Досега не знаете тези 14 съвета за WhatsApp (може би)

Този път ApkVenue иска да ви даде 14 полезни трикове и съвети за WhatsApp, които не сте сигурни, че знаете!

WhatsApp е най -популярното приложение за чат в света. Много хора харесват простотата на дисплея и скоростта, с която могат да изпращат съобщения под формата на текст, снимки и видеоклипове. WhatsApp също не губи батерия, RAM и спестява квота за данни. С всичките му предимства почти всички собственици на смартфони използват WhatsApp като основно приложение за чат . Е, затова този път ApkVenue иска да ви даде 14 полезни трикове и съвети за WhatsApp, които не сте сигурни, че знаете! .

Приложенията за чат като BBM и LINE имат много мощни и интересни функции. Въпреки това много хора все още избират WhatsApp поради неговата простота. Освен това WhatsApp не изисква самоличност под формата на ПИН или потребителско име , а използва само телефонен номер. Така че всички списъци с контакти на вашия смартфон също могат да се свържат чрез WhatsApp . Така че, за да стане по-забавно с помощта на WhatsApp, първо прочетете следните трикове и съвети за WhatsApp .

  • Не инсталирайте WhatsApp на мобилния си телефон, ако не искате да приемете последствията!
  • Тази най-нова функция на WhatsApp прави паметта на мобилния ви телефон по-облекчена!
  • WhatsApp VS Telegram: Оставете този, изберете този

Колекция от полезни съвети за WhatsApp, които може да не знаете

1. Прочетете съобщенията на WhatsApp, без подателят да бъде заловен

Определено знаете, че знакът на четеното съобщение на WhatsApp е появата на два символа със синя отметка върху смартфона на подателя на съобщението. Е, оказва се, че можете да изберете да не показвате тази синя отметка, след като прочетете съобщението. Можете да прочетете как да направите това в следната статия за съвети за WhatsApp: Как да деактивирате функцията за синя проверка на WhatsApp на Android .

Последицата от тези съвети за WhatsApp е, че вие ​​също не можете да видите дали съобщението ви е прочетено или не. Тъй като тази синя отметка също няма да се появи на вашия смартфон. Има обаче и други трикове, които можете да използвате. А именно като изключите вашата интернет връзка, преди да прочетете съобщенията на WhatsApp. Този един съвет за WhatsApp е горе-долу същият като този, който ApkVenue дискутира в следната статия: Как да чета BBM съобщения, без да дава на подателя знак „Прочетете“ .

2. Направете WhatsApp Save Quota

Приложението WhatsApp всъщност е леко и спестява данни. Освен ако често не изпращате или получавате снимки и видеоклипове чрез съобщения от WhatsApp от вашите приятели. Така че, съвети, така че WhatsApp да не изтегля снимки и видеоклипове, изпратени от приятелите ви, просто изключете функцията за автоматично изтегляне . Номерът е следният: Как да направим WhatsApp не автоматично изтегляне .

3. Използване на 2 акаунта в WhatsApp в 1 смартфон

Трябва да има някои от вас, които се нуждаят от два различни акаунта в WhatsApp, но те все още могат да се използват само на един смартфон. Оказва се лесният начин. Трябва само да използвате приложение, наречено Disa . За повече подробности относно тези съвети за WhatsApp и как да ги използвате, моля, прочетете следната статия: Забавни начини за използване на 2 WhatsApp в 1 Android .

4. Направете WhatsApp срив (срив) на вашия приятел и не може да бъде използван

Една от грешките, открити в последния WhatsApp, не може да побере твърде много емотикони. Трябва да изпратите около 4200 емотикони едновременно, за да накарате WhatsApp да се срине и не може да се използва временно. Можете да видите по-пълен начин в следната статия за съвети за WhatsApp: Любопитни начини да направите приятелите на WhatsApp счупени с Just Smiley .

5. Използване на емоджита и презервативите със среден пръст в WhatsApp

Emoji със среден пръст е най-новата функция на WhatsApp. По някаква причина това емоджи най-накрая беше създадено и се превърна в официална функция на WhatsApp. Междувременно емотиконите за презервативи са анти-СПИН кампания, която се популяризира от DUREX. Можете да прочетете пълния преглед в следната статия за съвети за WhatsApp: Как да използвате емотикони със среден пръст и емотикони за презервативи в WhatsApp .

6. Използване на WhatsApp на компютър или лаптоп

Понастоящем WhatsApp не се използва само на смартфони. Но може да се използва и на компютър или лаптоп. Методът е много лесен. Трябва само да използвате WhatsApp Web, което е официална функция на WhatsApp. Ако не знаете как, просто прочетете следната статия за съвети за WhatsApp: [Горещо!] Ето как да получите официален достъп до вашия WhatsApp чрез компютър .

7. Автоматично и планирано изпращане на съобщения в WhatsApp

Очевидно можете да изпращате съобщения в WhatsApp автоматично и по график, нали знаете! Номерът е да използвате приложение, наречено WhatsApp Scheduler . С това приложение можете да създадете съобщение в WhatsApp, след което да зададете кога и колко пъти съобщението ще бъде изпратено автоматично. Можете да видите как да го използвате в следната статия за съвети за WhatsApp: Как да направите автоматичен график за изпращане на WhatsApp .

8. Блокиране на WhatsApp контакти

Сред стотиците WhatsApp контакти на вашия смартфон трябва да има нещо, което не ви харесва, нали? Ако се чувствате раздразнени, просто го блокирайте по лесния начин, който ApkVenue обясни в следната статия за съвети за WhatsApp: Как да блокирате контакти в WhatsApp Messenger .

9. Знаейки дали вашият WhatsApp е блокиран от някой друг

Ако преди това ApkVenue обясняваше как да блокирате контактите в WhatsApp, сега ApkVenue обяснява как да разберете дали акаунтът ви в WhatsApp е блокиран или не от някой друг. Можете да прочетете метода в следната статия за съвети за WhatsApp: Ето как да разберете дали вашият WhatsApp е блокиран от смачкване .

10. Скриване на състоянието „Последно видяно“

Last Seen “, известен още като „Last Seen“, е описание, което се появява в профила в WhatsApp, за да разбере кога лицето за последно е отворило приложението си за WhatsApp. Е, ако не искате вашите приятели да знаят кога за последно сте отворили WhatsApp, просто скрийте състоянието „ Последно видяно “ по начина, по който ApkVenue се обсъжда в следната статия за съвети за WhatsApp: Как да се отървете от „Последно видяно“ Функция в WhatsApp .

11. Изключете груповите известия

Във вашия WhatsApp определено има много групи, към които се присъединявате, доброволно или принудително. Много неща се обсъждат в групата WhatsApp. Започвайки от споделяне на важна информация, разпространение на покани, до маловажни неща като шеги, изпращане на забавни снимки и видеоклипове или клюкарстване в сбора. Ако се чувствате раздразнени, но не смейте да напуснете групата, просто изключете известията. Можете да видите как да направите това в следната статия за съвети за WhatsApp: Как да спрем известията на WhatsApp Group .

12. Архивиране на WhatsApp съобщения, снимки и видеоклипове в Cloud Storage (Google Drive, DropBox, iCloud и др.)

Можете да използвате приложението Sync за архивиране на всички данни на вашия WhatsApp в различни хранилища в облак . Това е много полезно, ако искате да замените смартфона си с нов мобилен телефон. Вижте как в следната статия за съвети за WhatsApp: Как да направим Android мобилната памет освободена с най-новите функции на WhatsApp или как да направите резервно копие на WhatsApp в друго хранилище в облак (Dropbox, OneDrive, Box) .

13. Чат WhatsApp без SIM карта

Очевидно можете да разговаряте с WhatsApp с устройства, които нямат SIM карта, например таблетен компютър. Е, ако искате да знаете как, моля, прочетете следната статия за съвети за WhatsApp: Как да разговаряте с WhatsApp без SIM карта .

14. Максимизиране на новите функции на WhatsApp

Много страхотни функции са представени от WhatsApp в последната му актуализация . Като визуализация на връзки към уебсайтове, архивиране на Google Диск, персонализирани известия и т.н. Можете да прочетете пълен преглед на най-новите функции на WhatsApp в следната статия: 6 нови функции на WhatsApp, които ТРЯБВА да опитате .

Това са различните колекции от полезни съвети за WhatsApp, които може би не знаете . С тези съвети за WhatsApp, чатът в WhatsApp определено ще бъде много по-вълнуващ. Ако имате друга информация или съвети и трикове за WhatsApp, моля, напишете вашето мнение в колоната за коментари по-долу.