7-те най-добри героя с безплатен огън за 2020 г., техните умения го правят нестабилен!

Следващите седем най-добри героя на Free Fire 2020 ще ви улеснят в постигането на бомби умения благодарение на техните уникални и печеливши умения.

Най-добрите герои на Free Fire, разбира се, винаги са предмет на дебат сред играчите в тази игра на Battle Royale. За разлика от PUBG Mobile, FF героите са оборудвани с умения, които ще помогнат в играта.

Не само от полза за себе си, има дори и герои, които имат баба умения за съотборниците, нали знаете. Следователно е много важно да изберете най-добрия герой в играта FF, банда.

Съществуването на тази концепция за герой със сигурност прави Free Fire подобен на Apex Legends, който можете да играете на конзоли и компютри.

Тази концепция за герой също осигурява известна сложност, защото всеки герой има определени умения и роли, които първо трябва да научите.

За тези от вас, които харесват елементите на стратегията в битката , комбинацията от умения на герои от Free Fire ще ви подхожда много добре.

В тази статия ApkVenue ще разгледа най-добрите герои на Free Fire 2020, които правят шансовете ви да се разклатите още по-големи. Вижте го !

1. Андрю (Най-добър безплатен герой без огън)

Андрю е един от най-популярните герои в Free Fire, защото го прави много лесен и го прави подходящ за начинаещи.

Andrew's Skill Armor Specialist е пасивен и автоматично ще направи жилетката, която получавате в играта, по-малко крехка .

Всички играчи определено могат да се възползват от това умение, което прави Андрю по-полезен от другите герои, чиито умения зависят от ситуацията.

Ако имате достатъчно късмет и можете да намерите жилетка на високо ниво в играта, уменията на Андрю наистина ще ви помогнат да оцелеете по-дълго.

Как да получите най-силния герой в Free Fire е наистина лесно. Трябва само да влезете и да изиграете няколко игри. Ако сте стар играч, със сигурност вече имате този герой.

2. Кели

Освен Андрю, има и още един герой, който има универсални умения, от които могат да се възползват всички играчи, а именно Кели .

Като герой, който е описан като бягащ спортист, не е чудно, че тази жена има пасивно умение за тире , което може да увеличи скоростта на бягане с до 6% .

Като игра на битка , Free Fire използва система за безопасна зона , която ще се променя и принуждава играчите да се движат почти през цялото време, което прави Кели много полезна.

Кели обаче всъщност е по-подходящ за играчи, които вече знаят къде е плячката , така че те могат да достигнат това място преди други играчи.

Въпреки това, все Кели пробуждане е доста сложен . Един от начините да надстроите най-добрия герой на Free Fire е да убиете 200 врагове и да отскочите 20 пъти във всеки режим.

3. Рафаел

За играчи, които предпочитат да играят тайно или да приемат опортюнистична тактика, Рафел е правилният избор със своите уникални умения.

Най-силният герой Free Fire 2020 има активно умение, наречено Dead Silent, което, ако се използва, ще го накара да изчезне от минимапата за няколко секунди.

Не забравяйте, банда, в битката, вашата цел е да оцелеете до края. Така че можете да се възползвате от това умение за снайпериране на враговете си, без да се страхувате да не ви хванат.

Ако видите, че продължава престрелка, умението на Рафаел може да се използва за засада на противник, което също е полезно, ако помагате на приятел.

За да получите този герой, за съжаление първо трябва да попълните 499 диаманта . Можете също така да закупите пакет от герои на Рафаел за 2500 диаманта .

4. Палома

Във Free Fire един от често възникващите проблеми е кои предмети трябва да носите със себе си, особено ако не можете да намерите раница в началото на играта.

Е, за тези от вас, които обичат да се бъркат в плячката , Палома може да бъде опция, банда, защото той притежава умението да се занимава с оръжие , което прави боеприпасите с щурмова пушка да не намаляват капацитета .

Всъщност ще бъдете принудени да използвате щурмова пушка , но тъй като това оръжие е едно от най-силните оръжия в Free Fire, ApkVenue, така или иначе, няма да откаже.

Умението на Paloma също може да ви помогне да оцелеете, банда, защото можете да донесете повече комплекти като допълнителни доставки.

Paloma с DJ Alok, Laura и Kelly е една от най-добрите комбинации от герои на FF за 2020 г. , знаете ли. За да получите Paloma, трябва само да допълните до 499 диаманта .

5. Оливия (Най-добър герой за поддръжка на FF)

Този герой е идеален за тези, които не обичат самотата, защото Оливия е най-добрият поддържащ герой във Free Fire, който е и най-приятен за очите.

Оливия много полезно умение, когато се играе в дует или отряд , защото героите са ди- съживи с Оливия ще получи допълнително HP .

Оливия е много ефективна в отряда, защото един герой може да отговаря за атаките, а друг герой може да предпази Оливия от вражески атаки.

За тези от вас, които искат да изпробват този персонаж за поддръжка, можете да платите 399 диаманта или 2600 диаманта, за да получите комплект с герои.

6. Никита

Съжалявам, банда, Джака вече е малко субективен, защото въпреки че Никита има донякъде специфични умения, Яка наистина харесва този герой.

Пасивното умение на Никита, наречено Firearms Expert, позволява на играчите да зареждат по-бързо оръжията, когато използват автомат (SMG) .

SMG не е толкова популярен като щурмова пушка, защото не може да се използва за битка на далечни разстояния, но това оръжие има висока скорострелност .

Сега, когато се комбинира с уменията на Никита, SMG може да бъде много смъртоносен на среден размах, банди.

За да получите този най-добър герой на Free Fire през 2020 г., трябва да издадете 499 диаманта или 2500 диаманта за пакетната версия с дрехите.

7. Hayato (Най-силен герой с огън)

Първо болни, забавлявайте се по-късно, бандата и Хаято изглежда наистина отговаря на поговорката. Най-силният FF герой на този може би влиза в специалността на резервоара .

Хаято има много опасно пасивно умение Бушидо , когато когато кръвта му намалее, способността за проникване на бронята на Хаято ще се увеличи .

Като герой, изобразен като самурай , пасивните умения на Хаято са много ефективни, когато се комбинират с оръжия за меле. Много подходящ за тези от вас, които обичат да играят варварски.

Джака лично рядко използва този герой, но когато видя, че Хаято се приближава, често се паникьосва сам заради уменията си.

За да получите Hayato, можете да го купите за 499 диаманта или да купите пакета, където можете незабавно да надстроите уменията на Hayato до ниво 4.

Това са, банда, 7-те най-добри героя на безплатен огън 2020 според ApkVenue. Всъщност в тази игра няма лоши герои, всичко зависи от това как играят всички.

И така, ApkVenue се надява, че с тези съвети вече няма да се притеснявате при избора на героя, който искате да купите с диаманти.

Какво мислите за героя по-горе? Имате ли други препоръки за характера, банда? Споделете в графата за коментари, да!

Прочетете също статии за Free Fire или други интересни статии от Fikri Harish