как да разберете местоположението на камери за видеонаблюдение с андроид мобилен телефон

Откриването на местоположението на скритите камери (CCTV) вече може да се извърши с помощта на вашия Android смартфон. Ето как да го направите.

Много уникални неща могат да бъдат направени с вашия Android. Едно от уникалните неща, които можете да опитате, е, че можете да откриете местоположението на скритите камери (CCTV) само с Android. Тук ще ви кажа как да откриете местоположението на скрита камера с помощта на приложение за Android.

Познаване на скритото местоположение на камерата с приложения за Android

Това приложение, наречено детектор за скрита камера, е в състояние да открие местоположението на видеонаблюдението, въпреки че понякога местоположението не е подходящо. Това приложение има алгоритъм за предотвратяване на радиация, генерирана от земния магнит и друг шум и след това го изчислява и показва под формата на измервател на лъчение за електронни устройства .

  • Как да си направим камера за наблюдение със стар смартфон
  • Как да направите камера за видеонаблюдение с Android

Как да разберете местоположението на камера за видеонаблюдение с Android

  • Изтеглете Hidden Camera Detector и инсталирайте както обикновено на Android.

    Приложения за снимки и изображения FutureApps ИЗТЕГЛЕТЕ
  • Ако вашият Android смартфон има магнитен сензор , можете да започнете да откривате скрити местоположения на камерата. Ако местоположението на камерата за наблюдение е близо, автоматично ще чуете звук за известяване и ще се появи червен знак.

  • За да засилите чувствителността, можете да настроите чувствителността на 100% (препоръчително 60-80%).

  • Това приложение също така запазва ръчен начин да разберете къде се намират скритите камери. Можете да изберете менюто Ръчен тест .

  • Удивително, но това приложение открива местоположението на инфрачервена камера .

Ето как да разберете местоположението на камери за наблюдение (CCTV) около вас с помощта на приложението Android. Ако имате други начини, не забравяйте да споделите в графата за коментари.