Най-готината колекция от GTA 5 модове, които трябва да опитате

Както и в предишната серия, играта GTA е интересна за модифициране, така че не е странно да намерите много режими на GTA 5. Ето колекция от най-страхотните модове на GTA 5, които трябва да опитате, ако сте играч на GTA 5.

GTA или Grand Theft Auto е може би популярна игра, защото можете да изследвате града на воля и разбира се GTA 5 е още по-вълнуваща, защото можете да играете онлайн или да бъдете с приятели. Както и в предишната поредица, играта GTA е интересна за модификация, така че не е странно да намерите много режими на GTA 5. JalanTikus вече е обсъждал GTA Mods, които са подобни на реалния свят и други. Това е интересно за обсъждане. Ето колекция от най-страхотните GTA 5 модове, които трябва да опитате, ако сте играч на GTA 5.

  • ГОТИНО! Ето 8 снимки на Doraemon в стила на Grand Theft Auto V (GTA V)
  • Този човек прави реален клон на GTA 2 на дрон!

Най-готиният GTA 5 Mod

1. Стартер за превозни средства

Хвърлячи на гранати, ракети, бомби изглеждат често, а. Какво се случва, ако хвърлите превозно средство като кола? Сега в този мод GTA 5 можете да хвърлите превозно средство като оръжие по врага. Звучи измислено и странно, но повярвайте ми, това е наистина вълнуващо и хаотично.

2. Подводен Лос Сантос

Градът, в който обикновено обикаляте, се превръща в цунами, което изглежда е ударено. Мод GTA 5 под вода los santos ще осигури различно преживяване при опознаването на света на GTA 5, разбира се. Къде да плувате, защото градът е във водата, а целият град е залят. Толкова е различно да плуваш, за да разгледаш града.

3. Гравитационен пистолет

Използвайки този мод GTA 5, не е нужно да се страхувате да не бъдете ударени от кола, всичко, което трябва да направите, е да насочите Gravity Gun и да стреляте по целта. В резултат на това всеки обект, който изстреляте, ще се носи наоколо поради ефекта на гравитационния пистолет.

4. Станете ченге

Уморихте ли се да играете GTA 5, винаги преследван от полицията за извършване на престъпления? Сега е време да станете полиция. Забавно е, нали, кога иначе можете да преследвате престъпници, защото вие сте били този, който е бил престъпник.

5. Освободете Вили

Искате ли GTA 5 Mod, който няма смисъл повече от стартер за превозно средство? Тук Mod GTA 5 Free Willy. Със сигурност сте гледали филма Свободен Уили за кит, който е много опитомен и се сприятелява с дете. Така че този път GTA Mod няма за цел да се грижи за китовете, а да унищожи целия град, като свали китовете. Когато сте под стрес, използвайте този мод за GTA 5 и направете бунт в града на GTA 5.

6. Реалистично шофиране

Project Cars, рекламирани като най-реалистичната състезателна игра? Е, GTA 5 също може, инсталирайте GTA 5 Realistic Driving mod. Гарантираното ви шофиране в GTA 5 е още по-вълнуващо с остри изображения. Прахът просто гледа навън.

Е, всъщност има много други модове, по-късно JalanTikus ще продължи да актуализира за тази страхотна колекция GTA 5 Mod. И така, кои модове сте опитвали?