7 най-добри марки лаптопи 2020

Нуждаете се от справка за най-добрата марка лаптоп за тази година? Спокойно, ето препоръките за най-добрите марки лаптопи, които са най-сложните, издръжливи и имат най-добрите характеристики.

С развитието на времето хората все повече се нуждаят от приспособления за нуждите на ежедневието. Започвайки от работа до социализиране, никога не можем да бъдем отделени от джаджи.

Една от най-важните джаджи днес е лаптопът . Тази притурка е много необходима на служителите, преподавателите, учителите, студентите, дори студентите, за да подпомогне процеса на работа и преподаване-обучение.

Нищо чудно, че много хора търсят най-добрите марки лаптопи, които имат гарантирана трайност и издръжливост . Приблизително, какъв вид най-добра марка лаптоп търсите? Вижте следното търсене на Jaka!

Най-добрите марки лаптопи през 2020 г.

Някои от най-добрите марки лаптопи по-долу, освен че са доказани като издръжливи и здрави, имат и доста достъпни цени , въпреки че има и такива, чиито цени са достатъчни, за да изпъкнат очите ви.

Любопитни ли сте Без да се налага да се бавим повече, ApkVenue ще представи списък със 7-те най-добри марки лаптопи , особено през 2020 г. Ето прегледа!

1. Lenovo

Източник на снимки: PCWorld

Ако искате да намерите добра и трайна марка лаптоп, Lenovo е отговорът. Lenovo е една от най -добрите марки лаптопи и цената е доста конкурентна .

Тази най-добра марка лаптоп е известна с това, че винаги осигурява най-доброто качество за своя монитор и звукова система. Освен това издръжливостта на батерията също е трудна. Следователно, Lenovo е чудесен лаптоп за студенти с много дейности.

Един пример, който можете да разгледате, е Lenovo Ideapad S340 . Този лаптоп с процесор Core i5 наистина е проектиран за средния клас със сурови спецификации. Със сигурност не е разочарован, банда!

2. HP

Източник на снимки: laptophia.com

HP е една от основните марки лаптопи към днешна дата, особено за тези, които търсят лаптоп с здрав и издръжлив корпус. Освен това HP е най-добрата марка лаптоп с безспорен живот на батерията, банда!

В допълнение, друга характеристика, която притежават лаптопите на HP, са вентилационните отвори, които са поставени отстрани на корпуса, а не отдолу. Това значително ще намали потенциала за прегряване в сравнение с други марки.

И накрая, HP е най-добрата и евтина марка лаптоп, която е насочена към много хора с цени, започващи от 5 милиона .

Например HP 14-CK0012TU . Поддържан с Intel Celeron N4000 , ** 500GB HDD ** и 4GB DDR4 RAM капацитет, този лаптоп се чувства страхотно!

3. MSI

Снимка източник: Лаптоп Mag

Не си признавайте, че сте геймъри, ако не познавате тази марка лаптоп! Лаптопите MSI вече са много известни в света, защото винаги си партнират с известни геймъри, за да популяризират този лаптоп.

Този лаптоп е специално проектиран за игри или работа по много тежки програми. Започвайки от строгите спецификации до здравия дизайн, не можете да подценявате тази най-добра марка лаптоп.

Един от най -добрите лаптопи за игри, който е доста достъпен, е MSI GF63 . В допълнение към красивия външен вид на тялото, спецификациите са много трудни за игра на най-новите AAA игри или за редактиране на видео .

4. DELL

Източник на снимки: KLIKnKLIK.com

За разлика от други производители на приспособления, DELL се фокусира само върху производството на лаптопи. Нищо чудно, че качеството на лаптопа не е шега, банда!

Една от най-добрите марки лаптопи в Индонезия представя здрав и еластичен дизайн благодарение на използването на корпус от хром . Дори някои от тях са покрити със стомана, знаете ли!

DELL също така осигурява ожесточена производителност, което го прави подходящ за игри. Един от тях е DELL Inspiron 14 3473 . Можете да получите тази най-добра марка за лаптоп, започвайки от 4 милиона . Гарантирано да не бъдете разочаровани!

5. Acer

Източник на снимки: LaptopMedia.com

Acer е една от най-добрите марки лаптопи през 2019 г., която много хора търсят. Популярността му е висока и в Индонезия.

Дизайнът на тази най-добра марка за лаптоп е известен с това, че е футуристичен, което отразява не по-малко готините спецификации. Освен това, ако този лаптоп има проблем, можете да намерите ред сервизни центрове на Acer, които са разпръснати из цяла Индонезия.

За средния клас Acer може да бъде най-добрата марка за лаптоп, която можете да получите **, започвайки от 4 милиона **. Един пример е Acer Aspire 3 A315 . С 8 GB RAM, този лаптоп е подходящ и за игри, знаете ли!

6. Asus

Източник на снимката: JD.id

Кой не знае най-добрата марка лаптоп за тази? Вярно е, не само те се славят с най-качествените си мобилни телефони, но и лаптопите им не искат да бъдат надминати.

Asus е известен с това, че предоставя предимства, които няма да бъдат намерени на други лаптопи. Започвайки от здрава дънна платка, създадена за игра, до дълга гаранция.

Нищо чудно, че Asus е известен като една от най-добрите и издръжливи марки лаптопи . Тази марка лаптоп е и избор на ученици и ученици за учебни дейности , знаете ли!

Например Asus VivoBook X441BA-GA412T . Освен че е на достъпна цена, този лаптоп е подходящ и за ежедневната работа на учениците и учениците като цяло.

7. Ябълка

Източник на снимки: Блог TribunJualBeli

Ако искате да говорите за най-добрите и издръжливи марки лаптопи за всички времена, тогава Apple е единствената, която не трябва да отсъства от списъка. Да, кой не знае жилавостта и престижа на Apple?

По-известен като MacBook , Apple е известен със своята цялост в работата по него. Само си представете, минималната RAM, предоставена в една джаджа, е 8GB. Елегантният и здрав дизайн го прави една от най-трайните марки лаптопи.

Един от най -добрите лаптопи на Apple, който ApkVenue може да препоръча, е 16-инчовият MacBook Pro . Пренасяйки Intel Core i9 8-ядрен 2.3GHz, 16GB RAM и 1TB SSD, вашите различни работни места са гарантирани да бъдат автоматично гладки!

Това бяха 7-те най-добри марки лаптопи, които можете да считате за най-новата си притурка тази година. Как Съгласни ли сте с Джака?

Ако например имате други мнения, моля, напишете ги в колоната за коментари по-долу. Ще се видим в следващата статия на Jaka!

Прочетете също статии за лаптопи или други интересни статии от Diptya .