10 най-добри космически игри 2017, които трябва да играете

Има много игри с космическа тематика, които можете да играете на вашия компютър. Ето рецензията на Jaka за 10-те най-добри космически игри през 2017 г.

Кой не иска да изследва космоса? Всъщност можете да го направите по няколко начина, например работа в НАСА, присъединяване към програма за ваканция в космоса или регистрация за придвижване и живот на Марс. Мога. Но опциите в момента са много трудни за реализиране, известни като почти невъзможни.

Един от най-лесните начини, поне да се опитате да изследвате космоса, е като играете игри. На разположение са различни игри с космическа тематика, които можете да играете с вашия компютър или компютър. За да не се объркате, ето ApkVenue, за да прегледате десетте най-добри космически игри през 2017 г., които трябва да опитате.

  • Регистрирай се сега! Преместване в първата страна в космоса
  • 5 забавни неща, които могат да правят само астронавтите в космоса
  • Вече можете да изследвате космическото пространство с Google Street View!

10 най-добри космически игри 2017

1. FreeSpace 2

FreeSpace 2 е игра за симулация на космическа война, издадена през 1999 г. Въпреки че е доста стар, тази игра е една от най-любимите игри с темата за космическото пространство. Винаги актуализирайте редовно, условията и обектите във версията на пространството FreeSpace 2 няма да се различават много от първоначалните условия.

Изтегляне: FreeSpace 2

2. Преданност

Тази игра преживя възходи и падения, тъй като от пускането й през 2000 г., верността трябваше да бъде изтеглена от обращение, тъй като играта беше твърде тежка при игра. Тази игра с тема космическа война най-накрая беше официално пусната в началото на 2017 г. след получаване на лиценз от MIT.

Изтегляне: Преданност

3. Пионер

За тези от вас, които искат да изследват космоса свободно възможно най-свободно, тогава наистина трябва да изпробвате тази една игра. Pioneer позволява на своите играчи свободно да изследват космоса и да правят каквото искат. Без обвързваща мисия, играчите на тази игра наистина получават свободата да отидат навсякъде и да правят всичко в космоса.

Изтеглено: Pioneer

4. StarMade

Фенове на Minecraft и искате да изпитате усещането за изследване на космоса в стила на Minecraft? Трябва да опитате игра, наречена StarMade . Тази игра кани играчите да изследват космоса, който е изцяло под формата на кутии в стила на Minecraft. Можете да играете тази игра самостоятелно в режим за един играч или да играете заедно в мултиплейър режим.

Изтегляне: StarMade

5. SpaceEngine

Почти същото като Pioneer, SpaceEngine всъщност е симулатор, който изобразява реални космически условия. Без мисия или обвързваща битка можете свободно да изследвате и изследвате цялото пространство. Интересното е, че SpaceEngine ще ви предостави и научни данни и факти, които се случват в космическото пространство.

Изтегляне: SpaceEngine

6. Оолит

Тази игра всъщност е римейк на игра, наречена Elite, която е създадена от Дейвид Брабен през 1984 г. Тази игра предоставя няколко режима за играчите, включително покупка и продажба, борба, пират или пират и няколко други режима, всички което можете да правите в космоса.

Изтегляне: Oolite

7. Орбитър

Ако сте изпробвали SpaceEngine и смятате, че симулаторът предлага съвсем реално изживяване за изследване на космоса, тогава ще бъдете още по-изумени, когато опитате Orbiter . Започвайки от детайлите на космическия кораб, появата на обекти или небесни тела, до текстурата на планетарните скали, всичко се чувства много реално .

Изтегляне: Orbiter

8. Счупено пространство

Обратно с игра на тема война в космическото пространство, този път това е игра, наречена Fractured Space , която също трябва да опитате. Ще ви бъдат дадени няколко режима, включително управление на супер голям космически кораб, кооперативен играч срещу среда (PvE), до 5 срещу 5 битки.

Изтегляне: Счупено пространство

9. Конфликт между звездите

Игри с космическа тематика, които можете да играете онлайн. Star Conflict е масивна мултиплейър онлайн (MMO) игра, която представя битка за битка за супер широка зона в космоса. За тези от вас, които са любители на MMO игри и имат интерес да изследват космоса, наистина трябва да опитате тази игра.

Изтегляне: Star Conflict

10. EVE Online

Друга MMO игра с космическа тематика, този път наречена EVE Online . Тази игра разказва за нашествието на „чужденци“ в даден регион в космоса. Играчите получават мисия да спасят и завземат района. Тази игра е една от най-интересните, защото изисква зряла стратегия, за да я спечелите.

Изтегляне: EVE Online

Това са десетте най-добри компютърни игри с космическа тематика през 2017 г., които наистина трябва да опитате. Специално за тези от вас, които харесват и са наистина любопитни за името космическо пространство, ApkVenue препоръчва да не пропускате нито една игра. Късмет!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Рейналди Манасе .