как да използвате приложението Tik Tok е забавно и забавно

Искате ли да съществувате в различни социални медии? Не е валидно, ако не сте опитвали приложението Tik Tok, което е не по-малко вълнуващо от другите платформи. Ето как да използвате Tik Tok.

Различните платформи за социални медии вече са обичани от почти всички, особено от потребителите на смартфони или джаджи. Започвайки от Facebook, Instagram, Snapchat и други социални медии, всички те предоставят интересни функции . Сега има друга платформа, която също не можете да пропуснете.

Той е Тик Ток . Това кратко видео социално приложение, което се поддържа от музика, е това, което трябва да опитате поради забавните и интересни функции . Тук ApkVenue ви казва как да използвате Tik Tok за тези от вас, които са любопитни.

  • Лесни начини за използване на Лесли в Mobile Legends
  • ОПАСНОСТ! Оказва се, че 6-те позиции за това как да използвате тази притурка са грешни
  • Как да хванете призрак през месеца на гладуването на Android, осмелете се да опитате?

Как да използвам приложението Tik Tok

Ако сте опитали приложение, наречено Musical.ly , със сигурност ще сте запознати с Tik Tok. Предоставя услуга, която ви позволява да правите кратки видеоклипове, придружени с песни , можете да правите видеоклипове с устни или просто да се забавлявате с помощта на това приложение.

Освен това, това приложение има и различни забавни филтри и ефекти, които можете да използвате и определено ще го направи още по-забавно. Ако е така, просто вижте как да използвате Tik Tok и следвайте стъпките по-долу.

  • Инсталирайте приложението Tik Tok безплатно в Google Play Store .

Изтегляне: Tik Tok

  • Преди да започнете, можете да влезете с вашия акаунт във Facebook, Instagram, Google или друг.
  • Изберете иконата " + " в долния център> Предлагат ви богат избор от музикални псевдоними, които могат да бъдат избрани по категория или да търсите директно в полето за търсене.
  • След като намерите подходяща песен, изберете „ Потвърдете, за да използвате и започнете да снимате “.
  • Преди да започнете да записвате, имате много опции за филтриране, ефекти и опции за скорост на видео, които можете да създадете, както искате.
  • Натиснете " Hold ", за да започнете да записвате, освободете, ако искате да спрете.
  • Видеоклипът ви е завършен. Сега можете да дадете заглавие на видеоклипа и да го споделите с всеки акаунт в социалните медии, който искате.

Това е обяснението на Jaka за това как да използвате приложението Tik Tok, което е забавно и не по-малко вълнуващо от другите приложения. Можете да бъдете свободни да бъдете креативни, като изпробвате различни забавни филтри и любимите си песни. Всъщност можете също да поканите приятели да правят видеоклипове заедно, за да стане още по-вълнуващо . Късмет!

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Рейналди Манасе .