как да направя една история wa повече от 30 секунди, мощна!

Как да направя WA история повече от 30 секунди без root приложение? Наистина можете да опитате, просто въоръжени с приложение за редактиране на видео. Вижте подробностите тук!

Функцията за история на WhatsApp (WA) не може да се използва за създаване на състояние по-дълго от 30 секунди. Не се притеснявайте обаче, този път ApkVenue ще ви обясни трика или как да направите WA история повече от 30 секунди за вас.

Вече няма нужда да се притеснявате за ограничената продължителност на видеоклипа, която можете да споделите . Този път ApkVenue ще ви разкаже как да направите WA история за повече от 30 секунди без root приложение . Просто въоръжен с приложение за редактиране на видео.

Този метод може да се приложи и към други приложения за чат, които най-вече налагат определени ограничения за продължителността на качените истории или състояния.

Ако ви интересува урокът, който трябва да се вземе, можете да видите пълния метод в статията, която ApkVenue съставя по-долу.

Как да направя състоянието на WhatsApp повече от 30 секунди без корен

Функцията за история , достъпна в различни приложения (включително състоянието на WA), наистина ограничава продължителността на снимките и видеоклиповете, които могат да се споделят.

Самият WhatsApp позволява на потребителите си да качват видеоклипове в състояние не повече от 30 секунди. Не се притеснявайте, можете да го разрешите с помощта на приложение за редактиране на видео.

Няма повече нужда да се притеснявате с използването на основното приложение за мобилен телефон Android. Тъй като е достатъчно да използвате следното приложение Video2Me, можете да споделяте видеоклипове, които са повече от 30 секунди на WA.

Как да създадете WA история повече от 30 секунди

Това приложение за редактиране на видео, наречено Video2Me, ще конвертира дълги видеоклипове в GIF формат. Можете да изтеглите това приложение на следния линк :

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Ако сте любопитни как да го направите, вижте стъпките по-долу. Слушайте до края, да!

  1. Отворете приложението Video2me, след което изберете Video2Gif от менюто, предоставено в началния екран.
  1. Изберете видеоклипа, който искате да споделите чрез състоянието на WhatsApp. Не забравяйте да изберете видеоклипове с продължителност над 30 секунди.
  1. Видеото ще бъде преобразувано във формат GIF. Преди това първо задайте коя част от видеоклипа искате да споделите, скоростта на видеоклипа, за да добавите определени ефекти като реверс или бумеранг .
  • Ако е така, изберете иконата за отметка, за да обработите видеоклипа.
  1. Видеото ще бъде обработено и преобразувано във формат GIF.
  • Изчакайте няколко минути, докато процесът на преобразуване на видео в GIF завърши и тогава видеото във формат GIF ще бъде готово за споделяне.
  1. Отворете приложението WhatsApp, след което отидете на функцията за състояние . Добавете видеоклипове с продължителност над 30 секунди, които преди са били редактирани с помощта на приложението Video2me.
  1. Качете видеоклипа и вижте резултатите. Видеоклипове с продължителност над 30 секунди вече могат да се гледат от вашите приятели чрез WhatsApp Status.

Ето как да направите WA история за повече от 30 секунди, разбира се, без да се налага да изкоренявате вашия Android смартфон .

Сега можете свободно да споделяте вашите вълнуващи видеоклипове с приятели в WhatsApp чрез функцията за състояние, без да е необходимо да се страхувате да не бъдете ограничени по продължителност. Късмет!

Прочетете също статии за Tech Hack или други интересни статии от Ilham Fariq Maulana .