спестете памет! това е как да влезете в 3 социални медии в едно приложение

Наличието на много приложения за социални медии също е неудобно, защото трябва да преминете от едно приложение в друго. Ето съветите за отваряне на 3 социални медии в 1 приложение

Колко социални медии имате момчета ? Със сигурност имате инсталирани повече от едно приложение за социални медии на вашия смартфон, нали. Със сигурност кавга, когато трябва да преминете от едно приложение в друго и разбира се това прави паметта на смартфона пълна.

Но сега има практичен начин, момчета, ApkVenue ще ви каже приложението 3 в 1 . Това означава, че в едно приложение има 3 социални медии, нали? Ето как да отворите 3 социални медии в едно приложение .

  • По-малко популярни приложения за социални медии за индонезийци
  • Ето как да спестите квота и RAM, въпреки че инсталирате всички приложения за социални медии
  • Правилният начин да използвате приложенията за социални медии, за да не губите квота и батерия

Ето как да влезете в 3 социални медии в едно приложение

Този метод ще направи смартфона по-лек, защото намалява броя на инсталираните приложения . Можете да деинсталирате 3 приложения за социални медии и да ги замените с приложението FlySo . Ето стъпките за отваряне на 3 социални медии в едно приложение:

Стъпка 1: Инсталирайте приложението FlySo

Първо изтеглете приложението Flyso първо. Можете да го изтеглите чрез връзката по-долу, момчета . Приложението е само 2 MB, гарантирано ще направи работата на вашия смартфон леко . След като изтеглянето приключи, можете да започнете да влизате .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Стъпка 2: Влезте в акаунта си в социалните медии

Първият път, когато отворите това приложение, можете да видите 3 икони в социалните медии, а именно Facebook , Instagram и Twitter в колоната в долната част . Можете да започнете да влизате един по един, като докоснете иконата, която искате.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Стъпка 3: Безплатно използване на 3 социални медии без страх от пълна памет

След като влезете, можете да започнете да отваряте 3 социални медии в това едно приложение. За да превключвате между акаунти в социални медии, докоснете иконата в долната част. Появата в това приложение също е същата като официалното приложение от социалните медии.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Специални функции за Instagram

Освен че можете да отворите 3 социални медии в едно приложение, чрез FlySo можете също да запазвате снимки или видеоклипове директно от Instagram, момчета . Методът е много лесен:

  1. Изберете снимката или видеоклипа , които искате да изтеглите
  1. Докоснете и задръжте върху изображението
  1. Изтеглете, като докоснете иконата в горната част

Снимките ще бъдат запазени директно във вашата галерия , момчета , за да бъдем точни в папката FlySo .

Това са съветите от ApkVenue за това как да отворите 3 социални медии в едно приложение . Методът е много лесен, нали, гарантирано е, че след използване на това приложение ще бъдете по- ефективни с паметта .

Прочетете също статии за социалните медии или други интересни статии от Chaeroni Fitri .