как да инсталирам много приложения за чат (whatsapp, линия и др.) на компютър

Има моменти, когато се чувствате отегчени или очите ви са твърде уморени, за да прочетете малките публикации във статуса на Facebook или да попълните чатовете на WhatsApp на вашите приятели. Ще искате да пишете с голяма клавиатура и широк екран. Е, ApkVenue има подметка

Социалните медии наистина се превърнаха в неразделна част от живота ни днес. Доказателството е, че когато се събудите, първото нещо, което правите, е да отворите смартфона си и след това да отворите приложения за социални медии като Facebook, WhatsApp, Line, Instagram и т.н. Трябва да проверявате за нови известия или не, нали?

Има моменти, когато се чувствате отегчени или очите ви са твърде уморени, за да четете малките публикации във статуса на Facebook или да попълвате чатовете на WhatsApp на приятелите си. Ще искате да пишете с голяма клавиатура и широк екран. Е, ApkVenue има решение как да инсталирате Facebook, WhatsApp, Line и други приложения за социални медии на компютър.

 • Как да чатите BBM, без да се налага да каните BBM PIN
 • ВЪЗБАВАЩО! Ето как да разговаряте с играчите на Pokemon GO по целия свят

Как да инсталирам Facebook Messenger, WhatsApp, Line и други незабавни съобщения на компютър

1. Facebook Messenger

Приложението Android Facebook Messenger е приложение за чат, създадено от Facebook. Първоначално Facebook предоставяше само функция за съобщения и можете да чакате само други хора да отговорят на вашите съобщения, подобно на текстовите съобщения на смартфон с Android. Сега обаче с приложението Facebook Messenger можете да разговаряте директно с приятелите си. Освен това можете да изпращате забавни емотикони, докато разговаряте с приложението Facebook Messenger.

Как да инсталирате Facebook Messenger на компютър е много лесно, просто трябва да въведете адреса на сайта //www.messenger.com/ в браузъра, който използвате. След това ще бъдете помолени да влезете с вашия Facebook акаунт и можете да разговаряте с Facebook Messenger на компютър, точно както разговаряте с Facebook Messenger на вашия Android смартфон.

Е, за тези от вас, които вече използват операционната система Windows 10, сега можете да инсталирате официалното приложение Facebook Messenger от Microsoft. Ще изглежда по същия начин, когато използвате приложението Facebook Messenger на вашия Android смартфон или iPhone.

Браузър за приложения Facebook, Inc. ИЗТЕГЛИ

2. Instagram

Instagram е социална медия, която е много популярна днес. Уникалната функция на Instagram, която може да публикува само снимки или видеоклипове със собствено уникално изречение, е основната атракция на Instagram.

Как да инсталирате Instagram на компютър е много лесно. Трябва само да посетите официалния сайт на Instagram. След това влезте с вашия акаунт в Instagram.

Съществува обаче и приложението Instagram Desktop за потребители на MacBook и Windows 7. Името на приложението Instagram на компютъра е Ramme. Е, Instagram изглежда по-готин на вашия компютър, след като влезете с приложението Ramme, нали? Но отново можете да оставяте само коментари. За да публикувате снимки или видеоклипове, можете да преминете само през приложението Instagram за Android или iOS.

Снимки и изображения Instagram Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

3. WhatsApp

Точно като как да инсталирате Facebook Messenger и Instagram на предишния компютър. Как да инсталирате WhatsApp на компютър е също толкова лесно. Трябва само да посетите уебсайта на WhatsApp. Но условието е, първо трябва да инсталирате приложението WhatsApp за Android на вашия смартфон с Android или iPhone, след което да сканирате кода, който се появява на уебсайта, с помощта на приложението WhatsApp, което е инсталирано на вашия смартфон с Android.

Как да инсталирате WhatsApp на компютър, както следва:

 • Отворете приложението WhatsApp за Android
 • Изберете раздела Чатове
 • След това натиснете менюто отдясно
 • След това изберете „WhatsApp Web“
 • Сканирайте кода в мрежата
 • И готово
Социални приложения и съобщения за приложения WhatsApp Inc. ИЗТЕГЛИ

4. Линия

Line е приложение за социални медии, което се конкурира с Facebook и Twitter. Install Line е малко по-различен от начина на инсталиране на Facebook Messenger, WhatsApp или инсталиране на Instagram на компютър. Как да инсталирате Line на компютър изисква първо да изтеглите инсталационния файл от официалния уебсайт на Line. Приложението Line за компютър може да се използва на операционни системи Mac, Windows 7, Windows 8 и Windows 10. Можете да проверите как да инсталирате приложението Line на компютър.

Можете да изберете да влезете в Line на компютър чрез имейл или в Line в компютъра чрез QR код . Как да влезете в Line на компютър с QR код е много лесно, а именно:

 • Отворете приложението Line Android
 • Отидете в менюто Още, след което изберете Добавяне на приятели
 • Изберете QR код, след което сканирайте QR кода, който се появява
 • Накрая натиснете бутона за вход в приложението Line на вашия смартфон, за да можете да влезете в Line на компютъра.
Naver Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

Slack, WeChat, HipChat, Telegram, Google Hangouts, GroupMe, Skype

И така, за това как да инсталирате други незабавни съобщения на компютър, просто трябва да използвате приложението Franz. Franz е безплатно приложение за чат от Австрия. Можете да влезете в много приложения за чат като Slack , WeChat , HipChat , Telegram , Google Hangouts , GroupMe , Skype . Как да инсталирате Franz е много лесно, просто трябва да изтеглите инсталационния файл на Franz на официалния уебсайт, след което да инсталирате както обикновено. За да влезете , просто трябва да изберете какво незабавно съобщение искате да използвате.

Това беше начинът да инсталирате Facebook Messenger, WhatsApp, Line и други незабавни съобщения на компютър. Ако имате други начини, нека споделим в графата за коментари. Късмет!