как да играя играта на Google за динозаври офлайн и онлайн

Играта на игри на динозаври на Google не трябва да е офлайн, знаете ли! Освен това можете да превърнете T-Rex в Sonic! Готино, нали?

Със сигурност имате, искате да сърфирате с помощта на Google Chrome , но вместо това се появява игра на Google за динозаври, защото не е свързана с интернет?

Благодарение на сладкия T-Rex, който се появява в най -бързото приложение за браузър , не е нужно да се притесняваме твърде много, когато страницата на Chrome все още показва „Няма интернет“.

Дори и да искате да играете, докато остареете, можете, защото според екипа за разработка играта на Google за динозаври е завършена само ако я играете в продължение на 17 милиона години без прекъсване . Вече е вкаменелост, ах ~

Знаете ли обаче какво, ако все още можете да играете тази игра, въпреки че сте онлайн ? Методът е наистина лесен, знаете ли!

Как се играе играта на Google за динозаври

За вас, любителите на динозаврите, съществуването на игри като Jurrasic World MOD APK и най-добрите филми за динозаври със сигурност ще направят вашите дни още по-красиви.

Нещо повече, Google Chrome все още позволява на този Тиранозавър да се играе от потребители както онлайн, така и офлайн .

Начинът, по който игра, която използва само бутоните стрелка нагоре и надолу стрелка и го накара да се обичан от много хора, Ло. Трябва да сте и вие, нали?

Офлайн игра на Google за динозаври

За да играете на динозаври в Chrome, докато сте офлайн , просто отидете на произволна страница, като въведете дума в полето за търсене .

Е, по-късно ще получите съобщение за грешка „Няма интернет“ и така T-Rex се появява на офлайн страницата на Chrome . Просто играйте, добре!

Онлайн игра на Google Dino

Въпреки че първоначално е създаден, за да убие времето, когато интернет връзка не е била достъпна, всъщност мнозина са пристрастени към тази проста игра, включително Джака!

За тези, които не знаят, не е нужно умишлено да излизате офлайн, за да „извикате“ dino, защото всичко, което трябва да направите, е да напишете chrome: // dino и Chrome ще покаже тази игра вместо вас. Наистина лесно, нали?

БОНУС: Промени Google Dino Game на Sonic

Ако по-рано ApkVenue ви беше казал как да мамят на динозавър игра Chrome, така че не може да умре, този път ние ще се опитаме още един готин номер, да вървим!

Преди време беше вирусно, че едно дете може да промени характера на T-Rex в тази игра на Sonic . Наистина готино, нали?

Спокойно, оказва се, че методът е наистина лесен, нали знаете! Следвайте стъпките, нека.

 1. Отворете играта, като напишете chrome: // dino в полето за търсене на Google Chrome.
 2. Когато е отворен, натиснете Ctrl + Shift + I на клавиатурата, за да отворите Inspect Element .
 1. Търсене на публикации

  както показва изображението по-долу.

 1. Щракнете върху стрелката до текста, за да изведете друг код под него.
 1. Потърсете кода с префикса който се намира точно под код номер 3, след това щракнете двукратно върху статията article-images ">
  1. Изтрийте кода, който е бил много по-рано, след това копирайте и поставете думите //i.imgur.com/7BuRkS9.png, за да замените кода.
  1. Затворете прозореца Inspect Element, като щракнете върху кръста или x в горния десен ъгъл.
  2. Да, динозавърът се превърна в Sonic!

  Ууу, играта на играта на Google за динозаври просто стана още по-вълнуваща с различните налични варианти, а!

  Какво ще кажете за вас, добре ли играете тази игра или не? Какъв е вашият висок резултат? Състезавайте се в колоната за коментари, да тръгваме!

  Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Ayu Kusumaning Dewi .