принтерът може да печата у дома, тези 5 луди иновации на резултатите от 3D принтера!

Принтерите не само могат да отпечатват писане върху листове хартия, момчета. Принтерите също могат да създават щури иновации! Това са 5 страхотни продукта от 3D принтери.

Когато чуем думата принтер , това, което веднага ще дойде на ум, е инструмент за отпечатване на текст и изображения върху листове хартия. Но сега принтерът има функция, която е повече от това, момчета .

Нова иновация, 3D печат, вече е тук. Този 3D принтер може да отпечатва различни обекти според нашите желания. Ето 5 невероятно страхотни продукта за 3D печат !

  • 3Doodler, писалка за 3D принтер, която прави снимките реални
  • Първият в света апартамент, отпечатан на 3D принтер
  • Луд! Този готвач прави фантазия храна с 3D принтер

Ето 5 продукта на иновациите за 3D принтери

3D печатът е процес на отпечатване на дигитални дизайни в триизмерни обекти с помощта на специален принтер. Този 3D принтер със сигурност има различна форма от обикновените хартиени принтери. Ето 5 страхотни нововъведения в 3D принтера:

1. Къщите се отпечатват в рамките на 24 часа

Фирма в Русия успя да построи къща в рамките на 24 часа. Тази минималистична къща е построена с помощта на голям 3D принтер. Този 3D принтер успява да построи къща в разгара на изключително студената Русия.

2. Човешки органи

3D принтерите могат да се използват и в медицинския свят . Този инструмент се използва за направата на органи като среда за обучение на медицинския екип. Освен това сега учените също започват да разработват 3D принтери, за да направят органи, които могат да работят в човешкото тяло.

3. Храна на бъдещето

Не можеш да готвиш? Просто отпечатайте собствената си храна с помощта на 3D принтер. 3D принтерите могат да правят различни менюта, вариращи от торти, пици и дори дъвки. Как, интересувате се от опити момчета ?

4. Протезни органи

А протеза е изкуствен човек, който е направен да прилича на истински човешки органи. Неговата функция е да замества органи, които са повредени или деформирани. Този 3D принтер е полезен за хора с увреждания, тъй като цената е много по-евтина.

5. Играчки и различни други дреболии

3D принтери вече се произвеждат масово, момчета . Можете да използвате този принтер, за да правите различни предмети като миниатюри, играчки, аксесоари, свойства и други. Знаете ли шапката, носена от майката на T'Challa във филма " Черната пантера " ? Това е и резултат от 3D принтер, знаете ли.

Това е, момчета 5 продукта за 3D печат са супер страхотни. Развитието на технологиите наистина е изключително. Интересувате ли се от закупуване на момчета ?

Прочетете също статии за 3D печат или други интересни статии от Chaeroni Fitri .