Не за малки деца, това са 5-те най-брутални и призрачни анимета!

Но очевидно не всички аниме могат да се гледат от всички възрасти. Има и няколко анимета, които са специално за възрастни. Не вярвайте? Хайде, вижте, 5-те най-брутални и призрачни аниме на всички времена ...

Аниме или анимационни филми от Япония са много популярни в Индонезия. Въпреки че в наши дни той рядко се показва на телевизионни екрани, тийнейджърите често го гледат през интернет.

Но очевидно не всички аниме могат да се гледат от всички възрасти. Има и няколко анимета, които са специално за възрастни. Не вярвайте? Хайде, вижте, 5-те най-брутални и призрачни аниме на всички времена ...

  • Не гледайте тези 7 анимета, ако не искате да отмените бързо (Част 1)
  • Не гледайте тези 7 анимета, ако не искате да отмените бързо (Част 2)
  • Само за възрастни! Ето 5 аниме игри в Steam, които са еврейски

Това са 5-те най-брутални и страшни анимета!

1. Берсерк

Снимката е предоставена от: Изображение: Koei Tecmo

Това аниме разказва историята на пътуването на Гутс, за да отмъсти на Грифит . Причината е, че Грифит е жертвал всички приятели на Гутс (включително и самия Гутс), дори е изнасилил момичето, което Гутс обича да става бог.

По пътя Guts трябва да се бори срещу каквото и да било, било то демони или чудовища или хора, разбира се много често се случват брутални инциденти. По пътя има и някои сцени за възрастни като разсейване, което прави това аниме много по-цветно.

2. Паразит

Източник на снимка: Изображение: ShowCase

Това е продукция на Madhouse, която е доста известна с аниме като Cardcaptor Sakura или Death Note . Анимето, озаглавено Parasyte, разказва за паразитни извънземни, които атакуват хората, като превземат телата им.

Но за разлика от обикновеното аниме, това аниме се осмелява да показва ужасни сцени, които са извън човешкия разум. Като сцената с изяждането на нечия глава или яденето на други човешки части. Тъй като е толкова вълнуващо, това аниме получава и адаптация на екшън филм на живо.

3. Елфен излъга

Източник на снимка: Изображение: JxbP

Всъщност е аниме със сладък главен герой на име Луси . Той има психически сили, които могат да движат всичко около себе си на разстояние до 2 метра, като го държат заседнал в лабораторията.

В началото на това аниме Луси ще бъде освободена. По някаква причина той уби всички хора там. Частта от сцената на убийството е изключително брутална, тъй като включва обилна кръв и осакатени човешки тела.

4. Токио Ghoul

Източник на снимката: Изображение: Creepypasta Wiki

Повечето от вас трябва да знаят това аниме, защото е много популярно. Разказва фигурата на Ghoul под формата на човек около нас. Макар да са подобни на хората, духовете ядат човешка плът и кръв.

Една от потенциалните жертви на ghoul на име Ken Kaneki , за да не стане жертва, той трябваше да бъде трансплантиран, за да стане наполовина ghoul. В крайна сметка Кен Канеки трябваше да се бие с останалите духове, за да няма други жертви.

5. Boku No Pico

Снимката е предоставена от: Изображение: Dnovax

Аниме, което разказва за любовното пътешествие на мъж на име Томацу . По време на почивка той срещна много красиво и женствено „момиче“ на име Пико . Тогава Томацу реши да излезе с Пико.

Всичко беше толкова красиво и благоприятно, докато не се случи този инцидент. Тогава Пико призна, че е мъж. Каква е следващата история, продължава ли Томацу тази забранена връзка?

Това са 5-те най-брутални и призрачни аниме досега според Джака. Най-ужасното за Джака откровено е номер 5. Какво ще кажете за вас, кое число е най-страшното? Споделете в графата за коментари!

О, да, уверете се, че сте прочели и статии, свързани с аниме или други интересни писания от 1S.

Банер: Shutterstock