ръководство на легендите за мобилни телефони Aurora: очарователната ледена кралица!

Това е ръководството на Aurora Mobile Legends, най-добрите предмети за изграждане на Aurora и множество мощни съвети и трикове за героя на Aurora, които можете да опитате.

Един тип герой, който често се използва от играчите, е Маг. В момента в играта могат да се използват 8 героя на Mage, а именно Алиса, Нана, Еудора, Горд, Кагура, Циклоп, Аврора и Вексана.

От многото герои на Mage в Mobile Legends , този път JalanTikus ще се съсредоточи върху обсъждането на героя Aurora Mobile Legends.

За да увеличите максимално използването на Aurora, когато играете Match Up или Ranked, ето ръководство за Aurora Mobile Legends, специални елементи за изграждане на Aurora и различни съвети за специални трикове за героя на Aurora, които можете да опитате.

Пътеводител Aurora Mobile Legends

Аврора - Кралицата на Севера е герой на Маг, който има специална способност да кара враговете да замръзват и да бъдат неподвижни.

Този герой има атака от тип зона, така че е много подходящ за използване във война.

Hero Aurora може да бъде закупен за 24 000 бойни точки (BP) или 499 диаманта.

Aurora Mobile Legends Skill

Aurora Passive Skill: Pride of Ice

Всеки път, когато се използва едно от активните умения на Аврора, то ще добави замразена енергия.

Ако замразената енергия е пълна (4 броя), следващото умение ще замрази врага и атаката от умението ще бъде по-голяма от преди.

Умение 1 Aurora: Frost Shock

 • Време за изчакване: 4.0
 • Цена на мана: 60

Аврора ще изстреля ледена ракета и ще нанесе 300/340/380/420/460/500 магически щети на врага. Тази атака също има бавен ефект.

Умение 2 Аврора: Горчив мраз

 • Време за изчакване: 11.0
 • Разход на мана: 110

Аврора ще атакува цел с 420/480/540/600/660/720 магически щети. Тази атака ще намали скоростта на движение на врага с 80% за 1,5 секунди.

Крайно умение за Аврора: Унищожаване на студа

 • Охлаждане: 40.0
 • Цена на мана: 160

Умението за унищожаване на Aurora Coldness Destroy ще хвърли гигантска ледена топка до определена област. Тази атака поражда магически щети от 800/1000/1200 точки.

Враговете около него също ще изпитат бавен ефект и ще получат 400/500/600 магически щети.

Изградете артикул Aurora Mobile Legends

Интересувате се от използването на Aurora в Match Up и Ranked игри. Следват препоръки за най-добрите елементи за изграждане на Aurora за екипа на JalanTikus:

 • Омагьосан опашки
 • Свети кристал
 • Тайни ботуши
 • Дяволски сълзи
 • Мимолетно време
 • Кръвни крила

Aurora Mobile Legends Guide Tips

Като търговец на щети, ролята на Аврора е доста важна в една война. Аврора има умение със значителни щети, което може да се използва за бързо убиване на врагове.

Пасивното умение на Аврора е доста обезпокоително. Тъй като това умение е в състояние да накара противника ви да замръзне и да не се движи известно време.

Ако замръзналата енергия на Aurora е пълна (4 / червена). Можете да започнете да атакувате врага със Skill 1 или 2. Ако противникът е замръзнал, тогава можете да атакувате с Ultimate Skill, за да го довършите.

Продължете да използвате умение 1, за да можете бързо да запълните замръзналата енергия. Умение 1 има кратко възстановяване и малко мана.

Това е ръководството на Aurora Mobile Legends, създайте най-добрите предмети на Aurora и разнообразни мощни трикове за героя на Aurora, които можете да опитате.

Ако имате други съвети за Aurora, не забравяйте да споделите в графата за коментари. Късмет!

Не забравяйте да прочетете статии, свързани с Mobile Legends или други интересни статии от Em Yopik Rifai .