как да направя бутони за навигация като iphone x

В момента се обсъждат жестове за навигация. Можете също да опитате, ето как да направите навигационни бутони като iPhone X.

Всеки Android смартфон обикновено е оборудван с 3 навигационни бутона . Бутон Начало, Назад и бутон за преглед на последните приложения. Изглежда твърдо и точно така, нали, момчета .

Сега можете да направите дисплея на навигационната лента по-динамичен, като бутоните за навигация с жестове на iPhone X и Android P. Трябва само да инсталирате допълнително приложение. Ето как да се направи навигационните бутони като iPhone X .

  • Как да променяте навигационните клавиши на Android без корен
  • Как да направите навигационната лента на вашия Android да изглежда като Samsung Galaxy S8
  • Не магия, а магия, ето как да включите смартфона си, без да натискате бутона за захранване

Ето как да направите навигационни бутони като iPhone X

За да създадете страхотни бутони за навигация като iPhone X, трябва само да изтеглите приложение, наречено Navigation Gestures . Това приложение е безплатно и може да се използва на root смартфони или не. Изтеглете приложението тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Как да инсталираме жестове за навигация на вкоренен смартфон

Ако вашият смартфон е вкоренен, процесът ще бъде по-лесен и по-бърз. Ето как е завършен:

  • Първо отворете приложението Navigation Gestures, след което ще видите страница за добре дошли, веднага докоснете иконата със стрелка вдясно. След това ще влезем в менюто за достъпност . Докоснете Grant, за да активирате това приложение на вашия Android смартфон.
  • След това ще бъдете насочени към настройките за достъпност на вашия смартфон. Активирайте жестовете за навигация, като плъзнете превключвателя надясно. След това ще се появи изскачащ прозорец за потвърждение и изберете OK .
  • Следващият процес е настройките за защита, докоснете Grant, за да продължите. Ако вашият смартфон е вкоренен, докоснете опцията Use Root, за да активирате бутоните за навигация като iPhone X.
  • След това ще се появи известие и ще се прочете внимателно, момчета . Ако приложението не ви харесва и искате да го деинсталирате, не забравяйте първо да деактивирате настройката за достъпност на това приложение. В противен случай смартфонът ще се повреди и навигацията вече няма да работи .
  • Процесът на първоначална настройка е завършен, сега можем да започнем да използваме бутоните за навигация като iPhone X на нашия Android телефон. Плъзнете превключвателя надясно в опцията Gesture Enabled , за да го активирате.
  • Можете да регулирате размера, външния вид и функцията на този жест за навигация. Номерът е да докоснете иконата за настройки в горния десен ъгъл на момчета .

Как да използвам жестове за навигация на смартфон БЕЗ корен

Процесът е относително по-труден и по-трудни момчета . За да активирате приложението, ще ви е необходим компютър . Процесът се различава само в секцията Write Secure Settings , изберете опцията Non-Root . Можете да гледате подробния процес чрез това видео:

Ето как изглежда жестовете за навигационни жестове

Бутонът за навигация ще бъде удължен и разположен в долната част на екрана . Можете да го използвате, за да се върнете назад, да прегледате скорошното приложение, да отидете на главната страница и т.н. Можете да го зададете в менюто за настройки.

Сега, когато той разбра как да направи навигационните бутони като iPhone X на HP android . Външният вид на вашите навигационни бутони може да бъде по-хладен и по-опростен. Само един бутон с различни функции.

Прочетете също статии за клавишите за навигация или други интересни статии от Chaeroni Fitri .