5 публикации за мобилни устройства, които често се подценяват от noobs

Играчите могат да намерят различни видове предмети, разпръснати на много места. Разбира се, тези предмети имат полезни функции за играчи в битка и оцеляване.

От присъствието на мобилната версия, Player Unknown's Battlegrounds или по-известен като PUBG все повече привлича повече играчи. Тази битка за кралска игра предлага вълнуваща и ожесточена игра с хлъзгав геймплей и графика . Показаните места също са описани в детайли, така че да добавят към вълнението от играта.

Друго нещо, което прави тази игра популярна, са различните й предмети . Играчите могат да намерят различни видове предмети, разпръснати на много места. Разбира се, тези предмети имат полезни функции за играчи в битка и оцеляване.

Оказва се обаче, че има много играчи, които смятат, че определени елементи са безполезни и затова просто ги игнорират. Като 5 мобилни артикула на PUBG, които често са подценявани от Noobs . Какви елементи са посочени? Хайде, вижте отзивите по-долу!

  • Авто пилешка вечеря! 6 PUBG мобилни оръжия с най-големи щети
  • 5-те най-скъпи артикула в PUBG, които могат да бъдат закупени само ако сте потомци на султана
  • 5 артикула освен оръжията, които трябва да имате в PUBG Mobile

5 PUBG мобилни артикула, които често се подценяват от Noobs

1. Убиец на болка

Източник на снимки: teepublic.com

Pain Killer е един от елементите, които най-често се пренебрегват от играчите. Този елемент се счита за не толкова важен в сравнение с други елементи, така че често се игнорира от играчите. Въпреки че Pain Killer може да бъде един от гарантираните бустери за пилешка вечеря . Този елемент ще увеличи 2,5 процента от скоростта на движение, така че е много полезен, ако искате да избягате или да преследвате опонента си.

2. Енергийна напитка

Източник на снимката: xuehua.us

Този елемент е най-малкият бустер, така че често е подценяван. Всъщност пиенето на енергийна напитка няма да има голям ефект върху играчите. ако обаче играчът иска да събере много от тези предмети, може да е полезно да увеличите скоростта на движение. Докато пиете повече от един, Energy Drink може да ви помогне да преследвате опонента си или да избягате, когато умирате.

3. Коктейл Молотов

Източник на снимката: rankmylist

Коктейлът Молотов е един от предметите за гранати или хвърляния, който играчите често игнорират. В сравнение с вземането на този предмет, играчите определено предпочитат да вземат други предмети от граната, като Frag Granades. Въпреки че коктейлът Молотов също има чудесна функция да хвърля върху опонента ви. Този предмет има висока експлозивна сила, така че е доста опасен за противника.

4. Димна граната

Източник на снимки: sport.eastday.com

Подобно на коктейла Молотов, димната граната е друг елемент, който често се подценява. Всъщност този елемент е доста полезен за скриване от враговете. Димът, който излиза от този предмет, може да помогне на играчите да се скрият и да избягат, а също така може да се използва за измами на противниците .

5. Пан

Източник на снимки: youtube.com

Този тиган не е за готвене, момчета. Неговата тривиална форма може да накара играчите да не желаят да я приемат. Въпреки че този тиган е доста полезен за меле, известен още като битки в меле . Този тиган може да се използва, за да ударите силно опонента си.

Това са 5 мобилни артикула на PUBG, които често се подценяват от Noobs . Всъщност всички елементи в тази игра, разбира се, са създадени, за да помогнат на играчите и да имат съответната употреба. Как Искате ли да вземете тези предмети отсега нататък?