как да се насладите на показването на blackberry priv на вашия android

BlackBerry Priv се превърна в устройство с Android, за което напоследък се говори много. Искате ли да опитате BlackBerry Priv? Ето как да се насладите на BlackBerry Priv на вашия Android.

BlackBerry Priv се превърна в устройство с Android, за което напоследък се говори много. Не защото Blackberry е преминал към операционната система Android, но и защото BlackBerry обещава опит с използване на Android, който е различен от другите Android. Искате ли да опитате BlackBerry Priv? Ето как да се насладите на BlackBerry Priv на вашия Android.

  • 5 функции на BlackBerry Priv могат да възстановят славата на BlackBerry?
  • За BlackBerry Priv се твърди, че е най-сигурният смартфон и използва 64-битов процесор
  • Как да се наслаждавате на Apple iOS 7 на Android

Това, че е първото устройство с операционна система Android, изглежда не кара BlackBerry да продава BlackBerry Priv на относително евтина цена. Говори се, че BlackBerry Priv е на цена от 9 милиона Rp . Наистина ли искате да го купите?

[притурка] 1616 [/ притурка]

Как да се насладите на BlackBerry Priv на вашия Android

Сигурно сте любопитни за BlackBerry Priv, нали? Не само заради атрактивния дизайн на BlackBerry Priv, но и защото BlackBerry обещава ново изживяване с помощта на Android с BlackBerry Priv. Какво ще стане, ако ApkVenue ви покани да изпробвате опита на използването на BlackBerry Priv на Android? Хайде, опитайте!

1. Инсталирайте BlackBerry Launcher

Първо, BlackBerry предоставя BlackBerry Priv с BlackBerry Launcher. Стартовият панел, който се предлага на BlackBerry Priv, не е просто обикновен стартер , но е оборудван с уникални и свежи специални функции. За да се насладите на BlackBerry Priv, нека първо инсталираме BlackBerry Launcher на вашия Android от връзката, която ApkVenue предоставя. Поне операционната система Android Lollipop, а!

Приложения за подобряване на работния плот на Xaiux ИЗТЕГЛЕТЕ

Не забравяйте да инсталирате и услугата BlackBerry, за да може BlackBerry Launcher да работи перфектно.

Приложения за производителност на Blackberry ИЗТЕГЛЕТЕ

Какво предлага BlackBerry Launcher? Това е то!

  • Свеж поглед

За разлика от повечето стартери на Android, BlackBerry Launcher идва със свеж вид. Довеждайки операционната система Android Lollipop 5.1.1 , се оказва, че BlackBerry е преразгледал внимателно външния вид на стартера , доставен с BlackBerry Priv.

Тъй като BlackBerry Prive използва екранен бутон за навигация , много е жалко, че Android на Jaka не използва бутон за навигация на екрана, така че под панела на началния екран и неговото чекмедже за приложения има празно място . Като цяло изглежда свежо, нали?

  • Изскачащо приспособление

Типично за Android, BlackBerry предлага и BlackBerry Launcher с приспособления, които могат да улеснят достъпа до различни приложения. Разликата е, че BlackBerry вгражда функцията Pop-up Widget . Тази функция ви позволява лесно да персонализирате приспособленията, които искате да видите в дадено приложение, без да се налага да добавяте приспособлението към началния екран . За да направите това, прекарате пръст по приложението, което има 3 точки под него (което означава, че приложението поддържа Pop-up Widget). След това изберете какъв изскачащ прозорец искате да се появи, когато плъзнете приложението.

  • Поддържа много преки пътища

Не само джаджи като повечето Android, BlackBerry Launcher е снабден с преки пътища, които ще ви улеснят при изпълнението на команда в едно приложение. Например, когато създавате ново BBM съобщение, стартиране на BBM Meeting, планиране на BBM Meeting, възпроизвеждане на плейлисти и др. Спестете повече време, нали?

2. Инсталирайте клавиатурата BlackBerry

Не само стартера , това, което отличава BlackBerry Priv, е неговата физическа клавиатура. Тъй като обаче е оборудван със сензорен екран, BlackBerry също така предоставя на BlackBerry Priv виртуална клавиатура. Е, за тези от вас, които искат да опитат да използват клавиатурата BlackBerry, моля изтеглете я, за да можете да се наслаждавате на BlackBerry Priv на вашия Android.

Приложения за производителност на Blackberry ИЗТЕГЛЕТЕ

Какви са уникалността на клавиатурата BlackBerry? Тук ApkVenue ще ви надникне в някои от уникалните функции на клавиатурата BlackBery за вас:

  • Прокарайте плъзгане

Лесно ще пишете бързо, като използвате клавиатурата BlackBerry, защото във всяка свързана буква е предвидено предвиждането на думата, която ще напишем след това Ако има нещо, което пасва, можете просто да прекарате пръст по писмото. Гарантирано въвеждане ще бъде по-бързо!

  • Замяна на думи

Това, което се помни от BlackBery, е автотекстът , нали? Е, можете да се върнете към използването на автотекст с клавиатурата BlackBerry.

Това ли е всичко? Не. Все още има отличителни характеристики на клавиатурата на Android, като поддръжка на емотикони и многоезична поддръжка. Побързайте и инсталирайте!

Като използвате BlackBerry Launcher и BlackBerry Keyboard, така че можете да изпробвате преживяването, нали? Ако искате пълния опит с използването на BlackBerry Priv, трябва да закупите най-новото устройство с Android от BlackBerry.

О, да, можете също да опитате BlackBerry Calendar, за да замените функцията Google Calendar, ако наистина искате по-BlackBerry. Не е ли вълнуващо?

Приложения за производителност на Blackberry ИЗТЕГЛЕТЕ