как да направите цветен статус във facebook, така че да е съвременен!

Отегчен от същия статус във Facebook? За да го направим по-привлекателен и да изглежда страхотно, нека направим колоритен статус във Facebook!

От старта си преди 12 години, Facebook винаги е успявал да представи много нови иновации. Всичко е направено така, че потребителите никога да не се отегчават да използват Facebook.

Наскоро Facebok представи Facebook Live Video и Instant Games услуги във Facebook Messenger. Но освен всичко това, знаете ли, че сега можем да направим цветен статус във Facebook? Така че по този начин показването на състоянието ви може да бъде по-актуално и по-малко скучно.

  • Това е то! 10 начина Настройки за поверителност на Facebook, които трябва да промените
  • Как да свържете снимка на корицата със снимка на профила във Facebook

Цветен статус във Facebook

Помните ли ежедневната функция на Path в Path? Тази функция е успешно пожелана от потребителите на Path, защото прави момента да изглежда по-привлекателен. Така че, не искате да бъдете изоставени от Path , Faceboook прави цветна функция за състояние, която прилича на Path Daily . Опитахте ли го вече?

Как да направя цветен статус във Facebook

За разлика от обичайния статус, цветният статус във Facebook ще бъде оборудван с цветен фон . Любопитни ли сте Хайде, опитайте!

  • Уверете се, че приложението Facebook на вашия смартфон е най- актуализираното . Засега тази функция може да се използва само на смартфони.
Приложения Социални и съобщения Facebook, Inc. ИЗТЕГЛИ
  • Отворете графата „ Какво си мислите “ както обикновено. След това буквата А ще се появи с инструмента за избор на цвят , щракнете върху него, за да изведете цветовия избор.
  • След като изберете желания цвят, моля, въведете статуса на Facebook. След това Публикувай .
  • Уникалното е, че цветният статус във Facebook не се превръща в снимка като Path Daily. Това състояние все още е текст, който можете лесно да копирате и поставите .

Как Наистина е лесно, нали? С цветния статус на това приложение на Facebook, вашият външен вид във Facebook ще стане по-привлекателен и по-малко скучен. Късмет!