няма нужда да купувате, как да смените обикновен андроид на samsung galaxy s9 и s9 +

Ограничен бюджет, но искате да изпробвате най-новите разширени функции на Samsung Galaxy S9 и S9 +? Ето как да промените нормален Android на Samsung Galaxy S9 и S9 +.

Най-добрият производител на смартфони, Samsung, наскоро пусна два от най- новите си флагмани, а именно Samsung Galaxy S9 и S9 +. Предполага се, че разполага с най-добрата камера от всички серии S, заедно с други страхотни функции, правят тези два смартфона скъпи.

Необходими са 12-15 милиона Rp, за да притежавате тези два смартфона. Все пак можете да изпитате функциите на Galaxy S9 и S9 +, без да ги купувате. А именно чрез смяна на Android на Samsung Galaxy S9 и S9 + .

  • Искате ли да закупите Samsung Galaxy S9? Проверете това първо, за да не съжалявате!
  • Защо трябва да поръчате предварително Samsung Galaxy S9 и S9 + сега?
  • Samsung Galaxy S9 поддържа размера на екрана S8, няма ли разлика?

Как да смените обикновения Android, така че Samsung Galaxy S9 и S9 +

Можете да промените вашия смартфон или устройство с Android (което не е Samsung Galaxy S9 или S9 +) в двата най-нови флагмана на Samsung с помощта на приложение, наречено Experience app за Galaxy S9 / S9 + . Можете да получите това приложение безплатно чрез Play Store.

Източник на снимката: Изображение: Wccftech

Ако е така, можете веднага да проследите как да промените обикновения си Android на Samsung Galaxy S9 и S9 +, за да можете да изпитате най-новите функции на двата смартфона. Ето стъпките:

  • Уверете се, че сте инсталирали приложението Experience за Galaxy S9 / S9 + и че приложението вече е инсталирано на вашия смартфон или устройство с Android.
  • След като бъде инсталиран, отворете приложението. Приложението ще поиска разрешение за достъп до снимки и други файлове на вашия Android смартфон.
  • Ето как трябва да изглежда приложението Experience за Galaxy S9 / S9 +. Има различни менюта, които съдържат функции и спецификации на Samsung Galaxy S9, които можете да изпробвате чрез демонстрацията на вашия смартфон с Android, включително функции на камерата (Super Slow-Mo, AR Emoji и др.), Аксесоари, функции за безжично зареждане и различни други функции .
  • Номерът е да изберете едно от менютата, които искате да опитате, след което изберете или щракнете върху ОПИТВАЙТЕ ДЕМО . Пример е функцията Super Slow-mo на изображението по-долу. Можете да опитате една от отличните функции на Galaxy S9 на вашия Android смартфон.
  • Не забравяйте да изпробвате и други функции като AR Emoji, Super Low Light и различни други функции.

Това е лесен начин да превърнете обикновения си Android в Samsung Galaxy S9 или S9 + . Не се променя буквално, но с метода по-горе можете да усетите усещането и най-новите и усъвършенствани функции на двата флагмана на Samsung, нали? Късмет!

Прочетете също статии за Android или други интересни статии от Рейналди Манасе .