7 игри с отворен свят с най-широката карта, която геймърите трябва да играят

Този път ApkVenue ще сподели информация за 7 игри с отворен свят с най-широката карта. Провери го!

Open-world изглежда е един от най-предпочитаните жанрове от геймърите по целия свят. Защо? Свободата да изследвате в широкия свят, докато извършвате различни дейности в него, е основната атракция за игрите с отворен свят. Всъщност средният победител в GOTY или Game Of The Year всяка година идва от игри с отворен свят.

Както подсказва името, отвореният свят със сигурност предлага голяма карта с безброй дейности, които могат да се правят в него. Някои игри с отворен свят дори имат супершироки карти, така че може да отнеме часове или дни, за да изследвате всеки ъгъл. Затова този път ApkVenue ще сподели информация за 7 игри с отворен свят с най-широката карта . Провери го!

  • 7 приложения за чат, направени от индонезийски деца, които трябва да опитате!
  • Избягвайте тези 5 неща, за да направите сензора за пръстови отпечатъци на вашия смартфон последен!
  • Как да получите root достъп, без да е необходимо да изкоренявате вашия Android

7 игри с отворен свят с най-широките карти, които трябва да играете!

1. Just Cause 3

Just Cause 3 е третата част от франчайза Just Cause, разработен от Avalanche Studios . Тази игра е игра с отворен свят със силно чувство за действие. Тази гигантска игра, принадлежаща на Square Enix , също има супер широка карта. Ако се изчисли, картата в Just Cause 3 има площ от около 1000 квадратни км .

Имайте предвид, че по-голямата част от средиземноморската зона Медичи е необятно море, но фактът, че тази игра не изисква натоварване, за да отидете до всяка област, е впечатляващ. Смята се, че отнема около 8 часа, за да се изследват всеки сантиметър от средиземноморския континент на Медичи.

2. Ghost Recon Wildlands

Изглежда, че Ubisfot е успял да накара Ghost Recon Wildlands да се появи като приковаваща игра с отворен свят. Не само безбройните мисии и дейности, които могат да бъдат изпълнени, площта в тази игра също е огромна .

Всеки край на района в Боливия в тази игра се изчислява на размер около 21 км. Като се събере като цяло, се очаква, че цялата площ на тази игра ще достигне около 440 квадратни километра .

3. Grand Theft Auto V

Съществуването на Grand Theft Auto в света на игрите не може да бъде отречено. Играта, която е известна със своето необятно пространство, вече достигна своята 5-та серия , а именно GTA V, която беше пусната през 2013 г. вчера.

Сякаш следва традицията, всяка нова серия от GTA винаги предлага по-широка карта . Доказателството е, че GTA V е най-голямата игра с отворен свят на Rockstar с площ от около 81 квадратни км.

4. Xenoblade Chronicle X

Мнозина казват, че ограничената производителност на Wii U оказва влияние върху игрите, които ще бъдат пуснати на конзолата. Въпреки това, Xenoblade Chronicle X изглежда отричаше всичко.

Тази жанрова игра ARPG, увита в свят на отворен свят, предлага нов вкус в света на игрите Wii U, а именно невероятно голяма карта. Въпреки че повечето зони в тази игра съдържат безплодна и безжизнена земя , факт е, че общата площ на тази игра е около 400 km persgi.

5. Assassin's Creed 4 Black Flag

Франчайзът Assasin's Creed е известен като екшън приключенска игра, която предлага много широка и голяма карта. Така че, в поредицата Black Flag , Ubisoft създаде района на Карибския океан много добре.

Вярно е, ако картата на Черно знаме е доминирана предимно от океана . Въпреки това, броят на островите, които са доста големи в него, поне може да отнеме десетки часове, ако искате да разгледате всички тях. Нещо повече, градове като Кингстън и Хавана са доста компактни градски центрове за изследване. Смята се, че тази игра има площ от около 87 квадратни км.

6. Легенда за Зелда Breath Of Wild

Legend Of Zelda Breath Of Wild е единствената игра от франчайза Zelda, която има най-широката област, както и жанра на отворен свят в нея. Тази игра получи много положителни отзиви както от критици, така и от фенове.

Предлаганата зона е доста широка, така че може да бъде съпоставена с други игри с отворен свят като The Witcher или Elder Scroll . Един потребител на Reddit на име CrystalVivian отбеляза, че тази игра има площ от около 72 квадратни км. Това не включва други области, които не могат да бъдат изследвани или невъзможни за игра .

7. Вещицата 3 - Див лов

Не само широк, The Witcher има също толкова лесни, колкото дейности и съдържание, които могат да се правят в него, като странични мисии, договори, основни мисии , до нови разширения, които съдържат области и много ново съдържание. Отне около 150-200 часа, за да завърши всичко.

CD Projekt RED веднъж каза, че The Witcher 3 има карта с размер 139 квадратни км. Тази мярка обаче включва област, която не може да бъде въведена или възпроизведена. Един потребител на Reddit, m051293 , отбеляза, че The Wither има площ от около 55 квадратни км.

Това бяха 7 игри с отворен свят с най-широката карта в индустрията за видеоигри . При толкова голяма площ, разбира се, ще са нужни часове, за да завършим всичко. От 7-те игри по-горе коя е вашата любима? Пишете в коментарите по-долу!