idm не се показва в хром? ето как да го активирате

Искате ли да изтеглите видеоклипове от YouTube, но изскачащият IDM не се появява в Chrome? Тук ApkVenue има решение как да активирате IDM Extension Chrome, което трябва да опитате, банда.

Може би някои от вас са се опитали да инсталират Internet Download Manager (IDM), за да получат по-висока скорост на изтегляне.

За съжаление, понякога използването на това едно приложение за мениджър на изтегляния не е толкова гладко, както първоначално е било представено, банда.

Често пъти потребителите действително изпитват проблеми като IDM разширения не могат да бъдат инсталирани в Chrome и т.н.

Но, не бъдете тъжни! Виждате ли, ApkVenue вече има лесно и мощно решение за активиране на IDM разширение за Chrome, което можете да опитате, банда. Любопитен? Хайде, чуйте пълната дискусия по-долу!

Причина за липсващите изскачащи прозорци и разширения за IDM в Google Chrome

Преди да се насочите към основната дискусия, трябва също да знаете защо липсва изскачащият бутон IDM в Google Chrome, така че не можете да го използвате.

Обобщено от няколко източника и проблеми, които ApkVenue е срещнал, ето няколко причини, поради които бутонът IDM не се появява в Chrome .

 • IDM разширенията, които не са инсталирани правилно в Chrome, със сигурност могат да доведат до изчезването на изскачащия бутон, така че не можете да правите директни изтегляния.

 • IDM не е актуализиран до по-нова версия, така че не поддържа и не може да бъде интегриран с приложението на браузъра , Google Chrome.

 • IDM не е активиран, след като е инсталиран на компютър или лаптоп.

Как да активирам IDM не се появява в Chrome

Най-често срещаният проблем, който често се среща, е IDM Extension или Add Ons , които не са инсталирани правилно в Chrome, поради което изскачащият бутон изчезва.

Преодоляването му е доста лесно! Тук просто трябва да преинсталирате IDM Extension Chrome, като следвате стъпките за това как да активирате IDM в Chrome по-долу.

Стъпка 1 - Уверете се, че сте инсталирали най- новата версия на IDM

 • Първо се уверете, че сте актуализирали най-новата версия на IDM, за да можете да активирате IDM в Google Chrome.

 • Ако все още го нямате, просто кликнете върху връзката, която ApkVenue е предоставила по-долу!

Изтегляне на приложения и приставки Tonec Inc. ИЗТЕГЛИ

Стъпка 2 - Отидете в настройките на Google Chrome

 • Ако е инсталиран, всичко, което трябва да направите, е да щракнете върху иконата с три точки, известна още като Настройки в Google Chrome, както е на изображението по-долу, банда.

Източник на снимки: JalanTikus (Следвайте тази стъпка, ако разширението IDM не може да бъде инсталирано в Chrome).

Стъпка 3 - Изберете менюто Разширения

 • За да проверите разширенията за IDM в Chrome, трябва просто да отидете на Още инструменти> Разширения .

Стъпка 4 - Отидете на страницата Chrome Extensions

 • Сега ще бъдете пренасочени към нова страница, а именно chrome: // extensions / . Можете да видите, че в Chrome няма инсталирани разширения за IDM.

 • Оставете тази страница отворена и просто трябва да изпълните следващите стъпки.

Стъпка 5 - Отидете в Internet Download Manager Directory

 • След това отваряте Windows Explorer, като натиснете клавишната комбинация на Windows + E и отидете на This PC> Local Disk (C:)> Program Files (x86)> Internet Download Manager .

 • Горната директория се отнася за 64-битов Windows. За 32-битовите потребители на Windows папката Internet Download Manager ще бъде в Program Files.

Стъпка 6 - Инсталирайте IDM разширение в Chrome

 • В папката на Internet Download Manager всичко, което трябва да направите, е да намерите файла IDMGCExt.crx и просто трябва да щракнете и плъзнете този файл в прозореца на разширенията на Chrome, който сте отворили по-рано, за да го копирате.

 • Ако на екрана на Google Chrome се появи предупреждение по този начин, трябва само да изберете опцията Добавяне на разширение .

Източник на снимки: JalanTikus (Тази стъпка се отнася и за тези от вас, които искат да инсталират разширение IDM 7.1 за Chrome или други версии на IDM).

Стъпка 7 - Инсталирано IDM разширение

 • Свършен! Сега можете да се насладите на различни предимства на IDM, като например възможност за директно изтегляне на видеоклипове в YouTube.

Източник на снимки: JalanTikus (Ако процесът на инсталиране на разширението IDM за разширение Chrome crx е правилен, IDM бутонът ще се появи отново).

IDM все още не се появява в Chrome? Ето няколко начина за активиране на IDM в Chrome

След като следвате ръководството по-горе, се оказва, че бутонът IDM все още не се появява в Chrome? ApkVenue го препоръчва, опитайте се отново да следвате указанията по-горе.

Ако не, можете също да следвате някои от начините да го поправите, както следва, банда.

 • Първа актуализация , както Internet Download Manager (IDM), така и Google Chrome до най-новата версия.

 • Първо затворете Google Chrome, преди да въведете файла за разширение IDM на Chrome ( IDMGCExt.crx ) на страницата Добавяне на Ons.

 • Деинсталирайте и преинсталирайте Internet Download Manager (IDM), за да бъдете като нови, ръководството, което можете да следвате по-долу:

ВИЖТЕ СТАТИИ

Бонус: Препоръчани най-добри приложения за изтегляне Освен IDM, трябва да опитате!

О, да, ако търсите алтернативно приложение за изтегляне освен IDM, има и някои, които ApkVenue препоръчва да предлагат стабилни скорости.

За пълни препоръки можете да видите изцяло тук: Най-добрата колекция от приложения за изтегляне Освен IDM, бързо автоматично изтегляне!

Видео: Как да ускорите Изтегляне на видеоклипове в YouTube на телефони с Android

Така че това е дискусията на Jaka за това как да активирате разширението IDM Chrome, което не се появява, когато изтеглите видеоклип в YouTube.

Ако е полезно, не забравяйте да споделите и коментирате тази статия, за да продължите да получавате информация, съвети и трикове и новини за технологиите от Jalantikus.com.

Прочетете също статии за Internet Download Manager или други интересни статии от Naufaludin Ismail