значението на сърдечните емоджи на смартфон

На клавиатурата има много сърдечни емотикони, които използваме. И се оказва, че всяка форма и цвят имат различно значение. Така че не просто го изпращайте!

Emoji са декоратор на чат стая, който често се използва за изразяване на изрази, за да ги направи по-живи. Налични са различни видове емотикони, вариращи от емотикони с усмивка, емотикони на хора, животни и сърца. Самите сърдечни емотикони не са само едно.

Има повече от 15 вида Emoji heart, които познавате, момчета . Всяко сърдечно емоджи също има различно значение зад себе си. За да не използвате грешки емоджи, тук ApkVenue обяснява пълното значение на сърдечните емоджи за вас.

  • 200+ пълни значения на емотикони 2021 | Не го използвайте грешно!
  • Тези 15 емоджи, които често трябва да разберете погрешно!
  • 10 изненадващи факти за емотикони, които не сте знаели. (СПЕЦИАЛНИ 18+)

Ето 18 значения на сърдечни емоджи на смартфони

Въз Джака брой, има най-малко 18 вида емотикони сърца в различни платформи , момчета . По това време ApkVenue ще описва с емотикони в Whatsapp . На други платформи като клавиатури на Google, Twitter, Facebook, iOS, всички те имат еднакви емотикони, въпреки че визуалните изображения изглеждат малко по-различни. Просто погледнете 18-те значения на следните емотикони:

ВИЖТЕ СТАТИИ

1. Червено сърце

Ако значението на този със сигурност е емотикон, вече го знаете, момчета ? Значението на това червено сърце емоджи е символ на любовта . Както в контекста на романтична връзка, така и на приятелство и приятелство. Това емоджи е най-класическото любовно емоджи.

2. Синьо сърце

Този емотикон със синьо сърце означава лоялност, както и силно приятелство . Ако получите това емоджи от приятел, това означава, че той наистина вярва във вас. В допълнение, това емоджи също символизира нашата загриженост за аутизма и любовта ни към водните спортове.

3. Лилаво сърце

Значението на това лилаво сърце емоджи символизира израз на разбиране, а също и любов . Това емоджи може да се използва за изразяване на любов между родител и дете. Ако тези, които го използват, са модни и известни личности, то това емоджи може да бъде символизирано като израз на лукс и богатство.

4. Оранжево сърце

Въпреки че изглежда като цяло сърце, всъщност това емоджи символизира любов, която е само наполовина . Ако изпратите емотикон го смазва, което означава, че иска само една връзка се ограничава до приятели момчета . Чакай, да!

5. Жълто сърце

Значението на този жълт или златен емотикон е любовта и чистотата на сърцето . Но не в контекста на любовта между влюбени, момчета . Но по отношение на живота щастие и приятелство.

ВИЖТЕ СТАТИИ

6. Зелено сърце

Това емоджи е известно като израз на ревност . Така че, ако гаджето ви изпрати това емоджи, побързайте и се извинете и разговаряйте. В допълнение, това емоджи може също да опише близост до природата, а също и здравословен начин на живот.

7. Черно сърце

Черното сърце често се използва за изразяване на дълбока тъга и скръб . Освен това може да се използва и за изразяване на тъмен хумор или комедия, които обсъждат сериозни и табу въпроси.

8. Сърдечен костюм

Това емоджи е различно от предишните емотикони с червено сърце, момчета . Това, което го прави различен, е неговият тъмно черен контур. Това символизира иконата на сърце в играта на карти .

9. Биещо сърце

Значението на това сърдечно емотико е символ на силата на любовната връзка на човек. Изпрати емотикони, с близките си хора, така че те ще знаят, че наистина обичаш ги момчета .

10. Растящо сърце

Значението на този растящ сърдечен емотикон символизира нарастващата любов на човека . Сърце, което става все по-голямо и все повече и повече, изразява нечия любов, която става все по-дълбока и по-дълбока. Изпращали ли сте някога това емоджи? Честито!

11. Искрящо сърце

Значението на това сърдечно емоджи, придружено от мигащ звезден ефект, е признателност за вашата упорита работа. Ако ви бъдат изпратени тези емоджи, това означава, че той ви хвали и показва, че сте обичани.

12. Разбито сърце

Може би можете да познаете значението на този емотикон. Значението на това сърце емоджи е тъга, както и страдание . Това емоджи може да се използва за описване на вашите чувства, които са много нещастни поради любовта.

13. Сърце с панделка

Това емоджи може да бъде интерпретирано, когато някой ви даде сърцето си. Освен това значението на този емотикон може да бъде и кутия за подарък, съдържаща шоколад или бижута. Това сърце емоджи много често се използва на Свети Валентин.

ВИЖТЕ СТАТИИ

14. Декорация на сърце

Това емоджи изглежда малко по-различно във версията на iOS, значението на този емотикон е любов, грижа и обич към другия човек, с когото говорите . Ако приятел се доверява, можете да изпратите това емоджи. Символ, ако ги обичате.

15. Сърце със стрели

Значението на това сърце емоджи определено вече е популярно, нали? Стрелата символизира стрелата от бога на любовта, влизащ в сърцето на човек. Това може да опише някой, който се влюбва във вас, момчета .

16. Две сърца

Това сърце емотикони изразява „ любовта е във въздуха! ". Но не по отношение на романтичните връзки, да, а израженията между приятели . Особено момичета, които обичат да използват това емоджи.

17. Въртящи се сърца

Значението на сърдечните емоджи, които сякаш се връзват, е символ на любов между двама души . Някой изглежда сякаш се опитва да спечели сърцето ти. Първоначално това емоджи беше анимация на няколко джаджи от Япония.

18. Възклицание за тежко сърце

Със сигурност знаете удивителен знак (!), Нали, момчета , сега това емоджи е заместителят. Значението на сърдечния емотикон с точката отдолу е символ, че някой наистина харесва някого или нещо .

Това е момчета, което означава емоджи сърцето на Джака. След като знаете всички значения на тези емотикони, сега не просто изпращайте сърце на партньора си за чат. Те могат да изтълкуват погрешно вашето значение. Sempga е полезна!

Прочетете също статии за емоджи или други интересни статии от Chaeroni Fitri .