Как да контролирате силата на звука и яркостта в YouTube с плъзгане с пръст

В тази статия ApkVenue иска да ви даде страхотни съвети как да контролирате силата на звука и яркостта на екрана в YouTube с плъзгане с пръст, като MX Player.

За тези от вас, които обичат да гледат филми на смартфон, трябва да сте запознати с приложението за видео плейър VLC Player или MX Player . Освен че може да показва субтитри , видеоплейърът разполага с много лесен контрол на яркостта на екрана и силата на звука.

Например, когато гледате видео на MX Player, просто плъзнете екрана нагоре и надолу отдясно, за да регулирате силата на звука, и отляво, за да регулирате яркостта на екрана. Така че, можете да се насладите на максималния филм с различни условия.

  • Как автоматично да пропускате реклами в YouTube Android без корен
  • Печелете пари от YouTube с тези 5 вида видеоклипове!
  • 5 тайни трика на YouTube, които вероятно не сте знаели

Как да контролирате силата на звука и яркостта на екрана в YouTube с плъзгане с пръст

За съжаление тази страхотна функция не се предлага в приложението YouTube за Android. Докладвайки от Wonderhowto, екипът за разработка на AppListo реши да внедри тази страхотна функция за управление в приложението YouTube. Те също успяха да разработят приложение, което може да контролира яркостта и силата на звука на екрана, както в MX Player.

1. Инсталирайте Touch Controls за YouTube

Спокойно, това приложение Touch Controls за YouTube може да работи, без да изисква корен достъп . Ясно е, че за тези от вас, които обичат стрийминг на YouTube, наистина трябва да изпробвате това приложение.

Производителност на приложенията AppListo ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Включете разрешенията за услуги в Достъпност

След като го инсталирате, при първото му отваряне ще се появи изскачащо известие, че Touch Controls за YouTube изисква разрешения, които трябва да включите в настройките за достъпност. Така че, просто натиснете Настройки за достъпност , след това изберете Touch Controls за YouTube и го активирайте.

3. Преглед на други настройки

Сега отново отворете приложението Touch Controls за YouTube, от там можете да видите настройките, които можете да регулирате, като например регулиране на чувствителността на плъзгането, за да регулирате яркостта и силата на екрана, както и показване на процента. За да отворите други настройки, можете да надстроите, като платите 20 000 IDR .

4. Отворете YouTube Android App

ApkVenue също опитайте това веднага, уверете се, че видеоклипът в YouTube е в режим на цял екран. Както ApkVenue обясни по-горе, за да регулирате силата на звука, просто го плъзнете нагоре и надолу от дясната страна на екрана. Или плъзнете нагоре и надолу вляво, за да регулирате яркостта на екрана.

Има полупрозрачно наслагване на съобщение, което се появява, когато използвате функцията, но това е малка цена, която трябва да платите за нейната страхотна функционалност. Освен това можете да премахнете наслагванията и да помогнете на разработчика, като закупите пълната версия. Много лесно, нали? Успех и не забравяйте ApkVenue в очакване на вашия коментар.