5 приложения за подкрепа на онлайн таксиметрови и мотоциклетни таксиметрови шофьори, за да бъде забавно!

Вие сте онлайн шофьор на такси или мотоциклет, който иска вашата поръчка да бъде gacor? Първо инсталирайте 5-те поддържащи приложения за драйвери на grab и gojek, така че поръчките да се изпълняват гладко!

Работата като таксиметрови шофьори на онлайн таксита и мотоциклети процъфтява през последните 2 години. Не само тези, които са на около 40 години, сега много млади хора се състезават да станат онлайн таксиметрови шофьори и мотоциклети .

Това е така, защото услугите за онлайн транспорт са наистина необходими на общността, особено на тези в столицата.

Като шофьор на такси онлайн и мотоциклет трябва да може да увеличи максимално използването на смартфони, за да свърши добра работа.

Един от начините е да изтеглите правилните и полезни приложения, за да подкрепите работата си като онлайн шофьор на такси и мотоциклет. По-долу са 5 поддържащи приложения, които трябва да бъдат инсталирани за драйвери за грайфери и мотоциклети.

Списък на поддържащите приложения, които трябва да бъдат инсталирани от шофьори на онлайн такси и Ojek

1. Waze и Google Maps

Източник на снимки: Снимка: i.kinja-img.com

Waze е идеален за онлайн шофьори на мотоциклетни таксита, тъй като има функция за избягване на пътни такси. Външният му вид е прост и също така може да покаже точно местоположението на дадено място.

Междувременно Google Maps със сигурност е много полезен за тези от вас, които работят като онлайн таксиметрови шофьори.

2. Любовник на парите

Източник на снимки: Снимка: 1.bp.blogspot.com

Money Lover е приложение за записване на приходи и разходи, както ежедневно, седмично, така и месечно. Това приложение може да ви помогне да запишете доходите си след ден шофиране и ставане на онлайн таксиметров шофьор.

3. Озеленяване

Източник на снимки: Снимка: androidheadlines.com

Понякога компаниите за онлайн таксита и мотоциклети предлагат смартфони с Android с не много добри спецификации.

Следователно често се случват закъснения, тъй като има твърде много работещи приложения (онлайн приложения за мотоциклетни таксита, Google Maps, Waze и други).

Е, можете да използвате Greenify, за да спрете приложения, които изяждат много RAM на вашия смартфон . Така че вашият смартфон няма да изостава и може да работи безпроблемно.

4. GPS статус и кутия с инструменти

Източник на снимки: Снимка: i.ytimg.com

Трябва да сте имали ситуации, при които Google Maps или Waze не са могли да прочетат точно вашето местоположение, нали? Това е така, защото GPS устройството на вашия смартфон не е калибрирано правилно.

Можете да използвате приложението GPS Status & Toolbox, за да разрешите този проблем. Сега можете да прибирате пътниците си по-бързо.

5. AccuWeather

Източник на снимки: Снимка: lh3.googleusercontent.com

AccuWeather е много важен за тези от вас, които работят като онлайн таксиметрови шофьори и мотоциклети, тъй като можете да знаете, че времето днес ще бъде дъждовно или слънчево.

Ако AccuWeather покаже, че следобед ще бъде дъждовно, можете да се приготвите, като донесете дъждобран за вас и вашите пътници по-късно.

И така, има 5 поддържащи приложения, които трябва да бъдат инсталирани от драйвери за грайфери или мотоциклети. Петте приложения могат да ви помогнат да работите като онлайн шофьор на такси и мотоциклет.

Късмет. Не забравяйте да споделите, ако знаете за други приложения в колоната за коментари по-долу.