5 причини, поради които облакът е задължително място за съхранение на вашите снимки

Изпитвали ли сте някога всичките си колекции от снимки да са загубени Може би някой от приятелите ви се е оплакал от това. Сега можете да се възползвате от Cloud Storage, като Google Drive или One Drive, за да архивирате ценната си колекция от снимки.

Понякога обичаме да чуваме как нашите приятели се оплакват, колекцията от снимки на мобилния им телефон липсва. Или защото картата с памет внезапно е повредена или случайно нулирана , всички запомнящи се снимки се губят. Дъ! Наистина е тъжно, разбира се, може би и вие сами сте го изпитали?

Освен че правите редовно архивиране на лични лаптопи, в ерата на Интернет на нещата (IoT) има и по-ефективни начини да защитите ценната си колекция от снимки. Сега можете да се възползвате от облачното съхранение , услуга за съхранение на файлове в интернет, където можете да качите колекция от снимки и други документи. Файловете, съхранявани в облачно хранилище, могат да се управляват отвсякъде, стига да сте свързани с интернет и един и същ акаунт. Следният JalanTikus обобщава 5-те предимства на съхраняването на колекции от снимки в приложения за съхранение в облак .

  • 8 най-добри БЕЗПЛАТНИ приложения за съхранение в облак за разширяване на паметта за смартфони
  • Стария твърд диск! Ето 8 причини да използвате Google Drive

5 причини, поради които облакът е задължителен за съхранение на вашите снимки

1. Запазена поверителност

Запазването на колекция от снимки в приложение за съхранение в облак , поверителността е очевидно по-гарантирано. Причината е, че можете сами да получите пълен достъп и да го управлявате, опитайте се да го сравните, ако съхранявате колекция от снимки на Flashdisk . Други потребители лесно ще разберат какви данни се съхраняват, ако Flashdisk е заимстван. Междувременно е невъзможно други хора да заемат сметката ви? Така че другите хора няма да могат да се огледат, защото за достъп до акаунт е необходимо да влезете с потребителско име и парола .

2. Голям капацитет и траен

Съхранявайки файлове на Flashdisk, капацитетът му е много ограничен. Да не говорим, че Flashdisk лесно се губи или излага на вируси, така че данните, които се съхраняват, също ще бъдат загубени. Съхранението на база данни в облак е по-безопасно и безрисково, без да се налага да се страхувате от загуба или излагане на вируси. Предоставеният безплатен капацитет също е доста голям, наистина достатъчен за съхранение на всички ваши колекции от снимки. Ако не е достатъчно, просто съставете нов имейл или платете, за да получите повече място.

3. Снимките не увреждат квотата

Можете да архивирате автоматично всичките си колекции от снимки и да ги управлявате само чрез WiFi или WiFi и клетъчни данни. Освен това можете да настроите качването с високо качество с по-малък размер или оригинален размер (пълна разделителна способност). Също така ще получавате известия, когато има нови снимки, така че няма да ги пропуснете. Така паметта на телефона ви винаги може да бъде просторна.

4. Може да бъде достъпен навсякъде и по всяко време

С достъп до интернет можете да управлявате онлайн носители за съхранение по всяко време. Навсякъде, независимо дали в приложение за смартфон или браузър на лаптоп. Няма повече да носите тежки твърди дискове или малки карти с памет, които са склонни към загуба. Можете също така лесно да споделяте, да създавате файлове, които много хора могат да изтеглят.

5. Много доставчици на услуги, просто изберете

Освен това можете да прочетете статията за 8-те най-добри безплатни приложения за съхранение в облак . Започвайки от Google, Microsoft, до Mega и от голям капацитет до неограничен, всички налични, просто изберете. Приспособете се към вашите нужди и предлаганите функции.

Има много повече предимства от съхраняването на данни, базирани на облачно съхранение , които отговарят на нуждите, но това не е без недостатъци. Трябва да изберете услуга, на която има доверие, и да се грижите добре за акаунта си, а не да бъдете поемани от безотговорни хора. Ако имате някакви допълнения, моля, споделете ги чрез колоната за коментари по-долу.