гледайте филма сладкият мост ancol (2019) пълен филм

Искате ли да гледате индонезийски филми на ужасите, базирани на легендарни сериали? Хайде, гледайте филма Si Manis Jembatan Ancol (2019) пълен филм тук!

Обичате ли да гледате филми на ужасите? Ако харесвате сензацията, определено ще ви хареса да гледате както сами, така и с приятеля си.

Освен това качеството на индонезийските филми на ужасите се подобрява. Ако погледнете тенденциите напоследък, много режисьори са пресъздали стари филми на ужасите.

Един от тях е филмът „ Si Manis Jembatan Ancol“, който е заснел няколко филма. Какво ще кажете за тази последна версия?

Синопсис на филма Si Manis Jembatan Ancol

Източник на снимки: YouTube

Историята започва, когато Мариам (Инда Перматасари) има вътрешни проблеми със съпруга си Рой (Арифин Путра).

Враждата между съпруг и съпруга ставала все по-лоша и по-лоша, така че ковчегът на домакинството им бил в опасност да бъде разформирован.

Когато възникна конфликтът, Мариам се срещна с художник на име Юда (Ранди Пангалила). Срещата може да го накара да се чувства по-спокоен.

Близостта на двамата е като двойка. Това ядоса Рой и обвини съпругата му, че има връзка.

Самият Рой беше подложен на стрес, защото постоянно му се таксуваха дълговете. Събирачът на дългове дори поискал жена си като обезпечение.

След като научават, че Марям притежава къщата като наследство, Рой и събирачът на дългове работят заедно, за да убият жената и сякаш Юда е убиецът.

Неспокойната смърт на Мариам на моста Анкол направи нейния дух ужас за общността.

Интересни факти за филма Si Manis Jembatan Ancol

Източник на снимки: YouTube

Като филм, базиран на истинска история, има някои интересни факти за филма Si Manis Jembatan Ancol, които трябва да знаете, преди да го гледате. Нещо?

  • Историята на Si Manis Jembatan Ancol наистина се е случила през 1817 г. Разликата е, че името на убитата жена е Ariah .

  • Този един филм е римейк на версията от 1973 г.

  • В този филм е включена емблематичната фигура на Ози Сяхпутра . Разликата е, че той не се превръща в нахален призрак, а вместо това се превръща в плашеща акула на заем.

  • Външният вид на Инда Перматасари като главен герой се счита за различен от предишната версия на Si Manis Jembatan Ancol заради червената рокля, която използва.

  • Режисьорът Ангги Умбара е известен с това, че често режисира филми на ужасите. Предишните произведения включват Сузана: Дишането в гроба и Един соро .

Гледайте филма Si Manis Jembatan Ancol

Заглавие Мостът на сладкия Анкол
На живо 26 декември 2019 г.
Продължителност 1 час 49 минути
Производство Мултивизионни снимки
Директор Anggy Umbara, Fajar Umbara, Isman HS
В ролите Arifin Putra, Egi Fedly, Indah Permatasari, et al
Жанр Ужас

Мостът Si Manis Ancol е много известна легенда. Досега районът, който се смята за мястото, където се появи призракът на Си Манис, все още е известен с духове.

Този филм е филм, който доста често се преработва. Освен това преди имаше телевизионен сериал, който беше много популярен.

Ако искате да гледате този индонезийски филм на ужасите, напишете го в графата за коментари, ОК!

>>> Гледайте филма Si Manis Jembatan Ancol (2019) <<<

Това бяха резюмето и интересните факти от филма Si Manis Jembatan Ancol . Гарантирано ще има нова сензация, когато гледате тази версия.

Има ли друг римейк на филми на ужасите, който бихте искали да гледате? Пишете в коментарите, да!

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah .