7 интересни факта зад 365-дневния филм, слава с вулгарни сцени?

Зад различните вулгарни сцени във филма 365 дни се крият скрити факти. Кои са някои от тях?

Наскоро феновете на филма бяха шокирани от присъствието на полски филм, озаглавен 365 дни . Излъчен на стрийминг сайта на Netflix, този филм приканва за и против поради сцени, които се считат за много вулгарни и страшни.

Зад всичко това обаче има интересни факти, които трябва да знаете за този филм. Без да е нужно да се бавите, ApkVenue ще ви разкаже 7 интересни факта зад филма 365 дни . Ето прегледа!

Интересни факти зад филма 365 дни

Филмът за 365 дни привлече много внимание, защото представи разнообразни противоречиви сцени. Искате ли да знаете фактите зад нея? Ето списъка!

1. Адаптирано от романа

Филмът 365 дни е един от филмите, адаптирани към романа, озаглавен "365 Дни". Този роман е първият от поредица трилогия, написана от Бланка Липи ска.

По-късно този филм е превърнат във визуална драма от режисьорите Барбара Боус и Томаш Мандес. Историята също се опитва да бъде абсолютно същата като романа.

Като цяло „365 дни“ разказва историята на Лора Биел, полски бизнесмен, който се споразумява да поддържа интимни отношения с наследника на насилствения и доминиращ италиански мафиотски мафиот, дон Масимо Торичели.

2. Жънете противоречия, защото сервирайте вулгарна сцена

Този филм предизвика публично противоречие за представянето на вулгарни сцени. Поради вулгарността ApkVenue не беше сигурен, че този филм ще премине цензурата, ако се излъчи в Индонезия.

По-късно ще видите силата на мускулите на Микеле Мороне и красотата на тялото на Анна Мария, което се сблъсква с леглото без никакви сензори.

Поради честите вулгарни сцени, които се появяват в този филм, някои наблюдатели смятат, че 365 дни е много подобен на полупорно жанра.

3. В сравнение с "Петдесет нюанса сиво"

Вулгарната сцена, която се показва в този филм, може да се каже, че е много гореща и много точна . Това прави 365 дни рамо до рамо с филма Петдесет нюанса сиво.

Въпреки това мнозина твърдят, че 365 дни са много по-еротични . Това е така, защото сцените са без цензура и видими за всички на екрана.

Възможно е, точно като Петдесет нюанса сиво, 365 дни да бъдат включени в списъка на забранените филми в световните кина .

4. Вземете ниски оценки за гнили домати и IMDb

Излъчен в стрийминг сайта на Netflix , 365 дни наистина е известен с показването на интимни сцени с повече вулгарност и цялостност.

Но фатално, този филм все още получи лоши оценки от двата добре познати сайта за преглед на филми, Rotten Tomatoes и IMDb .

Самият уебсайт Rotten Tomatoes дава оценка 0% , докато IMDb дава оценка 3,6 / 10 от 12 552 респонденти.

5. Най-търсените в Netflix

Филмът 365 дни излезе за първи път в Полша на 7 февруари 2020 г. Филмът беше показан и в ограничен брой кина, преди най-накрая да бъде показан в Netflix.

Уникално, въпреки че има лош рейтинг, този филм е много популярен и е търсен от много потребители на Netflix по целия свят.

Наречете го няколко европейски държави като Германия, Литва, Швейцария, Холандия, Белгия, Турция, Англия, Израел, дори Обединените арабски емирства!

6. Основни актьори допринасят за песента

Е, нещо уникално за този филм е, че главният герой, Микеле Мороне, също има голям принос за попълването на саундтрака на филма.

Разследвайте, италианският актьор също има сладък глас. Всъщност той има няколко пъти издадени албуми и сингли.

Има четири песни на Michele Morrone от нейния албум, озаглавен "Dark Room", които са включени в този филм, включително Feel It , Watch Me Burn , to Dark Room .

7. Ще бъде направено продължение на следващото

Въпреки лошите рейтинги и критики от страна на обществеността, този филм все още получава висока популярност.

Всъщност в близко бъдеще се работи по продължение на втория филм. Просто производственият процес се забавя поради пандемията Covid-19, която в момента е ендемична в света.

И продуцентският екип, и екипът на филма са оптимисти, че 365 дни ще разтърсят света благодарение на своята популярност.

Това бяха различните интересни и скрити факти, които можете да разберете от филма 365 дни. Какво мислиш?

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Diptya .