7 най-добри игри за борба на android 2017

Следователно видеоигрите с тематична борба също стимулираха славата им

Индонезийски хора са запознати с този спорт от борба . От WWE SmackDown до сцената на смесените бойни изкуства на UFC , той има огромно количество последователи в страната.

Следователно, видеоигрите с тематична борба също стимулираха славата им . ApkVenue е събрал 7 от най-добрите игри за борба на Android . Вижте отзивите по-долу!

  • Хакнат! WWE Star Porn Снимки и видеоклипове, разпространени в Интернет
  • В сътрудничество с WWE Stars, Apple прави филм за Siri
  • Тези 5 игри с насилие трябва да са съпътствали детството ви, защо родителите ви са ви позволили?

7 от най-добрите игри за борба на Android

1. Борба с революция 3D

Game Wrestling Revolution 3D е игра на борба е много популярна на платформата Android. Те са постигнали повече от 50 милиона изтегляния .

Играта е подобна на шампионата по борба WWE . Интересното е, че почти всички режими на съвпадение, от екип за етикети , кралски тътен до режим на клетка , са в играта.

2. Революция в борбата

Wrestling Revolution е игра, създадена от MDickie, която е била известна преди Wrestling Revolution 3D. Въпреки че това е по-стара версия на играта, е доста забавно да се играе, особено за телефони, които имат под средните спецификации.

Също така като теми като WWE шампионат по борба, тази игра има двуизмерен дизайн. Но играта все още носи силна атмосфера и интересен геймплей .

3. Реална борба 3D

Въпреки че тази игра по борба няма известен спортист по борба, тази игра всъщност има доста реалистичен дизайн, въпреки че размерът на играта е доста нисък.

Освен това тази игра е достатъчно лека, за да се играе. Има различни режими, от режим на пръстен като цяло, до петоъгълник като в шампионата на UFC .

Candy Mobile Sports Games ИЗТЕГЛЕТЕ

4. EA SPORTS UFC

Може би вече няма нужда да говорим за много, защото този спортен свободен бой наистина достигна своя връх на популярност през последните години.

EA SPORTS UFC се опитва да се възползва от това, като го приведе под формата на видео игри. Почти всички елементи са представени в тази игра. В тази игра има и много известни играчи.

Спортни игри ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Сумо

Не е пълно, когато говорим за борба, но забравяме известния японски спорт по борба , Сумо .

Sumo също се използва като игра на Android, която има доста голям брой играчи, до 1 милион изтегляния . Начинът на игра също е същият като истинския. Интересното е, че можете също да персонализирате характера си на сумо борец.

6. Султан: Играта

Султан: Играта е игра, адаптирана по едноименния индийски филм в Боливуд . Ще ви бъде представена борба като във филм с подобни герои.

Ще бъдете отведени в атмосферата на традиционната борба с различни среди на арената. На фона има арена от пясък и дърво. Ако сте голям фен на Салман Хан , не бива да пропускате тази една игра.

7. Борба с джоб

Ако имате нужда от борба, която не е твърде трудна , можете да опитате Pocket Wrestling . Тази игра, която взема сериозна тема, всъщност я представя по уникален начин и предизвиква смях.

Ще играете като борец, който трябва да изведе всичките си врагове от арената. Просто като преместите ръката, която се движи странно, и преместването на вашия характер ще изведе врагове, които падат от небето . Можете дори да изхвърлите съдията .

Това са 7-те най-добри игри за борба на Android . И така, кой искате да играете? Пишете в коментарите по-долу!