15 от най-бързите и доверени сайтове за правене на пари през 2021 г.

Имате нужда от препоръка за сайт за печелене на пари, който наистина работи? ApkVenue има това, препоръка за уебсайт за правене на пари за вас. Гарантирано законно и платено.

Има много пътища, водещи до Рим, както и начините за получаване на пари, които също имат много пътища. Включително чрез сайтове за генериране на пари, с които много индонезийци може да не са запознати.

В интернет има различни уебсайтове, които плащат на хората за достъп до тях по определени методи. Тук можете да правите различни видове задачи за събиране на каси.

Този път ApkVenue ще даде препоръки за десетте най-добри сайта, които могат да правят пари през 2021 г., банда. Любопитни ли сте

В тази модерна и технологична ера е жалко, ако не използвате интернет, за да печелите пари. Всъщност има много уебсайтове за печелене на пари, които можете да използвате, знаете ли!

От просто кликване върху определени реклами до продажба на плодовете от вашата творческа работа, тези различни сайтове могат да бъдат нов източник на доход за вас.

Десетте сайта по-долу са най-добрите примери за многото уебсайтове там. Любопитни ли сте Просто разберете и използвайте сайтовете.

  • 13 най-бързи игри за печелене на пари без капитал през 2021 г., Куан Нгалир!
  • 15 най-бързи приложения за печелене на пари 2021, Liquid Direct и най-надеждни!
  • 15 най-бързи и надеждни сайтове за печелене на пари, автоматично обогатяване!

1. ySsense

ySsense (//www.ysense.com/) е много лесен за използване и доказано плащащ сайт за генериране на долари . Този сайт ще ви даде много анкети и задачи, които трябва да попълните.

Размерът на плащането за всяко проучване варира от 0,3 до 2,00 USD в зависимост от тежестта на даденото проучване. Не е нужно да мислите, просто трябва да попълните това, което знаете и преживявате.

Минималната сума за теглене е $ 10 с помощта на онлайн акаунт, който можете лесно да създадете.

За тези от вас, които се интересуват, можете веднага да посетите сайта, за да се регистрирате и да се възползвате.

2. Fiverr

Fiverr (//www.fiverr.com/) наистина помага на свободните работници да намерят подходящата работа за тях.

Някои от категориите умения, от които можете да избирате на този сайт, са графичен дизайн, дигитален маркетинг, писане или превод, видео и анимация, музика и аудио, програмиране, бизнес и начин на живот.

Ако имате опит в една или повече от тези области, тогава можете да работите за различни потребители по света, които се нуждаят от този опит.

Минималното плащане, което получавате след изпълнение на определени задачи, е 4 USD . Как Интересувате ли се да започнете?

3. Etsy

Etsy (//www.etsy.com/) е сайт за покупка и продажба. Предметите, които се търгуват на този сайт, са артикули, които имат художествена или художествена стойност , например плетени дрехи, атрактивни бижута за класически стенни дисплеи.

Така че този сайт е подходящ за тези от вас, които имат висок търговски дух и креативност . Готиното е, че този сайт има гарантирана безопасност и комфорт.

Etsy е широко известен като сайт за печелене на пари чрез интернет, а за тези от вас, които искат да го изпробват, можете също да влезете директно в този сайт.

4. Clickworker

Clickworker (//www.clickworker.com/) е един от онлайн сайтовете за печелене на пари, които ApkVenue препоръчва и има доказано плащане.

Този сайт от Германия приютява свободни професии с различни умения и обещава, че всеки може да си изкарва прехраната от тук.

Начинът, по който работи, е лесен, когато се регистрирате в Clickworker, ще бъдете насочени към формуляр, свързан с вашия опит .

Тези умения включват уеб дизайн, писане на статии, услуги за преглед, преводачи, създатели на видео, създаване на реклами и много други.

5. Shutterstock (Най-добрият сайт за правене на пари 2021)

Този сайт, който е известен на мнозина като сайт за предоставяне на безплатни изображения, може да се използва и като източник на доход.

Можете да станете сътрудник в Shutterstock (//www.shutterstock.com/) и да започнете да използвате тази мрежа за печелене на пари .

Като качвате изображения с определена тема, можете да получите доход, ако някой се интересува от използването на каченото от вас изображение.

С бързото развитие на информационните медии днес изображенията са много търсени, което означава големи възможности за доходи за вас.

6. 99дизайни

Това //99designs.com/ сайтове вече познаваме и сме повярвали в световен мащаб , особено сред дизайнери като връзка сметкаджия за легитимни .

Тези от вас, които имат интереси и таланти в областта на дизайна (дизайн на лого, дизайн на грънчари, продуктов дизайн, дизайн на дрехи, макети), не трябва да се колебаят да станат дизайнери на 99designs.

Предложената цена за избрания дизайн е доста висока, може да достигне 500 USD или повече!

7. Партньор на YouTube

Ако сте създател на видео съдържание, първото нещо, което трябва да направите, е да работите в YouTube, за да печелите доходи.

Все още има много пропуски и потенциал за печелене на пари през YouTube през 2020 г. Известно е, че конкуренцията в тази медия е засилена, но възможността е много голяма.

Задайте дискусионни категории, в които сте добри, фокусирайте се и правете редовно интересни видеоклипове, популяризирайте ги сред приятели и ги помолете да се абонират .

Когато общите ви показвания достигнат 10 000, можете да кандидатствате за ставане на Партньорска програма на YouTube за AdSense.

8. Прекъсвания на рекламите във Facebook

Наясно ли сте? Ако във Facebook има повече видео съдържание? Да, Facebook също има програма, наречена Ad Breaks, която ви позволява да печелите пари от видеоклиповете, които качвате .

Понастоящем рекламни прекъсвания във Facebook са налични в Индонезия. Тази програма е все още сравнително нова и конкуренцията не е толкова интензивна, колкото в YouTube.

Кой би си помислил, че каченото от вас видео във Facebook може да е връзка за печелене на пари. Въпреки че възможностите са все още широко отворени, не закъснявайте, банда.

9. Upwork

Отегчени ли сте от работа, която изисква винаги да присъствате в офиса? Може би Upowrk (//www.upwork.com/) може да бъде интересна алтернатива за вас.

Този уебсайт, генериращ долари, е мост между свободни професии и техните клиенти . На този сайт можете да получите различни видове работа с атрактивно заплащане.

Upwork също побира голямо разнообразие от работни области от дизайн, писане, видео, програмиране, уеб дизайн и много други.

10. Dailymotion

Конвертирайте посещенията на видеоклипове, които качвате за пари, в Dailymotion (//www.dailymotion.com/dm/partner/), сайт за печелене на пари за видео редактори.

Монетизирането на видеоклипове може да се използва за печелене на приходи всеки път, когато потребител гледа реклама на един от вашите видеоклипове.

Започнете с качване на качествено съдържание и споделяне с потенциални зрители. С увеличаването на брояча на изгледите приходите също ще се увеличат.

Тази платформа може да бъде алтернатива на YouTube за видео редактори поради по- професионално ориентирания си характер .

Други най-добри сайтове за правене на пари ...

11. Точки-мрежа

Като един от най-популярните уебсайтове за печелене на пари в Индонезия, //poin-web.co.id/ сайтът предлага много опции, които можете да направите, за да спечелите пари.

Един от тях можете да попълвате анкети, които се дават на случаен принцип. Можете също така да дадете вашето мнение за приложението, за да получите повече пари.

По-късно можете да изтеглите парите си, ако сте събрали до 15 000 точки. Можете също така да го замените за импулси, точно както най-добрите приложения за генериране на кредити . Готино, нали!

12. Steemit

Сайтът Steemit (//steemit.com/) е уебсайт за социални медии и блогове, който използва блокчейн система.

За разлика от други уебсайтове или приложения за печелене на пари, тук се изисква да пишете интересни и процъфтяващи статии.

Не само това, от вас се изисква да сте активни в блогове, като гласуване и коментиране на публикации на други хора. Най-важното е, че изплащанията винаги са навреме, както другите сайтове за най-добри пари .

13. Пазари Envato

Интересувате ли се от продажбата на вашата работа като изображения, MP3, аудио и други подобни? Уебсайтът на Envato Markets (//envato.com/) е отговорът!

Тук можете да популяризирате и продавате произведения на изкуството или литературата цифрово, както и да ги продавате на атрактивни цени.

Готиното е, че обхватът на продавачите и купувачите е много широк и обхваща повече от 100 държави. И така, какво чакате!

14. Включете Азия (Най-добър партньорски сайт за правене на пари)

Чували ли сте някога за Involve Asia? Ако сте в полето за онлайн бизнес, името на сайта //involve.asia/ определено е познато.

Да! Базирана в Малайзия, тази платформа е създадена за най-добрите бизнес играчи в областта на електронната търговия и онлайн пазаруването в региона на Югоизточна Азия.

Целта е да се популяризират и в същото време да се стимулират дейностите по покупко-продажба онлайн. Освен че получавате връзки, вашите продажби също ще се продават зле.

15. 2captcha.com

Подобно на най -добрите игри за правене на пари за Android , на този сайт вашата задача е много проста, а именно да запишете и въведете капча.

На сайта //2captcha.com/ ще ви бъде платена определена сума след успешно изпълнение на задачата за captcha, в зависимост от нивото на трудност.

За тези от вас, които наистина обичат да пишат бързо, този сайт е идеален за вас, защото е много обещаващ.

Това са препоръките на десетте най-добри сайта за правене на пари днес. Всъщност има много повече, но няколко сайта нямат сигурност кога програмата за осигуряване на приходи може да се използва в Индонезия.

Въпреки че горепосочените сайтове все още трябва да работите усилено и да се опитате да получите пари, които идват от тях.

Надяваме се, че тази информация може да бъде полезна за всички вас и ще се видим по-късно в следващите статии.

Прочетете също статии за Печелене на пари или други писания от Рейналди Манасе .