видовете бутони за възпроизвеждане в YouTube, които можете да получите, можете ли да проектирате свои собствени?

Не само заплати, YouTube също имат право на награда за създател на YouTube, ако са надвишили определен брой абонати.

YouTube е най-голямата платформа за споделяне на видео в света. През април 2019 г. има около 2 милиарда активни потребители на YouTube всеки месец !

Естествено, толкова много хора са обсебени от това да са YouTube, банди. Освен че сте известен, можете да забогатеете и заради YouTube.

Въпреки това има много неща, които трябва да преследвате, за да станете известен YouTuber. Някои от тях са мнения , харесвания и, разбира се, абонати , моля.

Видове бутони за възпроизвеждане в YouTube, дадени на най-популярните създатели на съдържание

YouTube не се колебае да дава награди и награди на своите активни и успешни създатели на съдържание. Не само заплатите, YouTubers могат да получат и бутона за възпроизвеждане на YouTube .

Бутонът за възпроизвеждане на YouTube, който сега се нарича YouTube Creator Awards, е физическа награда, която се дава на създатели на съдържание, достигнали до определен брой абонати.

Не само награди, банда. Ютубърите с определен брой абонати също могат да получат предимства или предимства, въпреки че не са достигнали нивото на бутона за възпроизвеждане.

1. Ниво на полза

Ниво на обезщетение е ниво за създателите на съдържание, които все още нямат право да получават физически награди, но са достигнали определен брой абонати.

Има 3 нива въз основа на броя абонати, които създателят на съдържание има:

  • Graphite: Graphite е нивото, дадено от YouTube за канали, които имат по-малко от 1000 абонати . YouTube няма какво повече да предложи на това ниво.

  • Opal: Opal е създател на съдържание, който има 1000 до 9 999 абонати . Ютубърите на ниво Opal могат да кандидатстват за осигуряване на приходи в YouTube, при условие че получават 4000 гледания годишно и преминават оценката.

  • Бронз: Бронзът е ниво, което създателят на съдържание достига, когато достигне 10 000 абоната . Ако каналът е монетизиран , създателят на съдържание има опцията да добави опция за осигуряване на приходи от Teespring .

2. Сребърен бутон за възпроизвеждане / Silver Creator Award

Ако провереният създател на съдържание е достигнал 100 000 абонати , те могат да се изпратят, за да получат Silver Play Button , банда.

Преди това обаче каналът им трябваше първо да бъде прегледан от YouTube. Това е така, че каналите, които нарушават Насоките на общността, са широко разпространени.

Въпреки името "Сребро", плаката е направена от 92% никел, 5% въглерод, 2,5% цинк и няколко други метала.

Той е доста малък по размер и има логото на бутона за възпроизвеждане и името на канала в предната част на плочата.

3. Златен бутон за възпроизвеждане / награда за създател на злато

Наградата Gold Creator Award е награден плакет за избрани канали, който е достигнал 1 000 000 абонати . Каналът Jalantikus в YouTube е един от тях, знаете ли, банда.

Тази плака е направена от месингов метал, покрит със злато, а не от истинско злато. Първоначално тази награда беше оформена като копче, затворено в стъклена рамка.

Сега дизайнът на тази награда е още по-опростен, а именно под формата на плакат с логото на бутона за възпроизвеждане и името на канала отпред. Следователно, името вече не е бутон за игра, банда.

4. Бутон за възпроизвеждане на диаманти / Награда за създател на диаманти

Diamond Creator Award е награда, която се дава на създатели на съдържание, които са достигнали 10 милиона абонати .

Няма много собственици на тази награда, банда. Само около 432 канала на юни 2019 г.

В Индонезия има само няколко създатели, които имат тази награда, включително Ria Ricis и Atta Halilintar.

За разлика от преди, тази награда има уникална триизмерна форма. Вътрешността на логото на бутона за възпроизвеждане е изработена от сребърно покритие.

Междувременно външната част е направена от луксозни кристали.

Когато се изпраща, Бутонът за възпроизвеждане на диаманти е опакован в черен куфар, подобен на истински диамант.

Не само опаковката, банда. Формата на този предмет много прилича на истински диамант.

5. Потребителска награда за създатели

Колкото по-висока награда имате, толкова по-малко канали ще я имат.

Наградата Custom Creator е награда, присъдена от YouTube за канал, който е достигнал 50 милиона абонати .

Разликата с другите награди е, че получателят може да поръча тази награда във формата и цвета, който иска.

В момента само 6 канала по света могат да достигнат 50 милиона абонати в YouTube, знаете ли!

PewDiePie е първият канал, получил тази награда. Наградата за създател на PewDiePie по поръчка е под формата на червено лого на BroFist . Той нарече наградата Бутон за игра на Ruby.

6. Red Diamond Creator Award

Понастоящем има около 23 милиона канала в YouTube по целия свят. От тях има само 2 канала, които имат повече от 100 милиона абонати, а именно PewDiePie и T-Series.

Затова YouTube даде специални награди за двата основни канала, които бяха в противоречие помежду си.

Наградата Red Diamond Creator изглежда по същия начин като Diamond Creator Award, с изключение на това, че има различен цвят.

Тази награда има тъмно червен бутон за възпроизвеждане. В допълнение, наградата е кръстена на цвета на най-редкия диамант в света. Той отговаря на броя на получателите, само 2 от 23 милиона, банда!

Това е статията на Jaka за типовете награди за създатели на YouTube, които се дават на най-популярните създатели на съдържание. Дано тази статия е полезна за вас, банда.

Ще се видим в следващата статия на Jaka!

Прочетете също статии за YouTube или други интересни статии от Prameswara Padmanaba