedora Hat

Жокер Джером Валеска Серия Готъм

Joker Cameron Monaghan Purple Jacket

Джак Никълсън Джокер тапет

Героят на Жокера е изпълнен с мистерия, която прикрива истинската му самоличност. Една от спекулациите е герой на име Джак Нейпиър, ​​за когото се смята, че е истинското име на Джокера, бандата.

Характеризирането на Джак Нейпиър като Жокера е направено от Джак Никълсън във филма за Батман (1989) . По време на детството му се казва, че Джак Нейпир е имал нестабилни емоции.

Във филма "Батман" (1989) Джак Нейпир е един от двамата родители-разбойници на Брус Уейн Томас и Марта Уейн, която е началото на историята за Батман.

Джак Нейпър е вторият стрелец на родителите на Брус Уейн, който се оказва, че ще доведе двамата като ожесточени врагове на Батман и Жокера в бъдеще.

Ако смятате, че версията на Джак Никълсън на Joker е най-добрата, трябва да изтеглите тапета на Joker по-долу.

Жокер Джак Никълсън Лице отблизо 1

Жокер Джак Никълсън Лице отблизо 2

Цветен костюм на Joker Jack Nicholson

Жокер Джак Никълсън и Хийт Леджър

Джокер Джак Никълсън карикатура

Joker Mark Hamill Wallpaper

Joker Марк Хамил си е враг характеризиране на Батман в 1992 анимационен сериал Батман: Анимационният сериал .

Истинското име Джак Рапир е същото като филма за Батман (1989), Жокерът в Батман: Анимационният сериал има отличителен външен вид с лилавия си костюм.

Характерът на Жокера в „Батман: Анимационният сериал“ води началото си, когато Джак Нейпир беше потопен в барабан, пълен с химическа течност, която превърна кожата му в бяло, а косата му в зелено.

За версията на Марк Хамил за феновете на Джокер в Batman: The Animated Series, тук е колекция от тапети за Джокер за вас.

Джокер и Харли Куин - Батман Анимационният сериал

Джокер Марк Хамил Батман Анимиран

Joker Purple Suit - Batman The Animated Series

Анимационен филм Жокер Лудост

Жокер - Батман Анимационният сериал

Жокер винаги присъства в различни филми и сериали, които се провеждат в Готъм , като допълваща вражда на Батман. Колекцията тапети Joker, която ApkVenue е избрала по-горе, също може да допълни вашата притурка .

Коя версия на Joker е вашата любима? Споделете в графата за коментари, да.

Прочетете също статии за Жокера или други интересни статии от Тидар Сентауса .