легенди за мобилни жени: изграждане, умения и как да ги използвате

Любопитни ли сте от този герой на Marksman от Oriental Fighters? Вижте най-новите отзиви за герои на Wanwan Mobile Legends, компилациите, които нараняват, умения и как да ги използвате.

В живота има само сигурност. Един от тях е относно въпроса: "Кога ще бъдат пуснати Hero Wanwan Mobile Legends?" .

Няма нужда да чакате повече, Wanwan Mobile Legends официално пристигна в най-популярната мобилна игра MOBA в Индонезия на 26 октомври 2019 г. на кръпка 1.4.30, банда.

Като член на Oriental Fighters Mobile Legends, много хора смятат, че Wanwan Mobile Legends е надмощен (OP).

Заинтригуван от ревюто? Следват препоръките за компилация за болка, прегледи на умения и как да използвате Wanwan Mobile Legends, които трябва да знаете.

Wanwan Mobile Legends: Oriental Fighters Marksman Hero с уникално крайно умение

Както ApkVenue спомена в заглавието, Wanwan е най-новият герой на Mobile Legends, който влиза в ролята на Marksman, точно като Кими и Лесли.

В съответствие с ролята си на стрелец, Уанван се специализира в атаки на далечни разстояния с големи щети .

Известно е обаче, че те са много крехки и изискват усилия и умения от играча, за да оцелеят. Освен това бихте могли да кажете, че използването му изисква пъргавина на пръстите.

Преди да влезете в технически въпроси, ApkVenue иска да обсъдим малко предистория и история на Wanwan Mobile Legends, които трябва да знаете.

Историята на Wanwan в Mobile Legends, пъргавият бял тигър

Подобно на повечето от героите в Mobile Legends, Wanwan има някои уникални факти, взети от китайската култура, приложени към Oriental Fighters .

Екипът се състоеше от Зилонг , Червения дракон от Изток, Баксия , Черната костенурка от Север, Линг , Синята птица от Юг и Вануан , Белият тигър от Запада.

В китайската митология те са наречени четирите защитни зверове, а в самата игра Mobile Legends екип, който има четирите знака по-горе, ще получи усилване на скоростта .

По отношение на външния вид, Wanwan напомня на Jaka за героя Chun-Li от най -популярната серия бойни игри , Street Fighter с два кок и cheongsam, който е наистина уникален!

Но по отношение на геймплея изглежда, че Moonton е вдъхновен от героя Tenten от анимето на Наруто, който има подобно име и е специализиран в оръжия за далечни разстояния.

В играта Mobile Legends Уанван е въоръжена с малък арбалет в лявата си ръка като основно оръжие.

Но никога не се заблуждавайте от нейния сладък външен вид! Защото този герой може да бъде убиец на танкове , дори тези, които са най-силните и дебели. Ужасен, нали?

Цена за Hero Wanwan в Mobile Legends

Hero Wanwan Mobile Legends беше пусната на цена от 32 000 бойни точки или 599 диаманта . При първоначалното му издание можете да притежавате този герой с отстъпка до 419 Diamond.

Освен че идвате със стандартната кожа Wanwan - Agile Tiger, можете да закупите и Elite Wanwan - Darting Star скин за 188 Diamond .

Wanwan Mobile Legends Skill Review

Това, което прави Уанван уникален, е не само външният й вид, но и стилът на игра и обхватът от умения, които има, бандата.

Защото, както ApkVenue каза в началото, уменията на Wanwan Mobile Legends са уникални и го правят различен от другите герои на Marksman.

Следва списък и преглед на уменията на Wanwan Mobile Legends заедно с кратко обяснение, банда.

1. Тигър темп - пасивни умения

Wanwan е в състояние да разкрие Слабост, известна още като слабото място на атакувания противник и да даде истински щети, равни на 2,5% от Макс.

Ако удари всички точки на слабост, Wanwan ще увеличи щетите си с 30% за 6 секунди.

Wanwan може да се движи и на къси разстояния, докато хвърля ръкав Dart . Скоростта на това движение се мащабира от скоростта на атака .

2. Пътят на лястовицата - Умение 1

Този герой изстрелва Огнена лястовица в определената посока и удареният герой задейства Тигър темп, за да разкрие слабостта на врага.

Първата атака ще доведе до редица допълнителни щети и бавен ефект от 30% за 1,5 секунди.

Wanwan може да оттегли атаката си и героите, които бъдат ударени два пъти, ще бъдат зашеметени за 0,5 секунди.

3. Игли в цветя - Умение 2

Уанван изтрива удара върху него и контролира тълпата и освобождава Смъртоносната игла върху враговете около него.

Тази атака също активира Tiger Pace и нанася известни щети на близките герои.

4. Арбалет на Танг - Крайно умение

Крайното умение на Wanwan може да бъде изпълнено само ако е ударило всички слабости на вражеския герой.

Wanwan ще изстрелва стрели многократно за 2,5 секунди. Ако първият враг приключи, Wanwan ще промени целта и ще добави 1 допълнителна секунда.

Огънят от най- доброто умение на Wanwan ще се счита за основна атака и броят на изстреляните стрели е в мащаба на скоростта на атаката .

Анализ на стила на игра на Wanwan в Mobile Legends

Като герой на Марксман, Уанван явно се специализира в атаки от среден и дълъг обсег с арбалет .

Wanwan също е оборудван със специализация по Reap / Burst Damage, която е ефективна при убиване на врагове и нанасяне на огромни щети за кратко време.

За съжаление, контролирането на този един герой е лесно, защото може да се каже, че Wanwan е твърде пъргав и се нуждае от скорост на ръката, за да го играе.

Подобно на молив, който е рязко отрязан, Уанван може да бъде много болен и също крехък. Особено ако срещнете вражески герой-убиец, банда.

Най- добрата и най-болезнена постройка Wanwan Mobile Legends

Виждайки уменията си , Wanwan Mobile Legends се нуждае от предмети, за да увеличи скоростта на атака .

Е, тук са най -добрите и най- вредоносните препоръки за изграждане на Wanwan Mobile Legends, които можете да използвате в мача.

 • Swift Boots , е един от елементите, необходими за увеличаване на скоростта на движение, като същевременно се увеличава броят на скоростта на атака от Wanwan.
 • Demon Hunter Sword , е предмет, който нанася щети, както и увеличава скоростта на атака . Ефектът на този предмет е да увеличи физическата атака от атаки и да даде на Wanwan редица животни .
 • Яростта на Берсеркър функционира за максимизиране на специализацията Burst Damage чрез увеличаване на критични щети и критичен шанс от герой Wanwan.
 • Корозивна коса , има специален ефект за забавяне на вражеските герои. Това може да се комбинира с умение 2 Wanwan, както и функции за увеличаване на щетите , скоростта на атака и редица скорости на движение .
 • Endless Battle , е пълен обект, за да можете да водите екипна битка с вражески герои. Този артикул използва увеличаване на допълнителни жизнени и физически атаки .
 • Blade of Despair , служи за увеличаване на физическата атака със значителна сума и има възможност да увеличи атаките срещу вражески герои с HP под 50%.
 • Raptor Machete (по избор) , е предмет за джунгли , който можете да използвате, ако използвате заклинанието Retribution battle чрез увеличаване на физическата атака и физическото проникване .

Междувременно за избор на бойни заклинания можете да избирате между Inspire, за да увеличите незабавно скоростта на атака, или Retribution, за да помогнете на земеделието .

А за избора на емблема можете да изберете Емблема по поръчка на маркер , банда.

Съвети за използване на Wanwan Mobile Legends

И така, разбрахте ли най-добрите умения и компилации за Wanwan? Преди това ApkVenue обобщи някои от начините за игра на Wanwan Mobile Legends, които могат да бъдат приложени в мачовете.

 • Първо, трябва да можете да се научите да използвате ловкостта на Wanwan, защото Wanwan разчита силно на движението за атака и защита.
 • За да активирате най-доброто умение , трябва да свикнете с противниците от различни посоки със способността на Wanwan да скача.
 • Скок на дистанция в умението пасивен и броят на стрелките в крайния Wanwan на умението се определя от скоростта на атака , така че това ви помага да се съсредоточите върху скоростта на атака на подобрителите за изграждане .
 • Втората фаза на умението 1 на Wanwan може да се използва за атака на слабостта на противника отзад, което е много полезно за подготовка и ускоряване на крайното умение на Wanwan.
 • Комбинацията на Wanwan се появява само ако удари всички слабости на противника и ги завърши с крайни умения . Но екзекуцията е доста трудна, банда!
 • Умение 2 Wanwan е вашето основно оръжие за оцеляване, така че трябва да знаете точното време, за да го използвате.
 • С големи потенциални щети и пъргави движения, Wanwan се използва най-ефективно като герой на разрушител на танкове, известен още като убиец на танкове .

Силни и слаби страни на Wanwan Mobile Legends

Животът не е перфектен, особено ако е само Mobile Legends: Bang Bang!

Подобно на другите герои на Mobile Legends, Wanwan също има редица предимства и недостатъци, които ApkVenue обсъди по-долу.

Силните страни на Wanwan Mobile Legends

 • Един от малкото герои на Marksman, които могат да атакуват, докато се движат, освен Irithel .
 • Има пъргави движения с пасивни умения .
 • Умение 1 Wanwan може да се използва за атака на слабостта на противниковия герой, който се намира отзад.
 • Има умение 2, което може да помогне за премахване на ефекта на тълпата от атаката на опонента ви.
 • Има огромни потенциални щети със смъртоносни умения .

Липса на Wanwan Mobile Legends

 • Изисква играчите, които разбират понятията за движение и позициониране, да функционират ефективно.
 • Много уязвим за други герои, които имат висока мобилност като Helcurt , Gusion и други герои Assassin.
 • Крайните умения имат изисквания, които е доста трудно да се активират и използват ефективно.
 • Е герой, който е малко труден за оцеляване и убиване на врагове в началото на играта ( ранна игра ), но ще бъде достатъчно силен в средата до края на играта.

Е, това е малко ревю за Wanwan Mobile Legends, ревюта на умения , най-силни компилации и как да ги използвате в мачове.

Играта с Wanwan наистина изисква търпение и постоянство, защото движенията и крайните умения на Wanwan се нуждаят от адаптация.

В допълнение, Wanwan е тип характер с потенциални щети, които нарастват с напредването на играта. Така че не се страхувайте да загубите в началото на играта.

Какво мислите за този герой на Mobile Legends? Или имате други съвети и трикове? Не забравяйте да споделите мнението си в графата за коментари!

Прочетете също статии за Mobile Legends или други интересни статии от Fikri Harish .