включително Microsoft Paint, това са 4 „задължителни“ приложения за хора, които са нови за компютрите

Няколко други приложения, включително Paint, също са „задължителни“ приложения, които да опитате или възпроизведете, когато за първи път научите за компютрите. Тези от нас, които са родени през 90-те и за първи път учат компютри в началното училище, със сигурност познават много добре четиримата

Новината за премахването на Microsoft Paint накара много хора да натъжат. Причината е, че Paint е легендарно приложение, което съществува отдавна и е едно от любимите за игра, особено за хора, които тепърва опознават и учат компютри.

Говорейки за просто учене на компютър, ApkVenue има няколко други приложения, включително Paint, които също са "задължителни" приложения, за да опитате или играете, когато за първи път научите компютри . За тези от нас, които са родени през 90-те години и изучават компютри за първи път в началното училище (SD), със сигурност познаваме много добре четирите приложения по-долу.

  • Задължително заявление за хакери! Това са 5-те най-добри хакерски приложения на Android
  • 10 забранени приложения за Android по време на гладен месец, изкушаваща вяра!

Това са 4 „задължителни“ приложения за новите хора, които познават компютрите

1. Microsoft Word

Източник на снимки: Източник: lifehack.org

Първото нещо, което учи учителят на компютъра, освен как да включва и изключва компютъра, разбира се, е да пишете документи с помощта на Microsoft Word . Да, компютърните учители обикновено ни казват да използваме това приложение, за да правим официални писма. Въпреки че на практика, много хора са готини да пишат, както им харесва.

2. Microsoft Paint

Източник на снимката: Източник: Earth Touch

Microsoft Paint е контейнер за цялото ни творчество, когато тепърва учим за компютрите. Уморени от писане, обикновено ще се обърнем към Paint, за да рисуваме свободно и да изпробваме различните налични инструменти.

3. Internet Explorer

Източник на снимки: Източник: Lifewire

След като знаем малко за компютрите и след това слушаме интернет, ще се съсредоточим върху изследването на виртуалния свят с помощта на Internet Explorer . Обикновено просто отварянето на Google и намирането на думата, която търсим светкавично, ни изуми по това време.

4. Игри

Освен това има и някои игри, които трябва да сме играли първия път, когато сме използвали компютър. Ето три от тях:

  • Пасианс
Източник на снимки: Източник: Areaware

Игри с карти, които съществуват и до днес. Обикновено ще бъдем щастливи, след като спечелим играта и след това се появят фойерверките и ефектите от падащите карти.

  • Миночистач
Източник на снимката: Източник: WikiHow

Подобно на Пасианс, тази игра все още е безсмъртна и до днес. Самата игра на Minesweeper е много проста, просто изберете кутия, която да отворите и се надявайте да не намерите бомба, тогава ще спечелим.

  • Пинбол
Източник на снимката: Източник: YouTube

Една от най-забавните игри. За съжаление тази игра вече не е включена в игрите по подразбиране на компютрите сега. Оценяването на най-висок резултат, докато се състезавате с приятели, е едно от вълненията на тази игра.

Това са някои от „задължителните“ приложения за нас от 90-те години, които тепърва опознаваме и учим компютри. Вие самите? С какви приложения винаги играете, когато за първи път опознаете компютрите? Не се колебайте да споделите в колоната за коментари по-долу.

Прочетете също статии за компютри или други интересни статии от Рейналди Манасе .