как да проследите неизвестен номер на мобилен телефон на смартфон

В миналото, за да се разбере кой притежава неизвестен телефонен номер, обикновено използваше услуга за жълти страници или жълта книга. Сложно. И сега можете да го направите по-лесно от вашия смартфон!

Както JalanTikus обясни по-рано, вдигането на телефон от неизвестен номер може да бъде опасно. Разбира се, трябва да сте получавали обаждания от непознати номера, нали? Сигурно са били любопитни и притеснени от номера.

Е, с напредването на технологиите вече не е нужно да се притеснявате. Вече можете лесно да проследявате неизвестни номера на мобилни телефони директно с помощта на смартфон, знаете ли!

  • 3 Опасностите от вдигане на телефони от неизвестни номера
  • 7 най-добри приложения за Android за блокиране на телефонни разговори и SMS
  • Лесни начини за създаване на акаунт в WhatsApp без телефонен номер

Как да проследите и намерите неизвестен мобилен номер

В миналото, за да се разбере кой притежава неизвестен телефонен номер, обикновено използваше услуга за жълти страници или жълта книга. Сложно. И сега можете да го направите по-лесно от вашия смартфон!

За да проследите номера на мобилен телефон с помощта на смартфон, можете да използвате приложението Truecaller . Това приложение ще ви предостави лесно информация за обаждащия се. Как:

  • Изтеглете и инсталирайте приложението Truecaller - Caller ID & Block на вашия смартфон.
Производителност на приложения Истински софтуер Скандинавия AB ИЗТЕГЛЯНЕ
  • Регистрирайте се според инструкциите. Е, тази регистрация ще се използва като база данни с телефонни номера на Truecaller.
  • О, да, не забравяйте да дадете исканото разрешение за достъп, за да можете да изведете информация за обаждащия се, ако има входящ телефонен номер.
  • О, да, можете да дадете името по ваше желание, ако влезе неизвестен телефонен номер, но не е регистриран в Truecaller.
  • По-късно, когато влезе неизвестен телефонен номер, приложението Truecaller ще покаже името си. Така че лесно можете да решите дали да вдигнете телефона или не.

Не е ли наистина лесно да се използва Truecaller? Вече не е нужно да се интересувате от неизвестния телефонен номер, който отива към вашия смартфон. Можете лесно да игнорирате телефонния номер на маркетинговата банка за промоции или други неизвестни услуги.

Късмет!