5 android игри с най-добрата графика под 50 mb!

Искате ли да играете игри на смартфон, но паметта е пълна? Не бъдете тъжни, JalanTikus е подготвил за вас списък с игри с Android с най-добрата графика с размери под 50 MB.

Играта на игри на Android смартфон е забавна. Проблемът е, че освен че можете да играете игри по всяко време и навсякъде, в Google Play Store има хиляди вълнуващи игри, които могат да се играят.

Обичате ли да играете игри на смартфон, но сте ограничени от недостатъчна памет? Не бъдете тъжни, JalanTikus е подготвил списък с Android игри с най-добрата графика за вас. Той отново се разплака, тези игри са с размер под 50 MB!

5 най-добри графични игри за Android под 50 MB

Обикновено игрите с висока графика са супер големи. Докато не напълни вътрешната памет. Но не и с тези супер леки игри за Android. Графиката е шампион!

1. Бързо състезателно 3D

За тези от вас, които търсят автомобилна състезателна игра на Android, опитайте Fast Racing 3D . Графиката е хлъзгава, но лека, само 16,9 MB и може да се възпроизвежда на Android 2.3 дори веднъж. Тази игра, направена от Doodle Mobile, има 3D графика с ефекти, които изглеждат реални, като когато възникне инцидент.

Има 48 нива, които трябва да завършите по-късно. Всяко състезание, което спечелите, ще генерира награди под формата на парични награди, които можете да използвате, за да купувате автомобили, за да подобрите скоростта на любимата си кола.

Doodle Mobile Ltd. Състезателни игри ИЗТЕГЛИ

2. Д-р Шофиране

За разлика от Fast Racing 3D, която е автомобилна състезателна игра, Dr. Шофирането е симулационна игра на шофиране на кола. В тази игра има няколко мисии за шофиране на кола, като бързо шофиране, шофиране добре, за да се спести бензин, както и паркиране на колата.

Така че за тези от вас, които искат да научат основни неща при шофиране на кола, наистина трябва да изпробвате тази една игра. Графичното качество също е доста добро за размера на лека игра на Android. Само 9,9 MB!

SUD симулационни игри inc ИЗТЕГЛЯНЕ

3. NOVA Legacy

От многото игри, които Gameloft е направил , може би тази FPS игра, наречена NOVA Legacy, има най-лекия размер. С размер от 27 MB, който би си помислил, че тази игра има 3D графика и визуални ефекти като конзолна игра!

4. Зомби граница

Следващата лека игра за Android с най-добра графика е Zombie Frontier . Както подсказва заглавието, от вас се изисква да изкорените зомбитата. И най-забавното е, че вие ​​сте единственият оцелял от зомби вируса в тази игра!

Въпреки че тази игра за Android е с размер само 14,8 MB, качеството на графиката и звуковите ефекти са много добри. Различни оръжия също могат да бъдат избрани по желание, за да атакуват ордите зомбита пред вас.

ВИЖТЕ СТАТИИ

5. Малък миньор

Размерът на игралния файл на Tiny Miner е само 21 MB. Знаете ли, тази лека игра, която е оборудвана с невероятна графика, е изтеглена от повече от 10 милиона души? Проблемът е, че сюжетът в тази игра наистина е много приковаващ!

Както подсказва заглавието, тази игра изисква от вас да изследвате света на добива, като копаете мини в търсене на съкровище и уникално оборудване. Въпреки че звучи лесно, в тази игра има много капани, които могат да накарат героя да умре погребан под земята.

Как, проявявате ли по-голям интерес да играете игри на смартфона Andorid, нали? Проблемът е, че сега не е нужно да ви измъчват проблеми с паметта на смартфона, които вече не са достатъчни. JalanTikus предостави списък с игри с Android с най-добрата графика, които са с размер под 50 MB.