Тези 7 приложения за Android са задължителни за вашите офис служители

Съществуването на смартфон със сигурност може да увеличи производителността и да поддържа работата, за да бъде по-ефективна и ефикасна.

Дигиталната ера изисква всичко да бъде по-бързо и мигновено, включително работата. За тези от вас, които имат висока мобилност като офис хора, съществуването на смартфон със сигурност може да увеличи производителността и да поддържа работата, за да бъде по-ефективна и ефикасна.

Тук ApkVenue обобщи, най-доброто приложение за Android за вашите офис служители. За да ви помогнем да поддържате ежедневните си работни дейности, както в офиса, така и извън него.

  • Тези 5 най-яки офиса в Азия определено ще ви накарат да искате да работите там
  • Можете да играете игри пред шефа, докато сте в офиса, като използвате тези 4 сайта
  • 15 забавни илюстрации за разликата между служителите на свободна практика и офис служителите

Офис приложения за Android

Сега всички са докоснати от технологичния напредък. Работата е необходима, за да завършите по-бързо по интелигентен начин. Ето списъка.

1. Мозъчен фокус

Високият работен натиск изисква винаги да се фокусираме върху изпълнението на безброй разнообразни задачи. Трябва да работите умно и да увеличите производителността.

Може би е време да използвате нова техника, един от популярните и доказано ефективни начини за увеличаване на производителността е техниката Pomodoro.

Приложението Brain Focus ви помага да изпълните техниката Pomodoro. Което изисква да се съсредоточите върху работата в продължение на 25 минути, не мултитаскингът да набляга на текста и да прави това, което трябва да правите един по един. След това направете 5-минутна почивка и след 25 минути x 4, можете да направите 20-минутна почивка.

ВИЖТЕ СТАТИИ

2. Скенер

При определени условия има моменти, когато в офиса трябва да сканираме документи. Ако в миналото е трябвало да отидем на копирна машина, сега вече не е нужно да се притеснявате.

Причината е, че сега можете да използвате приложението Android. Тук идва CamScanner , много полезно и богато на функции приложение, което ви позволява да сканирате документи, дори да създавате PDF файлове.

ВИЖТЕ СТАТИИ

3. Цифров регистратор

Името му също е офис човек, със сигурност не е свободен от водене на бележки. Има много цифрови приложения за водене на бележки, които можете да използвате, включително Google Keep, Journey, Evernote и други.

Можете не само да правите бележки под формата на бележки, но също така да включвате списъци за извършване, графици и напомняния, да правите скици и дори да правите бележки чрез гласов запис.

Производителност на приложенията Google ИЗТЕГЛЯНЕ

Интересното е, че всичките ви бележки се съхраняват в облака. Така че можете да получите достъп до него от вашия лаптоп и също така не е нужно да се страхувате да не загубите важни бележки вече.

4. Cloud Storage

В миналото, за да запазвате и споделяте документи, трябваше да използвате флаш диск, сега можете да съхранявате различни файлове в облачно хранилище .

Има много приложения за съхранение в облак, които можете да използвате, включително Google Drive, OneDrive, Dropbox и други. По този начин можете да получите достъп до данните, от които се нуждаете, където и да се намирате.

5. Отдалечен работен плот на Chrome

Ако сте извън офиса, но има спешни въпроси , за които трябва да се погрижите. Сега можете да осъществите дистанционен достъп до вашия лаптоп / компютър.

Отдалеченият работен плот на Chrome е офисно приложение, което можете да използвате за отдалечен достъп до вашия лаптоп с Android. Въпреки че има ограничения до каква степен можете да получите достъп до приложението.

Производителност на приложенията Google Inc. ИЗТЕГЛИ

Последната актуализация от Chrome Remote Desktop на Android ви позволява да предавате аудио. Освен недостатъците, дължащи се на латентност или закъснения, други функции на това приложение все още работят добре.

Ако работите паралелно и искате да знаете какво се случва на вашия компютър, например като видео, сега можете да го слушате от свързаното устройство.

6. Офис приложения

Почти всеки се нуждае от офис приложения, особено тези от вас, които са супер заети офис служители. Сега има много офис приложения, които можете да използвате, започвайки от продукти на Google, като Google Docs, Google Sheets, Google Slides и Google PDF.

От Microsoft има Word, Excel, PowerPoint, Office Lens и Microsoft Office Mobile. Сега с това приложение на Office вече не е нужно да се притеснявате да отваряте лаптопа си само за да обработвате работните си данни, можете да работите навсякъде и по всяко време чрез смартфон.

7. Запис на Xyzmo Signature

Понякога има толкова много документи, че трябва да се подпишете. Случва се обаче да сте извън офиса. Решението е да използвате приложението Xyzmo Signature Capture , което ви позволява да подписвате цифрово.

Наистина е подходящ за хора от офиса, които често подписват автографи, но не могат да дойдат в офиса. Как работи документите трябва да бъдат сканирани, след това изпратени до вас и можете да направите цифров подпис с помощта на това приложение.

Това са 7 приложения за Android, които офис служителите трябва да имат, което ви улеснява да поддържате безкрайна офис работа.

Да, високият работен натиск изисква да можем да увеличим максимално съществуващите си ресурси. Един от тях е използването на смартфони в подкрепа на производителността на работата. Споделете вашето мнение!

Прочетете също статии за приложения или други писания от Lukman Azis .