7 страховити филма на ужасите, без никой да умре, как така?

Различно от другите филми на ужасите, следващите 7 филма на ужасите все още предлагат ужасна история дори без смъртта на героите, нали знаете!

Кой от вас наистина обича да гледа филми на ужасите ? Въпреки че предлагат страшни истории, филмите на ужасите все още могат да намерят място в сърцата на своите фенове.

Освен историята, която ви прави любопитни, редица сцени във филмите на ужасите обикновено са направени много напрегнати и ужасни, включително една от сцените на смъртта.

Въпреки това, сред много филми на ужасите, които правят сцената на смъртта източник на страх за публиката, няколко други филма на ужасите всъщност все още изглеждат ужасно без нито една смърт, знаете ли, банда.

Искате ли да знаете какви са тези филми? Следва пълна дискусия на филма на ужасите, въпреки че няма смърт .

Ужасен филм на ужасите без смъртта на персонажа

Появата, различна от другите, може да е един от начините да накарате творбата да привлече фенове.

Ако обикновено филмите на ужасите винаги са синоним на смърт, следващите ужасяващи филми на ужасите всъщност се появяват без нито един от героите да е мъртъв.

1. Бабадукът (2014)

Първият филм на ужасите, който се появява без смъртта на нито един герой, е The Babadook .

За разлика от други филми на ужасите, The Babadook представя напрегната атмосфера само чрез чудовище, което е в центъра на страховете на героите.

Тук можете да видите само историята на самотна майка, която се опитва да предпази сина си от ужаса на това мистериозно чудовище.

Въпреки че предпоставката на историята звучи клиширано, качеството на актьорската игра и сцените на скокове в този филм са достатъчни, за да накара публиката да потръпне от страх.

Всъщност The Babadook се рекламира като един от филмите на ужасите с най-добрите сцени за скачане, нали знаете!

2. The Conjuring 2 (2016)

Издаден през 2016 г., The Conjuring 2 очевидно все още няма интерес да добавя драматична сцена на смърт, като се има предвид, че този филм е базиран на истинска история.

Самият филм все още следва историята на двойка ловец на духове; Лорейн Уорън (Вера Фармига) и Ед Уорън (Патрик Уилсън), докато разследват призрак, който преследва семейство в Енфийлд, Лондон.

Въпреки че героите в сюжета не сполетяват смъртни инциденти, появата на зловещи духове в този филм е достатъчна, за да създаде кошмар на зрителите.

Всъщност филмът The Conjuring 2 също получи много добър отзвук от фенове и филмови критици, знаете ли, банда!

3. Другите (2001)

Една от причините, поради които много филми на ужасите приемат сцената на смъртта като част от историята, е заради мистерията зад инцидента, която обикновено създава напрегната атмосфера за публиката.

Този трик обаче не изглежда по-интересен от представения от филма на ужасите, озаглавен „Другите , бандата“.

Причината е, че един от филмите с най-лудия обрат сюжет предлага история, която е много по-вълнуваща и не по-малко напрегната от другите филми на ужасите.

И това, което е сигурно е, че без трагичната история на смъртта на един от героите, да!

4. Ужасът на Амитивил (2005)

С участието на Райън Рейнолдс и редица други известни холивудски актьори, The Amityville Horror е следващият филм на ужасите, който идва без смъртта на нито един от неговите герои, бандата.

Този филм разказва историята на ужаса, който семейна двойка и техните деца преживяват, когато се преместят в голяма къща в холандски колониален стил в Амитивил, Ню Йорк.

След 28 дни живот в къщата те бавно започнаха да усещат странни неща около новата си къща.

Твърди се, че самият ужас на Amityville е филм на ужасите, базиран на реални събития, случили се през 1975 година.

5 1408 (2007)

Адаптиран от кратка история, написана от Стивън Кинг през 1999 г., 1408 е психологически филм на ужасите, който предлага страшна история без сцената на смъртта на героя, бандата.

Този филм разказва историята на писател на име Майк Енслин (Джон Кюсак), който е скептичен към духовете и се опитва да докаже, че фигурата никога не е съществувала, отсядайки в хотелска стая.

Атмосферата обаче веднага се напрегна, когато Майк всъщност беше преследван от различни ужасни събития в стаята.

6. Проектът на вещицата Блеър (1999)

След това имаше хитов филм без известния актьорски състав, наречен The Wirl Project от Блеър, издаден през 1999 година.

Този намерен филм в стил кадри разказва историята на приключенията на трима ученици, които изследват гората, за да заснемат документален филм за легендата за вещицата Блеър.

Въпреки че различните страшни събития, които се случват зад камерата, никога не се показват изрично на екрана, напрегнатата атмосфера се чувства много гъста в този филм.

7. Полтъргайст (1982)

И накрая, има филм от 1982 г., наречен Poltergeist, за който се твърди, че е вдъхновен от истинската история на семейство Херманс в Ню Йорк.

Самият този филм разказва историята на семейство от средната класа, което е преследвано от различни видове ужасни събития в къщата им, която се оказва построена на гробище.

Въпреки че в някои от сцените има сцени на кратки отвличания в духовното царство, в този филм на семейството Фрийлинг най-накрая се казва да избягат и да оцелеят призраците.

Е, това са някои филми на ужасите, които все още са ужасни, въпреки че няма история за смъртта на нито един от героите, бандата.

Въпреки това, филмите на ужасите по-горе все още предлагат други неща като скачане, сюжетни обрати и т.н., които са много вълнуващи за гледане.

Коя е вашата любима? Споделете в коментарите по-долу!

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Shelda Audita .