5-те най-добри езика за програмиране, които са широко използвани през 2017 г.

за последните години, дори до февруари тази 2017 г. Кой според вас е най-добрият език за програмиране за 2017 г.?

Много езици за програмиране се използват за създаване на софтуер, приложения за Android, други мобилни приложения и дори езици за програмиране за създаване на страхотен уебсайт. Сега, с развитието на дигиталната ера, има най-добрият език за програмиране, който трябва да научите.

Защо така? Това е така, защото този език за програмиране се използва широко през последните години, дори от февруари 2017 г. Кой според вас е най-добрият език за програмиране през 2017 г.?

  • Това са езиците за програмиране и най-високо платените ИТ професии
  • 5 нови езика за програмиране, които трябва да научите
  • Искате ли да бъдете хакер? Това е езикът за програмиране, който трябва да научите

5 най-добри езика за програмиране 2017

1. SQL

Източник на снимка: Снимка: Udemy

SQL или езикът за структурирани заявки наистина е един от основните езици за програмиране или най-широко използван от ИТ играчите. Всъщност използването на този език на програмата достига 50 000 през тази година.

Този програмен език обикновено се използва за управление на данни в релационна система за управление на база данни или RDBMS. Миналата година Microsoft пусна SQL Server 2016, който представи няколко нови функции, за да го направи по- отворен код .

2. Java

Източник на снимки: Снимка: Nearsoft

Кой не знае Java ? Този език за програмиране е наистина широко използван от всеки, дори от тези, които тепърва се учат на кодиране. Това е така, защото ръстът на потребителите на програмния език Java е достигнал близо 30 000 през 2017 г.

Java е добре познат език за програмиране, който често се използва за различни цели, като операционни системи, устройства за програмиране и платформи. Разбира се, приложенията за Android, компютърните приложения и видео игрите обикновено се правят с помощта на Java.

3. Python

Източник на снимка: Снимка: Ozassignmenthelp

Python е език за програмиране, който е най-широко използван в работни места през 2016 г. досега. Обикновено Python се използва за програмиране на високо ниво. Интересното е, че самият Python е език за кодиране, който е много лесен за научаване.

Няколко библиотеки са създали този програмен език, свързан с математиката, физиката и естествената обработка за образование. Гигантски компании като Google, Yahoo, NASA, PBS и Reddit използват Python за своите уебсайтове.

ВИЖТЕ СТАТИИ

4. JavaScript

Източник на снимка: Снимка: Udemy

JavaScript също е добър език за програмиране от 2016 г. до началото на 2017 г. по това време. Всъщност какво може да се направи с JavaScript? Много!

Първо, можете да го използвате, за да създадете невероятно страхотен уебсайт, след това игра в мрежата. Самият JavaScript е съвместим с всички браузъри , които обикновено използвате. Така че шансовете да не успее са малко.

5. C ++

Източник на снимки: Снимка: Visualstudio

Езикът за програмиране C ++ показва близо 20 000 предложения за работа, които изискват да го овладеете. Следователно може да се заключи, че самият C ++ е широко използван през 2016 г. до февруари 2017 г.

Самият C ++ е общ език за програмиране, базиран на C Language . Самият C ++ е доста мощен, знаете, има висока производителност за изграждане на софтуерни системи, игрови двигатели, уеб и настолни приложения.

Това са 5-те езика за програмиране, които се използват широко до 2017 г. Не забравяйте да прочетете статии за програмата и други интересни писания от Jofinno Herian.