5 начина да получите безплатни кожи, герои и диаманти на мобилни легенди

Е, в тази статия ApkVenue ще ви даде информация за това как да получите безплатно герои, кожи и диаманти. Искате ли да знаете как? Вижте следните рецензии, да!

Като ентусиаст на Mobile Legends е лъжа, ако не се изкушавате да имате нов герой плюс страхотни кожи . Въпреки че вече се чувствате комфортно с основния си герой , определено ще искате да опитате да използвате нов герой на бойното поле и също да имате лигава кожа.

Но закупуването на нов герой със сигурност изисква злато или билети. Междувременно, за да купите страхотни героични кожи, се нуждаете от диаманти . За съжаление, не всички играчи на Mobile Legends имат достатъчно злато, билети и диаманти, за да купуват нови герои и кожи. Е, в тази статия ApkVenue ще ви даде информация за това как да получите безплатно герои, кожи и диаманти . Искате ли да знаете как? Вижте следните рецензии, да!

  • Как да изпращате скинове на мобилни легенди на вашите приятели
  • 7 Hero Mobile Legends с най-скъпата кожа
  • 8 начина да получите безплатни скинове в Mobile Legends: Bang bang

5 начина да получите безплатни герои, кожи и диаманти в Mobile Legends

1. Съберете фрагменти

Може би все още има някои от вас, които всъщност не се интересуват от фрагменти и решават да ги игнорират. Всъщност събирането на фрагменти може да ви накара да получите безплатни герои и скинове на Mobile Legends!

В Mobile Legends има 3 типа фрагменти , включително първокласни фрагменти от кожата, фрагменти от рядка кожа и фрагменти от герои . Можете да получите самия фрагмент от ежедневни награди или награди за събития . Всеки тип фрагменти има интересна колекция за обмен. Тук можете да получите страхотни герои и кожи безплатно . Дори кожата през предходния сезон .

2. Използване на приложението

Следващият начин, който наистина трябва да опитате, е да изтеглите приложение, основано на възнаграждение, където трябва да изпълните задачите, налични в приложението. Обикновено трябва да гледате реклами или да изтегляте приложения. Като подарък ще ви бъдат дадени точки или номинални пари, които можете да замените за диаманти в Mobile Legends.

Освен с диаманти, можете да обменяте точките или номиналните пари, които получавате, с много неща в приложението, като импулси, ваучери и други. Като справка, някои от приложенията, които можете да използвате, включват Free My Apps, Tap Cash Rewards и много други.

3. Станете Топ Глобал

Да станеш глобален топ в мобилните легенди не е лесно. Необходима е упорита работа и допълнителни усилия. Трябва да се състезавате и да побеждавате професионални играчи в Mobile Legends от цял ​​свят. Но зад упоритата работа, която вършите, се оказва голяма печалба . Един от тях е, че вече не е нужно да купувате диаманти.

Когато станете Global Top, ще имате много последователи и ще получавате монети във всеки мач, който правите. Тези монети са резултат от конвертиране на игри, дадени от вашите последователи или зрители. Всяка от тези 5 монети струва 1 диамант . Колкото повече монети получите, толкова повече безплатни диаманти ще получите.

4. Играйте в конкурса на Арена

Не много по-различно от това да сте Топ Глобал, играта в конкурса на Арена също може да донесе монети за вас. За да можете да играете в това състезание, изискванията, на които трябва да отговаряте, са да имате ранг над капитана и да имате висок MMR във вашата страна.

MMR, известен още като Match Making Rating, е система за оценка на силата на героите, които използвате при игра. Колкото по-високи са точките, толкова по-високи са шансовете Ви за участие в Националния конкурс . MMR ще бъде нулиран отново в началото на сезона.

5. Продължете да се абонирате и гледайте Jalan Tikus Channel

Е, това е най -лесният начин да получите безплатни герои, кожи и диаманти на Mobile Legends. Трябва само да се абонирате за канала Jalan Tikus , да гледате видеоклиповете и да давате харесвания и коментари. Защото ще има много Give Away, които Jalan Tikus ще даде на тези от вас, които са лоялни към канала. Give Away, разбира се, ще ви даде атрактивни награди, включително герои, кожи и безплатни диаманти за Mobile Legends.

Ето как да получите безплатни герои, кожи и диаманти на Mobile Legends . Вече знаете, банди? За повече подробности можете да гледате обяснението на г-жа JT в следващото видео. Дано това е полезно!