7 най-добри приложения за клониране за Android (актуализация 2020)

Как да дублираме приложението Whatsapp на две е изненадващо лесно. Тук ApkVenue разглежда списъка с най-добрите двойни приложения, които можете да използвате на телефон с Android.

Множество приложения са едно от най-търсените приложения днес, защото средностатистическият индонезиец има повече от 1 акаунт в една и съща социална медия.

Много потребители на социални медии всъщност използват своите акаунти активно, до степен да търсят най -доброто приложение за клониране WhatsApp, за да могат да използват 2 WA акаунта наведнъж.

Всъщност, вместо да се притеснявате да използвате два акаунта в WhatsApp на две различни устройства, можете да използвате най-доброто приложение за клониране, което може да бъде изтеглено и използвано на мобилен телефон с Android, знаете ли.

Е, в тази статия ApkVenue ще прегледа редица препоръки за множество приложения, които можете да използвате. Любопитен? Хайде, вижте пълните подробности по-долу!

Препоръки за най-добри приложения за клониране ( Актуализация 2020)

Никога досега не сте клонирали приложение, банда? С най-доброто двойно приложение, което ApkVenue прегледа този път, можете да използвате два различни акаунта, както за приложения, така и за игри.

Клонирането на приложения всъщност е сравнително сложна работа, но всичко това става много по - просто с помощта на приложения.

За тези от вас, които изпитват затруднения с получаването на най-добрия мултипликатор на приложения, това е идеално, защото ApkVenue има най-добрия ред приложения за клониране, които можете да използвате.

Защо трябва да клонирате приложения с добра производителност?

Днес няколко типа смартфони с Android, като Xiaomi и Samsung , всъщност са предоставили функцията Dual Apps, за да извършат подобен метод.

За съжаление, понякога това приложение по подразбиране има ограничени и незадоволителни функции , така че се нуждаете от допълнителни, по-надеждни приложения, за да извършите процеса на клониране на приложението.

От честотата на честите закъснения до скритите известия, понякога все още можете да почувствате подобни неща, когато използвате APK за клониране, които не са достатъчно добри.

Като алтернатива ApkVenue е подготвил линия от най-добрите приложения за клониране, които можете да използвате, за да стартирате два акаунта на един мобилен телефон без никакви проблеми.

1. MoChat, двойно приложение за WA

Първо има MoChat, което е приложение за Android за създаване на множество акаунти в социални медии, включително Whatsapp, което може да бъде онлайн едновременно.

Можете да дублирате приложението и да влезете в два акаунта едновременно. Можете също така да получавате известия от двата акаунта без прекъсване на един от тях.

С размер само 9MB, MoChat е лек и анти-изоставащ . Можете дори да дублирате леки игри с това приложение за клониране.

Подробности MoChat
Разработчик MoChat - приложение за клониране
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 9.0MB
Изтегли 100 000 и повече
Рейтинг 4,3 / 5 ( Aptoide )

Изтеглете MoChat тук:

Приложения Производителност MoChatà ¢ Â?  ?? à ¢ Â?  ?? Клониране на приложение ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Паралелно пространство

Подобно на MoChat, Parallel Space също ви позволява да стартирате едни и същи две приложения едновременно, банда.

Можете да дублирате акаунти в социални медии, като Whatsapp, YouTube, дори игри, като Mobile Legends: Bang Bang или Free Fire.

С това двойно приложение можете също да скриете тайни приложения и да ги заключите, ако не искате другите хора да ги виждат.

За тези от вас, които търсят приложение за клониране на WA, това приложение може да бъде алтернативен избор. Да, въпреки че не е съвсем сигурно какви опасности може да причини Parallel Space APK.

Подробности Паралелно пространство
Разработчик LBE Tech
Минимална ОС Варира
Размер Варира
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4,5 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Parallel Space тук:

Инструменти за разработчици на приложения Паралелно пространство ИЗТЕГЛЯНЕ

3. DualSpace

Освен това има DualSpace с размер, който е доста ефективен за паметта, който е само 6,9 MB, така че е много лесен за използване.

Въпреки че е малко, това клонирано приложение ви позволява да стартирате едни и същи две приложения едновременно, като спестявате повече ресурси и работи по-бързо.

Ако имате 1 милион мобилни телефона с Android с ограничена RAM, например, има и Dual Space Lite, който е по-икономичен по размер и подходящ за устройства с ограничени спецификации, тук.

Подробности DualSpace
Разработчик DUALSCPACE
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 6.9MB
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете DualSpace тук:

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

Друго най-добро приложение за клониране ...

4. Направете няколко акаунта

След това има DO Multi Accounts, които осигуряват двойно пространство, което може да побере много акаунти от най-популярните приложения за социални медии.

DO Multiple Accounts поддържа редица приложения за социални медии, като WhatsApp, Facebook, Messenger, LINE и други.

Това двойно приложение за Android също поддържа популярни игри, като Mobile Legends, PUBG Mobile и Clash of Clans.

Нещо повече, DO Multiple Accounts също има функция за заключване на приложения за тези от вас, които искат повече поверителност на дублирани приложения, банда.

Подробности Направете няколко акаунта
Разработчик River Stone Tech
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 8MB
Изтегли 1 000 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете DO Multi Accounts тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

5. 2Сметки

2Accounts не се различава много от другите двойни приложения. Функцията му е горе-долу същата, размерът му също е сравнително малък, а именно 9.1MB.

Едно от най-добрите приложения за клониране ще бъде по-подходящо за дублиране на акаунти в социалните медии, но ще бъде доста тежко, когато го използвате за дублиране и игра на онлайн игри с Android.

В допълнение, 2Accounts има ясни и отделни известия, така че да ви улесни при намирането на известия от два различни акаунта.

Това приложение също така поддържа преки пътища за много приложения, които можете да промените иконата и името, за да го различите от оригиналното приложение, бандата.

Подробности 2Сметки
Разработчик Технология Excelliance
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 9.1MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете 2 сметки тук:

Производителност Excelliance Technology Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

6. 2Face

Името на това приложение може да е познато на вас фенове на DC комикси, банда! Съгласен ли си?

Когато се гледа от предлагания потребителски интерфейс , 2Face е много съвместим, когато се използва за дублиране на WhatsApp и други социални медии.

Тук можете да създадете два различни акаунта и да превключвате бързо, тъй като приложението е малко по размер, само около 9.4MB.

2Face има и допълнителни функции под формата на фалшиво местоположение, което може да се използва в клонираното приложение WhatsApp, и функция за заключване на приложение, за да защитите поверителността ви.

Подробности 2 Лице
Разработчик Wang Technology
Минимална ОС Android 4.0 и по-нови версии
Размер 9.4MB
Изтегли 5 000 000 и повече
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете 2Face тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

7. Паралелно U

На последно място е прилагането на най-добрите двойки сметки за приложения и игри, наречени Parallel U . Можете да изтеглите това приложение безплатно и предлага изчистен потребителски интерфейс .

С размер от само 8,8 MB, разбира се, това приложение е много подходящо за използване на смартфони от нисък клас .

В допълнение към функцията за много акаунти, приложението Parallel U предлага и други инструменти като Space Boost за почистване на RAM и защита с парола за заключване на приложения с ПИН или парола .

Подробности Паралелно U
Разработчик Паралелна и множествена лаборатория
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 8.3MB

Изтеглете Parallel U тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Причината, поради която се нуждаете от най-доброто приложение за клониране

Въпреки че опитът с използването на клонирано приложение все още не е перфектен и подобен на оригинала, има няколко причини, поради които може да се наложи да го изпробвате.

Какви са причините за използването на двойното приложение ? Тук ApkVenue обобщи точките по-долу, банда.

  • Ако имате само едно устройство и искате да влезете, като използвате няколко акаунта в него.
  • Ако искате да влезете в два акаунта в приложения, които не предоставят тези функции, например WhatsApp, Line, Telegram и други подобни.
  • Ако искате да отделите приложения за чат въз основа на приоритет, например първото WhatsApp за семейни чатове и второто WhatsApp за офис чатове .
  • Искате да създадете нов акаунт за игра ( smurf ), който отново ще изградите от нулата.

Как да дублирам приложението WhatsApp на един телефон с Android

Както ApkVenue спомена по-рано, една от причините да използвате приложението за клониране е да дублирате приложението WhatsApp на едно устройство с Android.

За да направите това, можете да следвате стъпките, прегледани от ApkVenue, както следва.

  • Стъпка 1: Изтеглете и инсталирайте приложението Parallel Space, което можете да получите по-долу.
Инструменти за разработчици на приложения Паралелно пространство ИЗТЕГЛЯНЕ
  • Стъпка 2: Отворете приложението Parallel Space и първият път, когато активирате разрешенията, като докоснете Allow .
  • Стъпка 3: Когато сте готови да стартирате приложението, всичко, което трябва да направите, е да докоснете бутона Старт . След това можете да добавите приложение по подразбиране , като Mobile Legends и да докоснете Add to Parallel Space .
  • Стъпка 4: За да добавите приложението WhatsApp, всичко, което трябва да направите, е да докоснете менюто Добавяне на приложение и да изберете WhatsApp . Ако вече сте записали лента Добавяне към паралелно пространство отново.
  • Стъпка 5: Сега клонираното приложение WhatsApp е готово за вас. Натиснете иконата и WhatsApp автоматично изглежда като нова. Тук просто трябва да се регистрирате както обикновено с други номера, банда.

Освен WhatsApp, можете лесно да дублирате и други приложения или да дублирате игрите, които искате.

За да знаете пълния метод, можете да проверите статията по-долу, банда.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Е, това беше най-добрата препоръка за двойно приложение на мобилен телефон с Android, която можете да използвате, банда.

Ако искате да дублирате приложения и да стартирате повече от един акаунт на устройство, не забравяйте да изпробвате едно от приложенията по-горе, Добре!

Дано информацията, която ApkVenue сподели този път, е полезна за всички вас и ще се видим в следващите статии.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Iyana Vhie .