15 най-полезни уебсайта, които със сигурност ще улеснят живота ви

ApkVenue е събрал 15 полезни уебсайта, за които може да не знаете. Вижте следните рецензии!

Може би сте посетили много от различните видове уебсайтове . Като се започне от социалните медии, видео стрийминг , новини и дори просто мемове за забавление.

Но знаете ли, че сред многото уебсайтове някои са полезни за ежедневни дейности . ApkVenue е събрал 15 полезни уебсайта, за които може да не знаете . Вижте следните рецензии!

  • Стъпки, за да направите уебсайта лесен и безплатен
  • Как да разберете дали даден уебсайт не работи в интернет с лекота

15 полезни уебсайта, за които вероятно не сте знаели

1. 10-минутна поща

Трябва да потвърдите имейл адреса си в онлайн услуга ? Можете да го получите в 10-минутна поща . Този уебсайт ще ви предостави временен имейл адрес, който ще бъде изтрит след 10 минути . Можете дори да четете съобщения, да щраквате върху връзки и да отговаряте. Подходящ за тези от вас, които не искат да бъдат сложни!

2. PicMonkey

Всичко, от което се нуждаете за различни неща относно редактиране на снимки , колажи и графичен дизайн , можете да го получите лесно чрез уебсайта на PicMonkey . Така че не е нужно първо да си правите труда да инсталирате приложения за графичен дизайн или софтуер!

3. Убиец на акаунти

Държите ли на личните си данни ? Уебсайтът на Account Killer ще предоставя инструкции за изтриване на вашия акаунт или публичен профил в най-популярните уебсайтове, включително Skype , Facebook , Twitter , Google и много други.

4. Какво представлява шрифтът

Обичате да събирате шрифтове за писма? Този сайт ще ви помогне да намерите името на шрифта на писмо, само като качите изображение . Сайтът What Font Is ще сканира изображението ви за текст и ще ви каже името на шрифта, който да използвате.

5. Mathway

Този уебсайт работи като онлайн калкулатор . Въпреки това, Mathway може да се справи много по-добре от средния калкулатор. Той не само предоставя отговори, но също така показва формули и процедури за изпълнение на тези формули, докато не намерят резултат. Точно е подходящо за тези от вас, които са слаби по математика , така че можете лесно да научите.

6. Вземете известие

Притеснявате се, че вашият шеф, партньор или дори гаджето ви са прочели имейла ви или не? Забравете притесненията. С Get Notify можете да разберете дали лицето, на което изпращате имейла, е прочело или не.

7. Диктовка

С Диктовка можете да използвате магията на AI за разпознаване на реч, за да съставяте имейли , да пишете есета и дори дълги документи в браузъра, без да докосвате клавиатурата . За да започнете, просто включете микрофон към компютъра си и щракнете върху бутона Стартиране на диктовка .

8. Quora

Имате нужда от решение ? Имате труден въпрос? Или объркан за нещо? Просто попитайте Quora . С този уебсайт можете да получите отговори на всяка тема.

9. BugMeNot

Има ли сайт, който ви притеснява, като принуждавате да се регистрирате, преди да го използвате? BugMeNot може да помогне с вашия проблем, като предостави потребителски имена и пароли за всеки уебсайт, без да се регистрира .

10. Scr.im

Имате проблеми със спам съобщенията ? Не се притеснявайте, роботизирана спам може никога повече да ви изпрати спам чрез съкращаване имейл адрес вас чрез Scr.im .

11. Уеб семинари за 15 минути на Microsoft

Ако не знаете как да използвате Microsoft Word , Powerpoint или Excel , можете просто да посетите официалния уебсайт на Microsoft . Този сайт съдържа 15-минутен уеб семинар, който ще ви помогне да разберете как да използвате техния офис софтуер.

12. SimiliarSites

SimiliarSites е идеалният инструмент за намиране на нови перспективи . Можете да увеличите възможността за обхождане на уебсайта си с SimiliarSites, като вземете сайтове, подобни на тези, които познавате и харесвате. Просто въведете адреса на уебсайта и ще получите други подобни сайтове.

13. Академична Земя

Трудно ли е да се намери образование, което отговаря на вашата страст ? На Academic Earth можете да намерите хиляди отлични курсове . Academic Earth вярва, че всеки заслужава образование от световна класа.

14. NoExcuseList

Ако търсите безплатни онлайн ресурси, за да научите повече за програмирането , хакерството и други. NoExcuseList ще ви предостави компилация от безплатни онлайн ресурси, за да научите нови умения.

15. Поток на живо

Не искате да пропуснете любимото си шоу? Не се притеснявайте, защото LiveStream ще се погрижи за него и най-добрата част можете да получите достъп до него от всяко устройство .

Това са 15 полезни уебсайта, за които може би не знаете . Надяваме се, че този списък може да ви помогне. Не забравяйте да напишете вашето мнение в коментарите по-долу!