как да запазите видеоклипове от youtube в галерия -

Как да запазите видеоклипове от YouTube в галерията, всъщност може да се направи със и без приложението, знаете ли! Вижте как да запазите пълния видеоклип в YouTube тук!

Може би сте чували как често да запазвате видеоклипове от YouTube в галерията , но все още не знаете как да го направите, банда?

Въпреки че платформата YouTube носи концепцията за онлайн стрийминг, в действителност можете да я гледате офлайн, като първо изтеглите видеото.

Всъщност този трик често е избран от потребителите, защото доказано спестява повече интернет квота.

Е, за тези от вас, които също се интересуват от това, тук ApkVenue има дискусия за това как да запазите видеоклипове от YouTube в галерията, използвайки или без допълнителни приложения.

Как да запазите видеоклипове от YouTube в галерия със и без приложения

Подобно на това как да изтеглите видеоклипове във Facebook или как да запазите видеоклипове от YouTube на лаптоп, как да запазите видеоклипове от YouTube на лаптоп или мобилен телефон също има няколко опции.

Има поне два начина за запазване на видеоклипове от YouTube в галерията, които можете да направите, а именно с приложението и също без допълнителни приложения.

Тук ApkVenue ще обсъди и двете, за да можете да изберете кой е по-ефективен за използване.

Как да запазите видеоклипове от YouTube в галерия без приложение

Как да изтеглите видеоклипове от YouTube в галерията без приложение, разбира се, е примата на много хора, които не искат да си правят труда да инсталират това приложение.

Освен че е по-практичен, за тези от вас, които използват 4GB RAM мобилен телефон с Android, този метод също гарантирано няма да направи мобилния ви телефон бавен, банда. Страхотно, нали?

1. Как да запазите видеоклипове в YouTube от официалното приложение (приложението YouTube)

Първият метод за запазване на видеоклипове от YouTube е да се използва самото приложение на YouTube , което обикновено е вече инсталирано на вашия телефон с Android или iPhone.

Ако не съществува или все още не е актуализиран , можете да го получите чрез връзката по-долу.

Приложения Видео и аудио Google Inc. ИЗТЕГЛИ

Най-новото приложение на YouTube вече има функция за изтегляне, която ви позволява да записвате видеоклипове от YouTube в приложението и да ги гледате без интернет мрежа.

Самите стъпки са доста лесни, банда. За тези от вас, които не знаят, нека видим как да преместите офлайн видеоклипове от YouTube в следната галерия .

Стъпка 1 - Запазете любимото си видео в YouTube
 • Първо решете кой видеоклип в YouTube искате да запазите. След това просто трябва да докоснете опцията за изтегляне , която се намира в долната част на заглавието на видеото, както е показано по-долу.

Стъпка 2 - Изчакайте, докато процесът на YouTube Video Save завърши

 • Ако сте го натиснали, опцията автоматично ще стане синя и ще прочете Изтегляне . За да видите процеса на изтегляне, трябва само да докоснете опцията Преглед , банда.

 • Този запазен видеоклип в YouTube може да се гледа офлайн в приложението за 30 дни. След този период просто трябва да го актуализирате, за да можете да го гледате отново.

Стъпка 3 - Видео клипове от YouTube не може да бъде Изтеглили Application

 • Тъй като е официален, не можете да изтегляте някои видеоклипове, например музикални клипове и такива, свързани с авторски права и т.н.

 • Изглежда обаче, че сега YouTube е предоставил възможност за запазване на музикални видеоклипове офлайн чрез функцията YouTube Premium , която може да бъде получена чрез опция за плащане.

Наистина е лесно, нали, как да запазите видеоклипове от YouTube в мобилната галерия без приложението по-горе? Хайде сега е ваш ред да опитате!

2. Как да запазите видеоклипове от YouTube в галерия със SaveFrom.net

Второ, има и начин да запазите видеоклипове от YouTube в галерията на мобилни телефони без допълнителни приложения, където просто трябва да посетите онлайн инструмент, наречен SaveFrom.net , банда.

Въпреки че всъщност има начин да запазите видеоклипове от YouTube в галерията със SS (добавяне на "ss" към URL адреса на видеоклипа в YouTube), този един метод очевидно е не по-малко търсен от много хора.

Можете да го гледате без интернет през галерията, да го премествате и дори да го споделяте на други устройства, знаете ли.

Този метод е ефективен и за запазване на видеоклипове в YouTube, на които можете да се наслаждавате само чрез функцията Premium. Но помни, използвай го разумно и отговорно, банда.

Стъпка 1 - Копирайте URL адреса на YouTube Video
 • Изберете видеоклипа в YouTube, който искате да запазите, след което докоснете опцията Споделяне в долната част на заглавието.

 • След това изберете опцията Копиране на връзката, за да копирате URL адреса на видеоклипа на YouTube в клипборда на вашия телефон с Android или iPhone.

Стъпка 2 - Отворете сайта SaveFrom.net
 • След всичко, което трябва да направите е да отворите браузъра приложение на смартфона , например Google Chrome и отворете SaveFrom.net сайта ( //id.savefrom.net/ ), които също са запознати с метода на "СС".

 • Тук просто трябва да поставите URL адреса на видеоклипа в YouTube, който сте копирали по-рано, и да изчакате сайта SaveFrom.net да го обработи автоматично.

Стъпка 3 - Запазване на видео от YouTube в галерия
 • Накрая ще ви бъдат показани няколко опции за видео формат и резолюции, които могат да бъдат избрани според вашите нужди. За да запазите видеоклип от YouTube в галерията, трябва само да докоснете Изтегляне .

 • SaveFrom.net автоматично ще запазва видеоклипове от YouTube и ще ги запазва във вашата галерия.

 • Уверете се, че имате квота за интернет или сте свързани към WiFi мрежа, ако изтеглите голям видео файл, банда.

О, да, за тези от вас, които искат да знаят как да запазват видеоклипове от YouTube GO в галерията , можете да следвате стъпките по-горе.

Как да запазите видеоклипове от YouTube в галерия с приложения

Ако двата метода по-горе не изискват допълнителни приложения, то този метод е специално за тези от вас, които са готови да отделят малко място за паметта на мобилния си телефон, за да инсталират приложението за изтегляне на видео в YouTube.

Да! Този път ApkVenue ще ви даде и урок за това как да запазвате видеоклипове от YouTube в галерията с допълнителни приложения.

Тук ApkVenue ще използва помощта на приложението TubeMate, което е едно от най-популярните и най-добрите приложения за изтегляне от YouTube.

Това приложение вече не е налично в Play Store , поради което можете да го изтеглите чрез следната връзка:

Изтегляне на приложения и интернет ИЗТЕГЛЯНЕ

След като процесът на изтегляне и инсталиране е успешен, можете да видите стъпките за запазване на видеоклипове от YouTube в галерията, като използвате приложението по-долу.

Стъпка 1 - Потърсете и отворете видеоклип в YouTube

 • Първо, първо търсите кой видеоклип в YouTube искате да изтеглите.

 • Ако е така, отворете видеоклипа както обикновено.

Стъпка 2 - Изберете разделителната способност на видеоклипа в YouTube

 • Когато видеоклипът в YouTube бъде успешно отворен, ще намерите и червена икона „Изтегляне“ в долния десен ъгъл. Щракнете върху бутона.

 • На този етап избирате желаната от вас разделителна способност на YouTube и не забравяйте да изберете MP4 видео формат.

Стъпка 3 - Изтеглете видеоклипове в YouTube

 • След като изберете разделителната способност, за да запазите видеоклипа от YouTube в галерията, изберете червената икона „Изтегляне“ .

 • За да видите процеса на изтегляне, просто плъзнете наляво и изчакайте да завърши.

Свърши се! Сега можете да проверите галерията на мобилните телефони и видеоклипът може да се гледа офлайн .

Ако имате нужда от най-доброто приложение за видео плейър, за да гледате видеоклипове в YouTube офлайн, можете да прочетете следната статия: Най-доброто приложение за видео плейър 2020 .

ВИЖТЕ СТАТИИ

Е, има някои методи и начини за запазване на видеоклипове от YouTube във вашата мобилна галерия, които можете да направите лесно без допълнителни приложения или с приложения.

Горните стъпки също могат да бъдат изпълнени, ако търсите начин да запазите видеоклипове от YouTube в галерията на iPhone , банда.

От няколкото метода по-горе кой от вас е любим? Хайде, напишете мнението си в колоната за коментари по-долу и ще се видим в следващата статия на Jaka. Късмет!

Прочетете също статии за YouTube или други интересни статии от JalanTikus .