не магия, а магия, ето как да включите смартфон, без да натискате бутона за захранване

Ще ви кажа как да включите мъртвия си смартфон, без да използвате никакви бутони. Любопитни ли сте как да го направите? Можете да прочетете тези съвети до края и ако не е ясно, можете да разгледате видео урока.

Здравейте читатели на JalanTikus, този път ще ви кажа как да включите мъртвия си смартфон, без да използвате никакви бутони. Любопитни ли сте как да го направите? Можете да прочетете тези съвети до края и ако не е ясно, можете да разгледате видео урока .

Тези съвети са много полезни за вас, които имат смартфон с условията на бутона за захранване е бил счупен, така че не е нужно да се притеснявате със сервизен бутон Вашият смартфон деган скъпо. Тези съвети бяха успешно изпробвани със смартфона Oppo Neo 3. Но за съжаление за някои смартфони има такива, които не могат, например Vivo Y15.

  • Как да изключите и заключите автоматично екрана на Android с двойно докосване
  • Как да заключите и включите автоматичен HP екран с GRAVITY SCREEN
  • Как автоматично да превключвате към 2G мрежа, когато екранът на Android е изключен

Ето как да включите смартфона, без да натискате бутона за захранване

1. Подгответе вашия смартфон и захранване (зарядно / захранваща банка)

Уверете се, че батерията ви първо не пада / не се изтощава , защото всеки смартфон няма да се включи, ако батерията се изтощи, нали?

2. Включете USB от зарядното устройство / банката за захранване към вашия смартфон

Уверете се, че вашата захранваща банка има захранване, ако използвате захранваща банка, и се уверете, че електричеството в къщата ви е включено, ако използвате зарядно устройство.

3. Изчакайте, докато се появи логото за зареждане на батерията и изчакайте отново логото за зареждане да изчезне

След като включите зарядното устройство / банката за захранване, ще се появи логото за зареждане на батерията. Изчаквате, докато логото за зареждане на батерията изчезне на следващия етап.

4. Извадете батерията и я сменете

Ако логото за зареждане на батерията е изчезнало, изваждате батерията на смартфона си и веднага го включвате отново. Не отнемайте твърде много време и не бъдете прекалено бързи, когато извадите батерията и я поставите обратно.

5. Зареждането на смартфона ще се появи на

След като преминете стъпките по-горе, ще се появи зареждащият смартфон. И ако успее, ще се появи началният екран на вашия смартфон.

За повече подробности можете да слушате видео урока по-долу: