как да анулирам съобщения, които са изпратени в WhatsApp

Е, този път ApkVenue иска да сподели урок за това как да изтриете изпратените съобщения в чат WhatsApp. Ето ръководството, проверете го!

WhatsApp наскоро обяви нова функция , която всъщност е в списъка с желания на потребителите от дълго време. Тази най-нова функция позволява на потребителите да отменят съобщенията в чата веднага след изпращането им. В колоната за известия WhatsApp е посочено, че потребителите получават седем минути, за да могат да изтрият изпратените съобщения в чата.

Добрата новина е, че тази функция може да се използва за изтриване на съобщения в чата независимо дали се изпращат пари на лица или групи . Е, този път ApkVenue иска да сподели урок за това как да изтриете изпратените съобщения в чат WhatsApp. Ето ръководството, проверете го!

  • 15 съвета за Android, които всички потребители на Android трябва да знаят
  • 15 начина за преодоляване на бавно ускоряващи се мобилни телефони с Android, най-ефективни!
  • 50+ съвета и трикове за най-новите функции на WhatsApp 2021, рядко известни!

Как да отмените съобщения, които са изпратени в WhatsApp

  • Отворете чат чата, който съдържа съобщението, което искате да изтриете.

  • Докоснете и задръжте съобщението, което искате да изтриете, докато се появи меню. Превъртете до този раздел от менюто и докоснете иконата на кошчето .

  • След това ще се появи опция ** изтриване за мен ** или ** изтриване за всички **.
  • Изберете ** Изтриване за всички **, за да отмените съобщението.
  • Функцията, обявена в края на октомври, вече може да се ползва от всички потребители на Android, iPhone и Windows Phone по целия свят.

А за тези от вас, които искат тази най-нова функция, трябва да използвате най- новата версия на WhatsApp. Въпреки това самият WhatsApp не потвърждава дали тази функция за изтриване ще бъде ефективна за използване , като се има предвид, че седем минути са доста дълго време и е възможно получателят да е видял съобщението, преди да бъде изтрито. Но не боли да опитате тази готина функция.

Това е лесен начин за изтриване на съобщения, изпратени в WhatsApp . И така, какво мислите за най-новата функция на WhatsApp? Хайде, споделете вашите отговори чрез колоната за коментари по-долу заедно с причините. Надявам се, че е полезно!